返回列表 回覆 發帖

個個牧師真有錢!

回覆 75# leefeng

你唔崇洋,你應該指正話係華房。but you went along with it.
好似你認為共產黨係邪惡嘅標準之嘛。

呢啲咪叫鬼拍後尾枕囉。

言語反映信仰,呢個係真㗎。
真白痴仔,
數學上係冇 -0 呢樣野
識野少, 講野多, 真抵屌
beebeechan 發表於 2024/9/3 10:10

唔識睇維基真係識少好多野,我又唔會咁就話你係白痴仔既,教學相長啊,共勉之。

Signed zero - Wikipedia
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
唔識睇維基真係識少好多野,我又唔會咁就話你係白痴仔既,教學相長啊,共勉之。

...
抽刀斷水 發表於 2024/9/3 17:39

我講數學, 你講computing...係咪有啲9=/=8
你未變白, 都有灰灰哋
回覆  leefeng

你唔崇洋,你應該指正話係華房。but you went along with it.
好似你認為共產黨係邪惡嘅標 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/3 16:58

共產黨仍然被人垢病係邪惡,
因為還未把你同基督教一舉殲滅,真正做到決心為民除害。

仍然令到中國很多青少年被基督教荼毒,洗腦,污染咗個中華腦,讓基督教和你呢種屎坑蟲為害人間。

你既衰欵言行代表基督教的衰到貼地,
今天有法律,你們基督教仍然够胆行兇打人,砸鋪,燒地鐵站,強姦,殺人。
你是此版之恥,睇你等於睇曬成個基督教。

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

好似你認為共產黨係邪惡嘅標 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/3 16:58

你無知夾白痴成咁就咪上黎獻世啦,成個耶穌咁款靠吹。
連間隔都唔曉答就吹你有五千尺狗房呀?

記住呀,你吹一次,五千尺狗房就摑你一次,等你死無全屍同個大話精耶穌一樣。
充吹作的廢柴,華房?連豪宅都唔識叫?低智成咁,返去舊屎果度咧。

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

回覆 85# leefeng

你以共產黨為邪惡嘅標準,冇見識唔識分賓士賓利,仆直都以為係錯字,崇洋媚外,樣樣板上釘釘,無可辯駁,日日帖帖出盡醜,淨係識轉話題,符合一個爛屍嘅人設吖。

摑得到你咪摑囉,我日日等你摑我#117 #156等到我頸都長,唔識摑就返鄉下收皮啦。

連賓利都唔識,間隔呢啲高級野講你都唔明㗎啦,想套我資料你都未夠格,慳啲啦。
jimmychauck 發表於 2024/9/1 17:17

間唔間隔呢啲野,我點會同個連賓利都唔識嘅冇見識人討論?你唔噚我都嫌自己噚。你咁係行家的話,自己咪講吓自己乜野高級間隔囉,一陣唔識講以為你唔係衰格就冇格添。
共產黨仍然被人垢病係邪惡,......
leefeng 發表於 2024/9/3 23:06

其實你幫我自證我觀點,我多謝都來唔切。
回覆  leefeng

間唔間隔呢啲野,我點會同個連賓利都唔識嘅冇見識人討論?你唔噚我都嫌自己噚。你咁係行家的話,自己咪講吓自己乜野高級間隔囉,一陣唔識講以為你唔係衰格就冇格添。
jimmychauck 發表於 2024/9/4 00:34

乜間隔有高低級架咩?證明你連間隔都唔知係乜野就吹你有五千尺狗房呀?
證明你除了吹作充,打砸燒,低賤衰之外,還可以去掛臘鴨道成臘身。

以後五千尺狗房,錯字係你既死穴,俾人嘲諷踩踢,低低地受咗佢!

呢度個個都知乜野叫做間隔,只有你一个唔知,你隻曱甴吹到五千尺狗房咁大,不但衰格,冇格兼低格!

.
其實你幫我自證我觀點,我多謝都來唔切。
jimmychauck 發表於 2024/9/4 00:48

你同基督教既邪悪,共產黨跟唔上啦!
回覆 89# leefeng

你以共產黨為邪惡嘅標準,我一早講左。

回覆 88# leefeng

間隔就你提出,宜家連自己住嘅地方乜間隔都唔識講,證明左一件事。
吹作充靠吹。
仲染埋上下流啲低手拾人牙慧病,真係同你講野一百歲都有笑話睇。
閱讀理解有問題先解讀到我唔識間隔。
我係話我"乜野間隔"講你聽你都唔識呀,因為你連賓利都唔識呀,笨柒,你要表演笨柒呢我真係唔會阻止。
回覆 88# leefeng

間隔有高低級都唔知,就明白一個人點解唔識賓利啦,金錢真係會限制一個人嘅想像㗎。
回覆  leefeng

間隔就你提出,宜家連自己住嘅地方乜間隔都唔識講,證明左一件事。
吹作充靠吹。
仲染埋上 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/4 01:01

你既「同吹」教咗你啦,不過佢批咗你成世未行出過劏房一步,憑你的智商肯定唔知佢up乜!

你既爛仔性格,on9夾笨柒,正好與佢同捽脚趾,同撩鼻屎:一担担!

.

回覆  leefeng

間隔有高低級都唔知,就明白一個人點解唔識賓利啦,金錢真係會限制一個人嘅想像㗎。 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/4 01:08

間隔有高低級???你的白痴回答真是惹人大笑,唉,難怪你「同吹」指出你成世未行出過劏房一步!!!
回覆 94# leefeng

連有高級嘅間隔都唔知,怪不得賓利都不曉。確然一個人沒眼光係好多方面一齊反映。
回覆  leefeng

連有高級嘅間隔都唔知,怪不得賓利都不曉。確然一個人沒眼光係好多方面一齊反映。 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/4 04:13

想充都等你先要有間狗房俾你間隔先啦!咪再惹人恥笑啦,笨柒成咁還繼續出醜?

回覆  leefeng

連有高級嘅間隔都唔知,怪不得賓利都不曉。確然一個人沒眼光係好多方面一齊反映。 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/4 04:13

你既「同吹」雖然係做司機,不過佢做得高官跟班囉喎,眼界係的確比你好一丁丁。
你要接受佢既批評:你jimmychauck成世未行出過劏房一步,先至幻想間隔有高低級咁白痴!

回覆 97# leefeng

回覆  leefeng
jimmychauck 發表於 2024/9/4 18:52

曱甴 jimmychauck 黑暴走犯呀!
回覆  leefeng
jimmychauck 發表於 2024/9/4 18:52

裡面是旦一隻曱甴黄屍就是你jimmychauck ,你又打人?

高級模式 | 發新話題
換一個