返回列表 回覆 發帖

個個牧師真有錢!

回覆  leefeng

係囉,坐緊巴士學咩人分賓士賓利,準時去食堂啦。
jimmychauck 發表於 2024/9/2 04:13

哎哟,原来你潤英係為咗去Food bank 呀?可憐。我真是周不時要去飯堂食飯架,張師傅既龍皇藏金衣,無花果拔絲咕嚕肉唔錯架,你隻曱甴有冇食過啫?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

回覆 59# leefeng

冇人戇鳩到會話仆直係錯喎,除左戇鳩仔。
字都唔識就反映少壯不努力,老大徒傷悲。

回覆 61# leefeng

大隻講邊個唔識?
賓利都唔識就反映金錢限制眼界及想像。
窮得只剩下吹牛就返鄉下收皮啦。
你有錢洗人起我吖笨。
戇鳩係冇藥醫㗎。
回覆  leefeng

冇人戇鳩到會話仆直係錯喎,除左戇鳩仔。
字都唔識就反映少壯不努力,老大徒傷悲。

回覆  ...
jimmychauck 發表於 2024/9/2 07:18

你到今日重發夢五千尺屋咁失敗,除左戇鳩更兼白痴,你踎劏房係人所共知,
你少壯既然咁L努力就唔使做曱甴,英美加可望不可即,四處俾人噴殺蟲水,
攪到要去Food bank 排隊咁徒傷悲啦!
一日得把死人口,十足你件死囚犯耶稣,靠吹你件戇鳩白痴仔就叻!

仆直扑直都可以用,
所以你隻曱甴jimmychauck
仆直扑直

你一樣可以日街或街,大家唔會介意你㸃扑/法,只要你肯扑/就满足大家既要求啦

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

大隻講邊個唔識?
賓利都唔識就反映金錢限制眼界及想像。
窮得只剩下吹牛就返鄉下收皮啦。
你有錢洗人起我吖笨。
戇鳩係冇藥醫㗎。

回覆  ...
jimmychauck 發表於 2024/9/2 07:18

大隻講始祖係耶穌,你做得佢既信徒肯定大隻講科畢業。

你識賓利又點呢?賓利一粒螺絲你都買唔起。

成日除了三句叫人返鄉下收皮,
人人有返鄉下返都好過你惶惶不可終日,
做曱甴要踎劏房,一日怨天怨地,成隻耶穌吊死鬼咁欵。

又成日想人知道你好慘好憨鳩,冇醫藥費,貧病交迫,
出聲吖馬,離教網可以籌款救濟你架!

.
回覆 64# leefeng

自己冇見識,唔識字都仲可以死撐有咁多野講,癈柴果然只識鳩噏。
戰鬥機螺絲都係幾蚊雞,你以己腹度人咪以為人人買唔起賓利螺絲。
俾人有證有據指出錯誤,就低低地認左佢,米好似你自己口中啲乜徒咁,盞繼續俾人小俾人插當做笑柄。你爛屍水平低就不嬲人所共見,我連耶穌都未同你講淨講平常道理都夠嘲你。
回覆  leefeng
我連耶穌都未同你講淨講平常道理都夠嘲你
jimmychauck 發表於 2024/9/2 17:00

大家都想聽下你講耶穌道理︰
    「凡栽種的物,若不是我天父栽種的,必要拔出來。」《馬太》15:13
    「弟兄要把弟兄、父親要把兒子,送到死地。兒女要與父母為敵,害死他們。」《馬太》10:21
    「你們不要想我來,是叫地上太平。我來,並不是叫地上太平,乃是叫地上動刀兵。因為我來,是叫人與父親生疏、女兒與母親生疏、媳婦與婆婆生疏。人的仇敵,就是自己家裏的人。」《馬太》10:34
    「我來要把火丟在地上,倘若已經(火著)起來,不也是我所願意的麼?……你們以為我來,是叫地上太平麼?我告訴你們:不是。乃是叫人分爭!從今以後,一家五個人將要分爭。三個人和兩個人相爭、兩個人和三個人相爭。父親和兒子相爭、兒子和父親相爭。母親和女兒相爭、女兒和母親相爭。婆婆和媳婦相爭、媳婦和婆婆相爭。」《路加》12:49
    「愛惜自己生命的,就失喪生命;在這世上恨惡自己生命的,就要保守生命到永生。」《約翰》12:25
「若有人要跟從我,就當捨己背起他的十字架,來跟從我。因為凡要救自己生命的,必喪掉生命;凡為我喪掉生命的,必得著生命。」《馬太》16:24
    「人若遵守我的道,就永遠不見死。」《約翰》8:51
回覆  leefeng

自己冇見識,唔識字都仲可以死撐有咁多野講,癈柴果然只識鳩噏。
戰鬥機螺絲都係幾蚊雞, ...
jimmychauck 發表於 2024/9/2 17:00

唔識字在此版你認第一冇人敢認第二啦!

