返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

回覆 420# dior13dior13

將來殺唔出奇呀,福音內容黎㗎。

我必討誰的罪,係以前同現在嘅事,執行就是人一樣唔成立。你邏輯真係好差。

回覆 421# jimmychauck

因為你們沒有得國,所以執行是人一樣唔成立。是你邏輯真係好差。

之前不就說過了,你是一個現代法盲!
回覆  旁觀者
唔識字就唔識字啦,仲要賴死唔識,臉皮厚過林鄭嘅死藍屍,同你講多都嘥氣,嘲你就夠。
jimmychauck 發表於 2024/2/19 23:23

「按在地上摩擦」﹖誰見過﹖得個講字就得(口架)la,要有證據呀。你爺爺够話你俾BBChan屌屎窟咯,係唔係呀﹖
回覆  旁觀者
閃時功一早講左係東洋旁門,專打宗師如DIOR,你啲三腳貓功夫一出場唔仆街我都偷笑。
jimmychauck 發表於 2024/2/19 23:23

你都講「閃時功」係東洋旁門,你這旁門左道只能嚇嚇平民百姓,有本事就去同回教徒打下。
回覆  旁觀者
顧咩左回而言他,有本事幫DIOR答我,或者諗明我講乜先答啦。

「顧咩左回而言他」,誰不識字了﹖先答如何將BBChan按在地上吊打,他有承認了嗎?
    耶穌帶個少年,為啥要他剝光豬﹖你先推下理答你爺爺吧!

回覆 421# jimmychauck

因為你們沒有得國,所以執行是人一樣唔成立。是你邏輯真係好差。

整天就只會用嘴巴打飛機!

之前不就說過了,你是一個現代法盲!

Titus3:2 To speak evil of no man, to be no brawlers, but gentle, shewing all meekness unto all men.
Tit3:2 To say no evil of any man, not to be fighters, to give way to others, to be gentle in behaviour to all men.
提多3:2 不說壞話,不爭吵,只要溫柔,向眾人顯出溫柔的心。
多 3:2 不可說任何人的壞話,不與人爭鬥,為人讓步,對眾人溫柔以待。

這兩句並非解"殺人不可"!

''殺人''還向眾人顯出溫柔的心。對眾人溫柔以待。

你根本有智能障礙!
回覆 423# 旁觀者

你應該係有眼疾,我連超連結都俾左

菲天主教徒 5成教堂外成婚 回覆/查看 117 / 22340

2萬幾人睇過。你睇唔到。

你睇完鍾意咪話BB磨我囉。睇都未睇學人癈嗡。

大把帖我都按你係地下磨擦啦,你次次都唔明之嘛,
旁觀能力有限,推理能力有限,搜證能力有限
jimmychauck 發表於 2013/6/17 22:11
回覆 425# 旁觀者
不是妄稱刵和華之人死得快,而是盲從者死得快。
旁觀者 發表於 2024/1/4 02:09

唔識字就柒少陣啦。返幼兒園從頭學過先出黎再柒啦。
回覆 424# 旁觀者

你有本事咪叫回教徒上黎同我打,佢地聽到我威名一早就遁啦。
耶穌再來已經世界末日啦,跟手就審判啦,到時你揾佢嘈啦,我到時買定花生等睇戲,想幫都幫唔到㗎啦。
到時就係神權社會唔係人權世會㗎啦。
唔係做咩事叫你天國近了你們應當悔改?
你到時夠揪嘅,咪揪一鑊囉。
jimmychauck 發表於 2024/2/20 23:11
回覆  旁觀者
你有本事咪叫回教徒上黎同我打,佢地聽到我威名一早就遁啦。
jimmychauck 發表於 2024/2/21 01:23

Titus3:2 To speak evil of no man, to be no brawlers, but gentle, shewing all meekness unto all men.
Tit3:2 To say no evil of any man, not to be fighters, to give way to others, to be gentle in behaviour to all men.
提多3:2 不說壞話,不爭吵,只要溫柔,向眾人顯出溫柔的心。
多 3:2 不可說任何人的壞話,不與人爭鬥,為人讓步,對眾人溫柔以待。

精神分裂!
回覆 430# dior13dior13

你又講得冇錯,我又真係唔溫柔。
不過似乎無關重要,温溫柔柔同你講,粗聲粗氣同你講,你一樣係無視各樣邏輯。
你可以指出我冇基督嘅樣式,不過一樣唔改變你解錯經。

回覆 431# jimmychauck

這兩句並非解"殺人不可"!

''殺人''還向眾人顯出溫柔的心。對眾人溫柔以待。

解錯經在哪裡?

你就是一個,
不與人爭鬥,為人讓步,向眾人顯出溫柔的心,對眾人溫柔以待,並非解"殺人不可"!的精神分裂!

你根本有智能障礙!
回覆  旁觀者
顧咩左右而言他,有本事幫DIOR答我,或者諗明我講乜先答啦

子虛烏有嘅"問", 只有像你那樣白癡嘅才會答.
回覆  旁觀者
大把帖我都按你係地下磨擦啦,你次次都唔明之嘛
jimmychauck 發表於 2024/2/21 01:19

你爺爺就唔鍾意呢味嘢,你喜歡就像光豬少年那樣剝光豬等屁眼教主磨擦,重要趷高屎窟,這樣就更容易得教主臨幸!
回覆  旁觀者
唔識字就柒少陣啦。返幼兒園從頭學過先出黎再柒啦。
jimmychauck 發表於 2024/2/21 01:22

「顧咩左回而言他」,誰唔識字了? 誰要返幼稚園?

回覆 431# jimmychauck

耶穌再來已經世界末日啦,跟手就審判啦,到時你揾佢嘈啦,我到時買定花生等睇戲,想幫都幫唔到㗎啦。
到時就係神權社會唔係人權世會㗎啦。
唔係做咩事叫你天國近了你們應當悔改?
你到時夠揪嘅,咪揪一鑊囉。
jimmychauck 發表於 2024/2/20 23:11

340#寫的根本不是,指你沒基督的樣式!

而是你用世界末日與審判來威脅別人,說要殺人!

還什麼,

說的是你精神分裂!

智能有障礙的人不能知道自己智能障礙,可憐!

你一直堅持說我解錯經,可是對我講的內容,你是講東講閪,講不出我解錯的內容是什麼!

你根本就是一個精神分裂!
回覆 435# 旁觀者

當然係"不是妄稱刵和華之人"果啲人唔識字,你顧左右而言他做乜?
回覆 433# 旁觀者

一日到黑講咩磨擦,光豬,加個問號,咪子虛烏有囉。
你連我以前問過你乜都唔知,又唔識答,其實我係冇需要答你任何野㗎。我係黎嘲你㗎咋死藍屍,你同李瘋一樣級數㗎咋。
「按在地上摩擦」﹖誰見過﹖
旁觀者 發表於 2024/2/21 00:14

摩擦..又真係未見過
前幾帖見過係「磨擦」
摩擦..又真係未見過
前幾帖見過係「磨擦」
beebeechan 發表於 2024/2/21 07:55

應該都可以的,但摩擦比起磨擦應該更溫柔。
參考:https://blog.udn.com/jason080/6253786
高級模式 | 發新話題
換一個