返回列表 回覆 發帖

[搞笑] 涉嫌侮辱其他宗教信仰的短片

支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
死link                                                  
看不見任何video. 是否已被delete?

回復 4# 抽刀斷水 的帖子

回教好似唔係食咖喱wor...之前上阿拉伯文果時, 老師好似提過...

原帖由 weakest 於 2008-4-8 21:49 發表
回教好似唔係食咖喱wor...之前上阿拉伯文果時, 老師好似提過...

>>>>>>>>> 之前上阿拉伯文果時

thou kanst////kan  阿拉伯文 ? o華 !!

mmmmmmmmm

o五o  得

要 [手然] 計 來 吧結 你 先 志 得

cheers ThANK ye

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
原帖由 weakest 於 2008-4-8 21:49 發表

佢地得啖笑姐,唔駛咁認真。

但係似乎真係之前被delete掉,可能這個堂口已留意到這段片所招惹的問題。
原帖由 prussianz 於 2008-4-8 06:46 發表
>>>>>>>> 之前上阿拉伯文果時
我都話小雞命運坎坷但亦因此學得多國語文啦,我都算料事如神啦卦?
Don't know where God is but the Devil is in the details

回復 8# 沙文 的帖子

可惜, 上堂還上堂, 無沙老大的讀書心得(無紅袖幫我添香), 始終都係學無所成...

回復 7#  抽刀斷水 的帖子
事實上, 我覺得呢段片好怪, 亦好gag. 更欣賞D演員的 "醬爆feel"同勇氣 . 但係....乜佛教係信耶穌ka??唔知可唔可以投訴個廣告內容失實呢?

看不到。。。开不到。。。
我不敢轻于汝等,汝等皆当作佛!

所有人都能自己创造命运,
无需上帝!
原帖由 口琴王 於 2008-4-21 00:31 發表
看不到。。。开不到。。。

連結更改了,再試試看吧。
今次係youtube所為
This video has been removed due to terms of use violation.
原帖由 devil666 於 2008-4-21 13:26 發表
今次係youtube所為
This video has been removed due to terms of use violation.

TANKs o' hanks o' ThANKs
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
现在新的也开不到阿!
我不敢轻于汝等,汝等皆当作佛!

所有人都能自己创造命运,
无需上帝!
原帖由 口琴王 於 2008-4-22 17:28 發表
现在新的也开不到阿!

被youtube刪了。
高級模式 | 發新話題
換一個