返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

#530錯誤指我有評論美國
#550證明左羊頭狗肉,冇野講啦?
#550共產黨失信一代中學生,冇野講啦?
#550選舉之後完成後修改法律,並且不講清楚是否追溯、是否追薪、以執法漠糊性恐嚇民選議員,以漠糊的"愛國"標準去推翻神聖的民主程序所產生的選舉結果。冇野講啦?
#558話事的英國本身係一個民主國家,為最早的君主立憲國,冇野講啦?最後給予了香港全面民主,冇野講啦?
#558你標準的極度落後,冇野講啦?
jimmychauck 發表於 2023/9/20 23:40

你呢啲就好似兩個人落場打網球,
挑....你做埋球証.
咁你球球都無出界, 嬴哂哩

就以呢個為例:
#550證明左羊頭狗肉,冇野講啦?
你點証明咗依家有人在羊肉檔賣狗肉

#558話事的英國本身係一個民主國家,為最早的君主立憲國,冇野講啦?最後給予了香港全面民主,冇野講啦?
上邊又早出過文, (#545, #553) 話一早就有君主立憲國的英國, 1842年時已有民選..呢個管治國點解130年都無俾殖地香港有民選, 明知係好野都唔俾.....(咁你又有無回應過?)
我真係冇乜需要同你啲咁低標準嘅人討論喎
jimmychauck 發表於 2023/9/20 23:40

你回與不回, 唔緊要
我仍有民主, 自由來評論你的一字一句
回覆 602# beebeechan

當然,言論自由不包含不被小嘅自由,亦不包含一定有人答你嘅享受。

證明左啦,講晒啦,你覺得冇咪冇,冇需要回應咪冇需要,我咪唔再花時間同你啲被操弄嘅無自主意見之人討論。
即是還有其他的, 你未能作有理有據的反辯
(咁你都唔係好過旁觀者, 條屎尿feng幾多, 雖然都係高出佢哋幾個 ...
beebeechan 發表於 2023/9/20 09:15

"神父"命你趷高屎窟, 你就高過大家幾個碼嘞!
我咪唔再花時間同你啲被操弄嘅無自主意見之人討論。
jimmychauck 發表於 2023/9/21 00:37

無所謂,
但當你有出言不實時, 我就會評一評。
回覆  beebeechan
我真係冇乜需要同你啲咁低標準嘅人討論喎 ...
你不如直接d话你自己冇料到。晓你!
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
我咪唔再花時間同你啲被操弄嘅無自主意見之人討論。 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/21 00:37
唔能够能够人地斗,就猪多藉口,我挽救你。
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
你不如直接d话你自己冇料到。晓你!
上流寄生族 發表於 2023/9/21 01:41

乜唔係我無料咩?
唔能够能够人地斗,就猪多慰藉口,
上流寄生族 發表於 2023/9/21 01:43

呢句幾好, 豬多藉口, 搵下台階.......借嚟一用

(修訂版)
乜唔係我無料咩?
beebeechan 發表於 2023/9/21 01:56
伊个【你个档】无须讲

當然,言論自由不包含不被小嘅自由,亦不包含一定有人答你嘅享受。
基督叫你死,你做乜谂冶重未死?耶稣基督 ‘’挽救‘’ 你 
。主耶穌:「我實實在在告訴你們:一粒麥子如果不落在地裡死了,仍只是一粒;如果死了,才結出許多子粒來。」

a虫蛀-‘圣经’ 若望【JOHN《基督新教译作——约翰》】福音12:24)谢谢。先生。逃出魔幻紀 發表於 2023/9/19 10:38

當然,言論自由不包含不被小嘅自由,亦不包含一定人答你嘅享受。 ...
好诗!
好诗!

好过晒个d “新诗”【不押韵】
#568你話群眾意向是可被操控的,咁我話你宜家意向都係被操控,冇野講啦?