你條曱甴癈柴同你個耶穌癈柴一個鳩樣,被人處死自身難保,還敢自稱救人救世?先救自己吖馬!

你俾全版個個指出你既鳩噏同唔識字,低水平,幾時有見過你肯低低地認左佢吖?
又同耶稣一個鳩樣,不知羞耻為何物。

你學耶穌一個L樣,死刑犯扮救世主囉!
你不嬲都想學耶穌架啦,掛臘鴨吖馬,你咪去做不是更有說服力嗎?齋同人講耶穌有鬼用咩?

下下又話嘲人,其實次次被個個嘲緊你,
吹五千尺花園洋房同耶穌自認救世主,但又俾人吊死一個 L樣,
基督教的確有一樣強項,就是不知個醜字點樣寫,吹牛教吹到爆仍然以為自己在献世了。

.
你俾全版個個指出你既鳩噏同唔識字,低水平
leefeng 發表於 2024/9/3 00:31

屌....你唔好未經我同意就計埋我啵

(你習慣咗北韓投票既樣?)
回覆  leefeng

我連耶穌都未同你講淨講平常道理都夠嘲你。

耶穌講唔嬴人地俾人掛臘鴨,你想學耶穌先去掛完臘鴨先至黎吹啦!

個個嘲笑緊你,你仍然耶穌上身扮識字,扮有五千尺洋房,揸住賓利......粒縲絲,
在此版救……呀是………獻世! ! !
屌....你唔好未經我同意就計埋我啵

(你習慣咗北韓投票既樣?)
beebeechan 發表於 2024/9/3 00:33

我唔介意計埋你!
我唔介意計埋你!
leefeng 發表於 2024/9/3 00:42

我介意喎
黐埋你到, 智商都跌volt
..
扮有五千尺洋房
leefeng 發表於 2024/9/3 00:39

點解千呎以上既屋就叫「洋」房, 唔叫「華」房, 「唐樓」??
你崇洋既屎忽基因露咗出嚟勒
回覆 67# leefeng

自己唔識個仆字咪唔識,最多仆直啫,有咩好拗?
人要出醜,我一般唔會阻止。
回覆  leefeng

人要出醜,我一般唔會阻止。 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/3 03:16

咁有人「唔知醜」....呢下先慘
點解千呎以上既屋就叫「洋」房, 唔叫「華」房, 「唐樓」??
你崇洋既屎忽基因露咗出嚟勒 ...
beebeechan 發表於 2024/9/3 00:49

崇洋既屎忽基因狗在此:jimmychauck
你beebeechan崇洋既屎忽基因,又扮盲扮睇唔到

我住五千尺花園洋房養番狗又要攞黎壓你咩戇鳩?你收咁多共產黨錢唱衰我,有錢買一兩架錢七有咩出奇?爛屍粉紅要FF,返微博小紅書咪得。
jimmychauck 發表於 2024/8/29 20:21

崇洋既屎忽基因狗叫「洋房」。
因為崇洋既屎忽基因狗一隻二隻未見過乜野叫做【豪宅

.
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/9/3 03:16

你的無恥學十足十你個耶穌,
你自己頻頻被人指出錯字,仍然厚面皮加心理缺陷,時刻不忘賊喊捉賊?

你正一扑完街又仆街的扑街曱甴on9賊 ,你係曱甴黑暴扑街找屎,我一樣不會阻止。

而且會專門為你的扑/仆街出新聞照以娛樂大眾,
你什麼時候扑/仆街出醜,預先通知離教一聲,大家一定去為你捧場,睇你點死既。

.
我介意喎
黐埋你到, 智商都跌volt
beebeechan 發表於 2024/9/3 00:45

你原本智商是零,唔爭在零負啦!
回覆  leefeng

問你間五千尺狗房有乜野間隔呀? 又唔識答呀?
咁又學人吹有五千尺花園狗房?

你要出醜,大家亦一樣唔會阻止。
自己唔識有乜野間隔咪認唔識囉,你最多咪學耶稣掛臘鴨攤屍扑直啫。

低低地認錯你自己冇見識,你係靠吹有五千尺狗房,
出醜係必然,你衰到錢七都冇一架,還在此大言不慚,認屎認屁来献世?

從今以後,記住你jimmychauck俾大家嘲笑係必然既事,
你冇資格駁嘴,死死氣受咗佢,死返去舊屎果度啦!

.
你原本智商是零,唔爭在零負啦!
leefeng 發表於 2024/9/3 09:43

真白痴仔,
數學上係冇 -0 呢樣野
識野少, 講野多, 真抵屌
真白痴仔,
數學上係冇 -0 呢樣野
識野少, 講野多, 真抵屌
beebeechan 發表於 2024/9/3 10:10

不如去屌你自己老母啦,反正耶稣都教L過你了! 你連-0都不如,耶稣屌馬利亜生自己都信,你既智商何止 -0 吖,---0都俾多咗你!

.
高級模式 | 發新話題
換一個