返回列表 回覆 發帖

兩個最乞人憎的網友

色情似乎最合你瘋嘅口味。
屌, 和尚出入坐勞斯來屍條數你唔計?

佛門都唔輸蝕嘎:

杭州餘杭徑山寺開光,來的和尚全部勞斯萊斯,奔 ...
beebeechan 發表於 2024/8/15 11:25

乜和尚出入坐勞斯來斯咁慳皮?唔係應該坐直升機咩?

咁又係嘅,點比得上基督教啲牧師神父賠償性侵費給受害人,真係億億聲,乜勞斯來斯都買得起啦,真是小菜一碟!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
屌....佛門都有 Me too喎

大和尚疑涉性侵眾尼姑曝光 官方12分鐘查刪防擴散

仲俾高級幹部包庇....勁過 ...
beebeechan 發表於 2024/8/15 11:29

和尚只要「疑涉」一樣要下馬接受懲罰。皆大歡喜。

唉,都係當神父牧師好,強姦幾千個都仍然可以繼續做傳道人,教會還幫呢啲淫蟲賠錢。
殺人都可以做牧師架,
所以話啫,做和尚肯定冇做基督教神父牧師這麼多福利,強姦幾千個一樣扮跪地道歉,冇懲罰架,真係正!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
色情似乎最合你瘋嘅口味。
哈佛專家 發表於 2024/8/15 11:42

你死開啦,假癲扮傻的死基督教徒!

.

我點樣係基督徒?我話過,我信耶穌多過信上帝。你想扮失憶?
我對基督教及天主教唔係咁虔誠。
哈佛專家 發表於 2024/8/15 00:53

又話同耶穌係父子關係﹖
耶穌教你殺死父母、子女同自殺,你要唔要殺死佢﹖
我受到法輪功影響。你重唔明白?
哈佛專家 發表於 2024/8/15 04:14

你自己冇分析理解能力(口架)咩﹖
    如此說來,你也是受基督邪教鬼徒影響,胡說你爺爺和Leefeng兄什麼什麼的了﹖
問題係你瘋同阿旁的辯論表現令人不敢恭維,有些比不上一些反基者的論述水平。
我真係有些癲癲地。打字有些辛苦。謝謝。
哈佛專家 發表於 2024/8/14 23:59

你爺爺和Leefeng兄擂漿棍插得基督邪教最應,自然和一般的反基者論調不同,你真係癲癲地。
屌....佛門都有 Me too喎
大和尚疑涉性侵眾尼姑曝光 官方12分鐘查刪防擴散
仲俾高級幹部包庇....勁過 ...
beebeechan 發表於 2024/8/15 11:29

樹大有枯枝,佛門有敗類也不稀奇,可和基督邪教比就如蚊髀同牛髀。何況佛經冇教人屌BB仔屎窟,耶穌呢,就幹「楊蓮亭」同光豬細路,白紙黑字寫到明。
樹大有枯枝,佛門有敗類也不稀奇,可和基督邪教比就如蚊髀同牛髀。何況佛經冇教人屌BB仔屎窟,耶穌呢,就 ...
旁觀者 發表於 2024/8/15 23:50

屌.....天主教棵樹仲大喎,
樹大有枯枝,佛門有敗類也不稀奇,可和基督邪教比就如蚊髀同牛髀。何況佛經冇教人屌BB仔屎窟,耶穌呢,就 ...
旁觀者 發表於 2024/8/15 23:50

屌....

佛說優婆塞五戒相經》淫戒第三
(五戒)優婆塞(居士)於男子二處(口處,大便處)行淫,犯戒不可悔(即破戒),不再是優婆塞。需要懺悔清淨後,重新受戒,方可稱(五戒)優婆塞。

如無呢啲淫行, 又何需寫入戒律中?

戒律有冇叫僧人唔好食屎....冇人咁做咪唔使講明囉.....屎忽旁你明未?
你兩條乞人僧唔係淨係講屎忽,
係唔L識野就亂L咁翕
係唔L識野就亂L咁翕
beebeechan 發表於 2024/8/16 01:18

基督教除了屎忽,只有屎忽,新聞有賣!

係唔L識野就亂L咁翕
beebeechan 發表於 2024/8/16 01:18

旁觀者爺爺有人格缺陷,你瘋亦係有人格缺陷。

回覆 34# leefeng

教士魔爪現場,可怕!
請共產黨全部抓起來,繩之以法!

https://www.facebook.com/100088920786168/videos/316248727987145
如無呢啲淫行, 又何需寫入戒律中?
beebeechan 發表於 2024/8/16 01:16

正是有淫行,所以才要戒。
你連字都未識,理更唔明。
講到淫,「聖父」、「聖子」、「聖靈」「三位一體」,够淫未﹖
耶穌、「楊蓮亭」、光豬細路「三位一體」,够淫未﹖
梵蒂岡「神父」N位一體,够淫未﹖

jose asuncion silva biography
屌.....天主教棵樹仲大喎,
beebeechan 發表於 2024/8/16 01:12

所以天誅教淫行更多得多。
旁觀者爺爺有人格缺陷,你瘋亦係有人格缺陷。
哈佛專家 發表於 2024/8/16 12:51

你扮癫扮傻扮出瘾了,下次扮耶稣啦!

大陸一位網友講得好,法輪功批評共產黨,有三分之二係真嘅。九評共產黨呢本書值得一讀再讀。
高級模式 | 發新話題
換一個