咁嗰條屎尿feng 都出咗唔少帖, 屈你,鬧你係賣國, 漢奸喇....咁你「冇野講啦」??
你就係如條友所指喇咩??
冇野講哩!

回覆 605# beebeechan
無所謂,
但當你有出言不實時, 我就會評一評。
beebeechan 發表於 2023/9/21 00:52

回覆 613# beebeechan

之前已經用簡單兩個字"謊言"指出你不盡不實之處,又對你提出來源請求,俾晒機會你講野啦,咁你事實上係冇講過喎。我問你"冇野講啦?"有咩問題?你有野你咪講囉,言論自由㗎嘛。
其他嘅野,我全部講完有根有據,我又唔見你回應過反對過,問你"冇野講啦?"有咩問題?你有野你咪講囉,言論自由㗎嘛。
自己講野不盡不實砌詞混淆乜都齊(上面講過晒,自己揾),宜家出黎扮大佬話人地講野會出言不實,笑話。

一個人講野,最緊要唔好自相矛盾雙重標準。一邊話百九幾萬人意向被操控,轉個頭自己俾人話被操弄就大力喊冤,喊咩啫?喊驚呀?
同果啲白痴
咦?人地揾幾多關你叉事?
不如誠實地講下你在香港揾幾多呢?唔敢講?睇死你唔敢講!
有咩分別?
又唔通一時就話類比要看兩者的相似之處,一時就話類比不能看兩者的相似之處?
你把百九幾萬人意向被操弄的證據指給我,我便把你被操弄意向證據指給你。
你將你沒有行為的信心指給我看,我便藉著我的行為,將我的信心指給你看。
蠓蟲你們就濾出來,駱駝你們倒吞下去。
難擔的重擔捆起來,擱在人的肩上,但自己一個指頭也不肯動。
兩樣的法碼,兩樣的升斗,都為耶和華所憎惡。
自雙矛盾雙重標準,有咩好傾?

話題要轉了嗎?

咁嗰條屎尿feng 都出咗唔少帖, 屈你,鬧你係賣國, 漢奸喇....咁你「冇野講啦」??
你就係如條友所指喇咩??
...
beebeechan 發表於 2023/9/21 03:07
漢奸【你】当然不说其他漢奸是漢奸。

奸奸相卫
奸奸自慰
教宗方濟各-強調傳教無政治企圖

在蒙古訪問的羅馬天主教教宗方濟各,三日與其他宗教領袖共同主持跨宗教 ...
抽刀斷水 發表於 2023/9/4 14:56

之前已經用簡單兩個字"謊言"指出你不盡不實之處,
jimmychauck 發表於 2023/9/21 04:12

用咁簡單既兩個字就話係講咗真理, 全對的。
咁人地一句:「聖旨」都一樣「冇野講哩」
其他嘅野,我全部講完有根有據

jimmychauck 發表於 2023/9/21 04:12

我講嗰啲就無根無據架咩? 唔好因為唔岩聽就話無根據, 是被操弄喎
其他嘅野,我全部講完有根有據

做咩搵堆都唔係我講既野+9唔搭8既嚟當係反駁

咁真係冇野講勒
(唔知你想點, 怒氣衝冠, 詞未達意?)

你把百九幾萬人意向被操弄的證據指給我,我便把你被操弄意向證據指給你。

見你好以一百萬人上過街, 就當係全民一心咁。

呢樣, #568 就回應過勒。
你當睇唔到, 或者又係「冇野講喇」
唔記得既話就睇多一次。

B按: 記得黑暴期間, 新聞片有影到警察拘捕個黑衫, 黑面罩, 揹黑背囊既年青人, 佢大大聲話做咩要拉我....「我嚟行街, shopping之喎!」

你將你沒有行為的信心指給我看,我便藉著我的行為,將我的信心指給你看。

既然「指給人看」的本事, 我無做, 你又無做 (當你未做), 咁你有乜本事拎嚟威呢?
你做咗, 人辦不來, 先係頭盔有得威喎
高級模式 | 發新話題
換一個