返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

回覆  逃出魔幻紀

是故,不停重覆在香港十二時到凌晨五六時還在喋喋不休,跟香港作息並不相乎,更不覺何道 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/17 07:15
其实,阁下尊驾,诗人也【too】
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆 568# beebeechan

說明群眾意向是可被操控的。
不要拿百萬人上街來振振有詞。
beebeechan 發表於 2023/9/20 00:18

你喺討論中犯上嚴重錯誤,就係用啲極淺白錯誤嘅謬論去為自己找說詞。
基於群眾意向是可被操控,你為群眾之一,你可能都被操控,冇自由意志,同你討論係冇用。
其實天主教的群眾意向也是被操控的,都要聽教皇令諭嘛,何其容易?
本來都想答你其他,不過見你一祭出啲咁低嘅招式,你其他嘅錯誤基本可以不理。

話題要轉了嗎?

回覆  上流寄生族>>> 你根本答非所问,不懂礼仪,不知羞耻
>>> 基督教,果然▶狡辩

因為轉換話題,首先是你和旁在用,"果然▶狡辩"將原封奉還。...
jimmychauck 發表於 2023/9/17 07:14
寄生虫,再直尺你非,请阁下尊驾直接回应【弭再逃避问题】-

为什魔鬼你尚未去伊斯兰国传教??

【你正o臭閪
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国

基督教,专▶狡辩

回覆  上流寄生族

你和旁從來答不到問題,我答不答並不到你管。
jimmychauck 發表於 2023/9/17 07:14
你,只不过是-砌词狡辩打飞机,逃避问题,

证明已输与寄生虫。

你再不老老实实实实在在直接回应寄生虫请教你之问题【为什不去伊斯兰国传教???】,就更加是证明之

掉爆你个基督化兮屎窟窿閪

回覆  beebeechan

你喺討論中犯上嚴重錯誤,就係用啲極淺白錯誤嘅謬論去為自己找說詞。
基於群眾意向是 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/20 04:03
你都系,一直逃避寄生虫请教你之问题
你其他嘅錯誤基本可以不理。
jimmychauck 發表於 2023/9/20 04:03

即是還有其他的, 你未能作有理有據的反辯
(咁你都唔係好過旁觀者, 條屎尿feng幾多, 雖然都係高出佢哋幾個碼)

其實天主教的群眾意向也是被操控的,都要聽教皇令諭嘛,何其容易?

天主教既野, 你亦係唔識就亂聽人講, 就上咗腦.
(好似你聽「五大訴求缺一不可」咁, 同長城內被洗腦的一群無大分別)

事實是教宗訓諭, 不是甚麼命令, 教徒必要跟隨, 不跟就革除咁。
正如教宗有訓諭説不好用濫用人工避孕, 是教會立場。相信大部份天主教徒都行房包膠, 即使是罪也自行向天主交代。

群眾唔聽教宗支笛既例子, 真係多不勝數架喎
本來都想答你其他,不過見你一祭出啲咁低嘅招式,你其他嘅錯誤基本可以不理。

就你呢句, 你自己評估下你屬hierarchy of disagreement既邊一層勒,我不多說。

唔好評人你就懂, 自評就不曉
回覆 588# beebeechan

我指出你嘅說話自打嘴巴,你解釋唔到就拾人牙慧攞幅圖出黎,有咩好討論?好似隔離個粉紅咁一日到黑鳩話人地輸左咁之嘛。

我指出你嘅說話自打嘴巴,你解釋唔到就拾人牙慧攞幅圖出黎,有咩好討論?
好似隔離個粉紅咁一日到黑鳩話人地輸左咁之嘛。
jimmychauck 發表於 2023/9/20 10:14

我都無話你輸咗架喎
係你自己無話可說唶
(睇嚟, 你好快就跌多一格)

條屎尿feng無話可回就扮busy

你無話可回, 就賴人「低招」
你同佢都係搲住塊無花果葉嚟遮住....
只係佢拎藍葉, 你拎黃葉
回覆 590# beebeechan

好似隔離個粉紅咁一日到黑鳩話人地輸左咁之嘛。

取其神粹"鳩造啲句子",你無需曲解為一定有話"輸"
所以,你到宜家都解釋唔到點解你要用操弄論自打嘴巴。

共產黨是何時開始操弄你意見的?
你為何容許共產黨操弄你的意見?

