返回列表 回覆 發帖

Okinawa 域畸純

[img[/img]

沙文 發表於 2024/8/16 07:29

魚水之歡....爽爽
真漂亮。
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
由呢帖都領悟出一樣野

唔少好此道既人屋企都可以置個鹹水魚缸。 有珊瑚, 有魚。
不過, 亞沙文都係話去潛水, 身在水中, 與魚同樂, 人在境中..比在缸外看正好很多!

天主唔可以在天上說教咩?
天主話都係親身嚟, 做埋人, 與人一起來說教...係過癮好多。
乜您幾十歲人先領悟到呢個道理?
我十零廿歲已知,即係睇penthouse同自己扑嘢嘅分别
Don't know where God is but the Devil is in the details
我十零廿歲已知,即係睇penthouse同自己扑嘢嘅分别 ...
沙文 發表於 2024/8/17 06:03

你就好喇, 以水有lin, 手到奶來, 食得起魚蛋
我十零廿歲已知,即係睇penthouse同自己扑嘢嘅分别 ...
沙文 發表於 2024/8/17 06:03

可惜既亦係你幾十歲, 仲未領悟到點解人子要降生成人
我又夠唔明自己點解無啦啦降生成人,等我搞清楚自己嗰part然後再諗人子嗰part.
Don't know where God is but the Devil is in the details
高級模式 | 發新話題
換一個