返回列表 回覆 發帖

末日逃生的尾班車何時出發?

回覆 237# beebeechan
屌我冇話其他全是老作,我話您唔可以用一個老怍證明其他老作唔係老作,您仍然可以用其他途逕證明其他老作唔係老作。you may proceed.不過有一句溫馨提示,猶太佬才care乜L嘢動物潔凈,幾時開始有猶太佬呢?挪亞係味猶太佬?
俾啲咖喱啡一「陀」就冧.....亦唔係全能哩啵
beebeechan 發表於 2023/3/17 07:16

咁我就唔好意思入貴教了。咖喱菲做唔到的,我很有信德做到
回覆 224# leefeng

Leefeng 哥哥睇下經便知條友bs. 執仔婆缚繩目的只不过係mark住邊個做大,係佢自己話的:
28她正生產時,一個胎兒伸出一手來,收生婆就拿了一根朱紅線繫在他手上說:「這個是先出生的。」
執仔婆缚繩目的只不过係mark住邊個做大,係佢自己話的:
28她正生產時,一個胎兒伸出一手來,收生婆就拿了一根朱紅線繫在他手上說:「這個是先出生的。」
沙文 發表於 2023/3/18 12:16

接生婆繫紅繩是記下邊個生先既話,咁佢勁過今日啲超聲波,一早知係孖胎嚟。

就算佢目測就知係孖胎,咁生時都係順住出啫,排住隊一個跟一個。咁使鬼用紅繩mark住?
所以第二樣威就係佢一早知個B會縮番入去,所以要做個記號?

你咁樣睇經, 細緻就係細緻, 不過就好似人去食深井燒鵝, 一味卦住食咗幾多膽固醇, 脂肪, 幾多油, 幾多鹽...色素..有無超標......咁你根本唔係在欣賞美食。

唔好落咁多 O&G 係經文度哩
生咗出來冇識認會撈亂。您未生過孖胎識條鐵。您咁樣睇經就好似屌蒙面鳯姐,一揪開原來
Don't know where God is but the Devil is in the details
生咗出來冇識認會撈亂。您未生過孖胎識條鐵。您咁樣睇經就好似屌蒙面鳯姐,一揪開原來
...
沙文 發表於 2023/3/19 10:38

你既睇經文都猶如少矽娃娃咁唶

不知真味
醫院生b都會有tag做記認

人哋識少少扮代表, 你識少少俾人屌
Don't know where God is but the Devil is in the details
醫院生b都會有tag做記認

人哋識少少扮代表, 你識少少俾人屌
沙文 發表於 2023/3/19 10:50

醫院產房護士係對住幾十個大肚婆既B, 唔tag實撈亂架喎
接生婆。。對住一個大肚婆之喎
除非大婆同小三都一齊生哩
一胎或者生多仔,紅線為記認大細

唔知一胎出幾個,所以當時執仔專業practice係唔係都mark咗先。事先準備紅藍綠白紫橙黑順序做記認
一胎或者生多仔,紅線為記認大細

事先準備紅藍綠白紫橙黑順序做記認
沙文 發表於 2023/3/19 11:09

活出彩虹?
回覆 250# beebeechan
又唔駛彩虹。照經文老二係無記,如果有老三就藍線……

這個問題圓滿解決,還剩“隻手縮番入去,另一個B即刻捐出來”是如何發生的?相信國際O &G醫學會很有興趣
https://www.figo.org/
回覆  beebeechan
又唔駛彩虹。照經文老二係無記,如果有老三就藍線……

這個問題圓滿解決,還剩“隻手縮番入去,另一個B即刻捐出來”是如何發生的?相信國際O &G醫學會很有興趣
https://www.figo.org/
沙文 發表於 2023/3/19 21:31

做乜又舐我#66帖的口水沫?
醫生冇答咪再問囉, 病人有權利㗎嘛
醫生唔係天主喎, 病人問嘢要答㗎啵
回覆  beebeechan
照經文老二係無記,

沙文 發表於 2023/3/19 21:31

何處的經文?
出自沙文就真
29但是他一收回手去,他的兄弟就出生了;收生婆說:「你為自己開了個怎樣的裂口!」遂給他起名叫培勒茲。
30以後,那手上繫有朱紅線的兄弟也出生了,遂給他起名叫則辣黑。

除非後世抄經佬漏咗一句: “然後給培勒茲繫上藍線“
除非後世抄經佬漏咗一句: “然後給培勒茲繫上藍線“
沙文 發表於 2023/3/19 23:29

好似1997年7月1 日咁政權移交?
手上既線由紅色變咗藍色手
高級模式 | 發新話題
換一個