取其神粹"鳩造啲句子",你無需曲解為一定有話"輸"
所以,你到宜家都解釋唔到點解你要 ...
jimmychauck 2023/9/20 15:23 提交

你拎到個鳩出嚟玩,
跌穿hierarchy喇
回覆 593# beebeechan
學李瘋迴避回答下話?
學李瘋迴避回答下話?
jimmychauck 發表於 2023/9/20 16:57

希望你快回復#542, #550那樣的以理據作回應。
不是求求其其找些話來說...
這樣很易變成屎尿feng, 旁觀者之流的低層次討論勒。

(其實你個hierarchy..都未夠完善, 依我觀察, 仲有其他技倆,
例如旁觀者咁..一味重貼, 覆述之前講咗既...成個傻佬咁
一係屎尿feng: 扮忙。。。我唔回你,
你就扮高人: 因為對手低, 我唔回你)
你自己睇下可以放入個hierarchy 邊一個位置合適勒)
學李瘋迴避回答下話?
jimmychauck 發表於 2023/9/20 16:57

見你都係基基, 用福音同你講下

路加福音12:12
當人押送你們到會堂,到官長及有權柄的人面前時,你們不要思慮怎樣申辯,或說什麼話,因為在那個時刻,聖神必要教給你們應說的話。

真係有同感嘎...
只要拎出個誠心討論, 就自然找到話說, 不用死重貼, 不用媽媽义义的。
學李瘋迴避回答下話?

點解突然間就話我迴避你呢?
你問了甚麼我不回應?
自#525開始...主要都係回應你架喎。
共產黨是何時開始操弄你意見的?
jimmychauck 發表於 2023/9/20 15:23

我不認同你, 不等如我就是藍, 更不等如我受了黨操控, 被洗腦, 發帖收五毛。
「非黃即藍」呢啲亦是共產黨文革時期的思維, 不支持我的就是敵人, 不支持革命就是資本主義, 牛鬼蛇神!

你原來是黃衛兵
不管是黃, 藍, 紅.....都是大棋盤上的幾隻小卒

回覆 598# beebeechan

百九幾萬人都可操弄,操弄一個你,有何難哉?

你有如下這般多錯誤未承認,如下這般多我嘅問題未回答,我為何要花時間答一個被共產黨操弄無自由意志不懂討論嘅小卒?還是你不回應等於己承認錯誤,或認同我反問嘅觀點?

#530錯誤指我有評論美國
#550證明左羊頭狗肉,冇野講啦?
#550共產黨失信一代中學生,冇野講啦?
#550選舉之後完成後修改法律,並且不講清楚是否追溯、是否追薪、以執法漠糊性恐嚇民選議員,以漠糊的"愛國"標準去推翻神聖的民主程序所產生的選舉結果。冇野講啦?
#558話事的英國本身係一個民主國家,為最早的君主立憲國,冇野講啦?最後給予了香港全面民主,冇野講啦?
#558你標準的極度落後,冇野講啦?
#558陰謀論都值得攞上抬講,其他人講咩陰謀論都得啦,冇野講啦?
#558跟我講一次,好似共產黨咁講,"西方式民主不適合亞洲",冇野講啦?
#560你毫無根據指我以人癈言,#563我對你提出來源請求,你俾唔到,冇野講啦?
#568你話群眾意向是可被操控的,咁我話你宜家意向都係被操控,冇野講啦?

睇完上面咁多點,我真係冇乜需要同你啲咁低標準嘅人討論喎,你反省一下自己啲標準,操弄一下其他人意向先同我再講啦。
高級模式 | 發新話題
換一個