返回列表 回覆 發帖

個個牧師真有錢!

裡面是旦一隻曱甴黄屍就是你jimmychauck ,你又打人?
leefeng 發表於 2024/9/4 23:31

睇怕要mark定無中生有。你捨得唔出醜未?
話左你爛屍淨係識轉話題,講得出自己屋企乜間隔未?定係根本唔知乜野係間隔?定係自知低級間隔羞於啟齒?定係瞓街所以冇間隔?
睇怕要mark定無中生有。你捨得唔出醜未?
話左你爛屍淨係識轉話題,講得出自己屋企乜間隔未?定係根本唔 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/5 00:30

“間隔”,有屋者,自然知道係乜野。
你窮追猛問又再證明你冇五千尺狗房,一味靠吹,惹人恥笑!
我問得你乜野間隔,你估下我知定唔知呢?

由呢件事,已經睇到你的確係住緊劏房,
所以,你的「同吹」批咗你成世未行出過劏房一步係啱既!

你唔覺意又再透露咗你係瞓街?
所以才唔知乜野叫做 “間隔”?一味喪問来出醜人前?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 102# leefeng

講東講西轉話題,無中生有唔識答定唔否認?

知自己乜野間隔咪講囉,我問得你你又知我唔知?窮追猛問就叫唔知咁低能嘅邏輯都癈噏得出,正癈物。
回覆  leefeng

知自己乜野間隔咪講囉,我問得你你又知我唔知 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/5 04:08

你知就唔使喪問啦!猪。

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 104# leefeng

你喪問即係你唔知啦癈柴。
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/9/5 22:03

乜野叫做間隔呀廢柴?有排嘲你件生癌垃圾!

回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/9/5 22:03

高低级間隔囉喎?真係衰唔知醜的賤貨死蠢癈柴垃圾!
乜野叫做間隔呀廢柴?
leefeng 發表於 2024/9/5 23:58

你喪問即係你唔知啦癈柴,你知嘅又會講唔出自己屋企間隔?
回覆  leefeng
jimmychauck 發表於 2024/9/5 04:08

阿柒頭,無中生有、撒潑耍賴,一向係你噃!
回覆  leefeng
窮追猛問就叫唔知咁低能嘅邏輯都癈噏得出

你咁有邏輯,講下屁眼教主帶住個細路,為啥要佢剝光豬﹖
你咁有歷史角度,"要佢剝光豬",歷史出處為何?旁觀性經?

話題要轉了嗎?
回覆 109# 旁觀者

就係為左防止你呢啲垃圾喺度妖言惑眾,製作一帖如下。

無中生有之王對決積分表

無中生有之王,不是你便是李瘋,有聰明便反駁吧。

話題要轉了嗎?
回覆  旁觀者

就係為左防止你呢啲垃圾喺度妖言惑眾,製作一帖如下。

無中生有之王,不是你便是李瘋, ...
jimmychauck 發表於 2024/9/6 22:18

黄屍曱甴無中生有之王,都唔使我地講,原来咁多人講呢班蛆虫!

黄屍曱甴还不快快移英,寜願頼死在香港踎劏房?攞完香港着數,然後無恥大嗌,我係香港人,我打香港人係啱既!
記得睇埋下面真正香港人對黄屍曱甴的留言呀!

回覆 113# leefeng

你自己都係收錢抺黑我呢位黃絲嘅一份子啦,你今日先知有其他人同你一樣收錢唱衰我仲要以為聰明,真係只見愚拙啦。

答唔到咩無中生有,自己又不舉。日日淨識轉話題,識答人先出黎獻世啦,日日出黎罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。
回覆  leefeng

你自己都係收錢抺黑我呢位黃絲嘅一份子啦,你今日先知有其他人同你一樣收錢唱衰我仲要以為聰明,真係只見愚拙啦。
jimmychauck 發表於 2024/9/9 04:18

你不是收了港獨議員鄭松泰黑金咩?
你食咗蒜頭?有人會俾錢来抹黑你呢隻冇價值既垃圾?真是笑死全版正常人!

看来黑暴曱甴包括你隻隻都好有“智熄”

香港暴徒五大“智熄”瞬間
回覆  leefeng

答唔到咩無中生有,自己又不舉。日日淨識轉話題,識答人先出黎獻世啦,日日出黎罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。
jimmychauck 發表於 2024/9/9 04:18

重温一下你班曱甴的精神病,怎様害香港吧啦,香港人!

回覆  leefeng

你自己都係收錢抺黑我呢位黃絲嘅一份子啦,你今日先知有其他人同你一樣收錢唱衰我仲要以為 ...

怕呢隻黃屍曱甴黑暴失憶,把暴力伸入離教網,係需要日日為大家重溫一下,

小心防範有精神病的曱甴黑暴恐怖份子jimmychauck!

香港暴徒们与恐怖分子何异?

香港被恐怖份子围殴老人

暴徒多次暴力袭击市民 警方最严厉谴责

.

回覆 116# leefeng

人地鄭松泰啲錢點黎?點解係黑金?原來香港政府出糧俾議員就變左黑金?香港政府洗黑錢?
你有證據我收左人錢?
你有證據我收左人錢係鄭松泰俾嘅?
不愧為無中生有之王尊號爭奪者。

你有咩證據,我就有更多嘅證據證明你收共產黨錢抹黑我。

叫你攞我無中生有嘅證據出黎,就次次不舉,日日係度鳩貼啲癈片。
答唔到#117 #156,即係無任何論述基礎,你冇資格喺我面前講香港。返嫏下收皮食屎啦。
回覆  leefeng

人地鄭松泰啲錢點黎?點解係黑金?原來香港政府出糧俾議員就變左黑金?香港政府洗黑錢?
...
jimmychauck 發表於 2024/9/9 19:46

裡面的香港平民答晒所有你既歪理,
歪問,雙標…

對你呢隻只知有己不知有人既曱甴形容得好透彻!

曱甴4個不可理喻、7個特性

.
高級模式 | 發新話題
換一個