返回列表 回覆 發帖

基督教宣揚殉道,支持黑暴

回覆 799# leefeng

你們基督教更加惡和兇殘,如果讓你們基督教和激進組織「屠龍」隊控制了香港和中國,你們一樣會屠殺中國人。識聽未?

識,一樣會屠殺中國人,識,點解唔識?你話宜家共產黨屠殺緊中國人,再講啲未來假設性嘅事吖嘛,識聽,識讀,識解。我又唔係文盲,點會唔識?你就真係乜都唔識。

"共產黨惡和兇殘"呢幾隻字呢,我就冇講過。我唔知你又做乜事無中生有,好似俾唔夠料我隊你咁。
"共產黨惡和兇殘",咁又唔錯得晒嘅,不過我就唔會咁講,因為唔夠準確、太過厚道。

共產黨殘害人民呢,我就不嬲講開嘅。"共產黨將全國反對共產黨嘅人殺晒"呢句當然係我講,我冇異議過,唔通你夠膽講呢個事實?

"想打死香港老年人,屠殺警察,串謀想炸死香港人",呢啲就完全係你無中生有啦,你舉證唔到,就只顯你自己毫無誠信。

我講野全部有根有據,你生安白造我生安白造、無中生有我無中生有、誣蔑我誣蔑別人。"一樣會屠殺中國人"你都一直重覆,你無法否認啦吓話?

早話你唔妥旁觀者,要搶奪佢無中生有之王嘅尊號,咁宜家又真係係咁發功喎。
回覆 800# leefeng

你知我喺邊你咪講囉,你咪舉證囉,你舉證啦,我好悶呀。

又無中生有我喺香港,你冠軍啦喎,仲要攞多幾多彩?

原來講唔過人就人肉,吖爛屍真係好低B。
回覆  旁觀者
本身?你兩百年僵屍呀?你看過事情本身?你有全視之眼呀?你全時間睇住晒咁大片太平天國領 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/30 01:46

話你冇閱讀理解能力就係冇,讀多D書再講啦。不過,唔係妖書吖。
回覆  leefeng
你小崽子以共產產為惡和兇殘的標準這事實就板上釘釘走唔甩㗎啦
jimmychauck 發表於 2024/4/30 07:20

阿柒頭!你個「上帝」「為惡和兇殘的標準這事實就板上釘釘走唔甩」嘞啩︰
「將凡有氣息的盡行殺滅。」《約書亞記 10:40》
「上帝將他們(異族)交給你(以色列人)擊殺,那時你要把他們滅盡,不可與他們立約,也不可憐恤他們。不可與他們結親,……。」《申命記》7:2
回覆  leefeng
早話你唔妥旁觀者,要搶奪佢無中生有之王嘅尊號,咁宜家又真係係咁發功喎。
jimmychauck 發表於 2024/4/30 17:48

你爺爺就睇唔到Leefeng 兄有啥唔妥你爺爺,生安白造、無中生有之王係你呀,阿柒頭!
回覆 806# 旁觀者

斷章取義,完美示範。
回覆 807# 旁觀者

你保得住自己無中生有之王嘅尊號先再出聲啦。
回覆  leefeng

你知我喺邊你咪講囉,你咪舉證囉,你舉證啦,我好悶呀。

又無中生有我喺香港,你冠軍啦喎 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/30 17:50

等待既過程係悶啲,俾啲耐性。
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/4/30 17:48

你十足你個基督教一模一樣,無賴流氓,下流歹毒,挑釁各處戰亂,唯恐天下不亂!
你既流氓口吻同行為出自耶穌教,耶穌出品,必屬無賴流氓!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 810# leefeng

即係認左冇資料囉,唔係洗乜人肉

回覆 811# leefeng

確實你除左潑婦罵街,都冇其他招式㗎啦,繼續出醜啦。
回覆  leefeng

原來講唔過人就人肉,吖爛屍真係好低B。
jimmychauck 發表於 2024/4/30 17:56

我冇咁得閒去人肉你,不過的確有人人肉緊你,俾啲耐性。
回覆 805# 旁觀者

歷史學基礎都唔識,叫人去讀書,收皮啦

回覆 813# leefeng

你有我資料,你俾鋒利超人嘛。你知道有人人肉我,咪證明你冇資料囉。

真係鬼拍後尾枕。
回覆  leefeng

你有我資料,你俾鋒利超人嘛。你知道有人人肉我,咪證明你冇資料囉。

真係鬼拍尾枕。..

jimmychauck 發表於 2024/5/1 00:21

的確係鬼拍你尾枕!

.
回覆 816# leefeng

除左潑婦罵街耍嘴皮之外仲有冇其他表演?點解我次次問你你乜都答唔到?我啲問題係咪好深?
回覆  leefeng

除左潑婦罵街耍嘴皮之外仲有冇其他表演?點解我次次問你你乜都答唔到?我啲問題係咪好深? ...
jimmychauck 發表於 2024/5/1 00:34

你科學咁叻,可以自己算,使乜要問人咁低B?

回覆 818# leefeng

文學嘅反問同設問你都誤會為科學,用"不學無術"形容你係好切合㗎。
又唔係第一次講,本人素不恥下問,因每事問,禮也,呢啲中華文化精粹,你啲馬列灰孫唔識㗎啦。

你答唔到咪反駁囉,不過都係一樣做唔到。

我啲問題係有晒答案,你竟以為係要答或我要問你先知答案,就閱讀理解低分啦。
回覆  leefeng

文學嘅反問同設問你都誤會為科學,用"不學無術"形容你係好切合㗎。
又唔係第一次講,本人 ...
jimmychauck 發表於 2024/5/1 00:50

你是耶穌教代表完美示範:無恥
高級模式 | 發新話題
換一個