返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

回覆 339# leefeng

冇吖嘛,冇殘害你冚家吖嘛,咁你收爹啦。

邊個害我全家,關你义事。我自找共產黨算帳,你唔想做架兩就閃邊。
回覆  leefeng

冇吖嘛,冇殘害你冚家吖嘛,咁你收爹啦。

邊個害我全家,關你义事。我自找共產黨算帳,你 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/13 02:53

你既爛仔講話方式,顯示你既出身唔多好,生活素質條件差,係泊車仔?洗頭仔?或古惑仔之流。你一定係住劏房,食公仔麵,…既4-50歲中年阿叔,把口擔住支煙,揾朝唔得晏,靠為黑暴做下跑腿,送信去基督教總部,揾餐晏仔既…冇bno,既社會階層下面的…冚家冇,…所以出口埋口黑社會……對社會不滿,間中賣下白粉,所以特憎阿Sir~明解!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
你既爛仔講話方式,顯示你既出身唔多好,生活素質條件差,係泊車仔?洗頭仔?或古惑仔之流。你一定係住 ...
leefeng 發表於 2023/9/13 03:15

回覆 342# leefeng

多謝,完全可以想像你爛屍過去30年嘅生活。
你既爛仔講話方式,顯示你既出身唔多好,生活素質條件差,
leefeng 發表於 2023/9/13 03:15

蘋果鬧橙: 睇你咁既死樣, 唔知衰, 鬼有人會揀你咩!
回覆  leefeng

多謝,完全可以想像你爛屍過去30年嘅生活。
jimmychauck 發表於 2023/9/13 03:37

你俾我估中咗?咁無奈既口吻?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
蘋果鬧橙: 睇你咁既死樣, 唔知衰, 鬼有人會揀你咩!
beebeechan 發表於 2023/9/13 04:03

你都承認基督教徒黃屍係冚家橙?
知道佢敗下陣來,頻頻幫拖?

beebeechan 發表於 2023/9/13 03:32

又要做黃屍,又冇bno,你幇都嘥藥費咯!
你都承認基督教徒黃屍係冚家橙?
知道佢敗下陣來,頻頻幫拖?
     ...
leefeng 發表於 2023/9/13 04:40

唔係幫拖,
係有過街老鼠.....人人喊小
又要做黃屍,又冇bno,你都嘥藥費咯!
leefeng 發表於 2023/9/13 04:43

做乜咁崇日? 忘記日本侵華國仇家恨咩
(或者係「字都未識」))
唔係幫拖,
係有過街老鼠.....人人喊小
beebeechan 發表於 2023/9/13 04:45

過街老鼠?>>>黑暴!
過街老鼠?>>>黑暴!
leefeng 發表於 2023/9/13 04:50

當日係叫曱甴
做乜咁崇日? 忘記日本侵華國仇家恨咩
(或者係「字都未識」))
beebeechan 發表於 2023/9/13 04:50

哈,寫錯,Sorry
過街老鼠?>>>黑暴!
leefeng 發表於 2023/9/13 04:50

如我係「小」亞黃jim , 咁就唔係幫佢拖架喎

(你自己講乜都未清楚! 智障)
當日係叫曱甴
beebeechan 發表於 2023/9/13 04:51

老鼠曱甴都是指黄屍黑暴
老鼠曱甴都是指黄屍黑暴
leefeng 發表於 2023/9/13 04:53

才是幾年前的事, 你夠膽死來纂改, 不要臉 (雖然你已經無乜臉)
如我係「小」亞黃jim , 咁就唔係幫佢拖架喎

(你自己講乜都未清楚! 智障) ...
beebeechan 發表於 2023/9/13 04:52

你原來都承認亞黃jim係大智障,咁你係…超智障?
你原來都承認亞黃jim係大智障,咁你係…超智障?
leefeng 發表於 2023/9/13 04:55

你真係要人兜口兜臉, 指, 篤住你塊面嚟先知係鬧你咩?!

B按: 我相信你唔係扮...你leefeng真係咁弱智
才是幾年前的事, 你夠膽死來纂改, 不要臉 (雖然你已經無乜臉)
beebeechan 發表於 2023/9/13 04:55

是你夠膽死來纂改, 不要臉 (雖然你已經無臉)
你真係要人兜口兜臉, 指, 篤住你塊面嚟先知係鬧你咩?!

B按: 我相信你唔扮...你leefeng真係咁弱智 ...
beebeechan 發表於 2023/9/13 04:58

高級模式 | 發新話題
換一個