返回列表 回覆 發帖

個個牧師真有錢!

你咁有歷史角度,"要佢剝光豬",歷史出處為何?旁觀性經?
jimmychauck 發表於 2024/9/6 22:16

阿柒頭,扮盲吖。你若有丁點智慧,就要學那細路,剝光豬,重要趷高屎窟,那才迎合主嘅口味。
「有一個少年人,赤身披著一塊麻布,跟隨耶穌,眾人就捉拿他。他卻丟了麻布,赤身逃走了。」《馬可》14︰51

回覆 120# leefeng

我#117 全篇就係喺度片呢位無知嘅沖生聽眾,插到佢一棟都冇,你仲懶醒鳩貼多一次出黎,時空錯亂,都正戇鳩。你唔讀書唔睇字就唔係我問題,我就SLDPK。

你有聰明,就寫幾隻字幫呀沖生答啦,我等你等左400日咁上下啦。
其實不如你綜合吓你個咁勁嘅市民講過乜,寫篇野出黎片我吖嘛。我睇怕你根本冇聽個人講乜,求其睇到個標題就鳩貼啲片出黎。如果你係咁,其實我早一年已經講得好啱,你條條片都係癈,我冇需要睇。
回覆 121# 旁觀者

"要佢"嘅出處呢歷史學家?定係應該話,杜撰歷史學家?
回覆  旁觀者
無中生有之王,不是你便是李瘋,有聰明便反駁吧。
jimmychauck 發表於 2024/9/6 22:18

阿柒頭,無中生有之王,呢度人人都知係你, 還有係撒潑耍賴之王(口添)。

回覆 124# 旁觀者

做咩又轉話題?爛屍沒招了?

回覆 109# 旁觀者

就係為左防止你呢啲垃圾喺度妖言惑眾,製作一帖如下。

無中生有之王對決積分表

無中生有之王,不是你便是李瘋,有聰明便反駁吧。
jimmychauck 發表於 2024/9/6 22:18

你唔嫌噚我唔嫌噚。
回覆  leefeng

我#117 全篇就係喺度片呢位無知嘅沖生聽眾,插到佢一棟都冇,你仲懶醒鳩貼多一次出黎,時 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/10 02:13

你當然唔敢睇,在大眾市民眼中,你地曱甴只不過是一群曱甴,里面說的句句係事實,句句是香港市民的心底説話,你地一群社会昆虫害虫,只不過是一群有心理缺陷的病人。里面都有講唔 like 咪離開香港囉,但又頼死啵?原来叫做奴性重,假民主,真獨裁。句句一針入肉,真是大快民心!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 126# leefeng

我睇完分析完片完仲追完你答覆,唔敢睇?你啲癈話不妨多啲。

句句是香港市民的心底説話,2019-11-24建制派輸到仆直?你首先就代表唔到香港市民,返鄉下收皮啦。

你又有咩證據我賴死喺香港?不過你無中生有我其實慣晒。

你要繼續活在幻想中,自己出醜,我係唔會阻止㗎。

你個冇腦爛屍粉紅,以後每次喺我面前講香港我就嘲你一次。
回覆  leefeng

我#117 全篇就係喺度片呢位無知嘅沖生聽眾,插到佢一棟都冇,你仲懶醒鳩貼多一次出黎,時 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/10 02:13

你的黑暴式小丑表演,真是令人作嘔。 天天在叫囂,撩事鬥非,你真是有心理缺陷,病態。
正常来説,你們曱甴都有心理缺陷,病態,一群黑暴式小丑,不知羞恥的香港垃圾!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 128# leefeng

識答人先出黎獻世啦,日日出黎罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。
回覆  leefeng

我睇完分析完片完仲追完你答覆,唔敢睇?你啲癈話不妨多啲。

句句是香港市民的心底説話, ...
jimmychauck 發表於 2024/9/10 02:51

繼續你自以為是的幻想啦!
發覺你不但有精神病,而且你係一個有狂犬病既病人,真是生人勿近。

你自以為在嘲笑緊別人,卻不知你自己天天正在扮演着一個瘋癲的小丑,
在各人面前語無倫次,自吹自笑,自稱自贊,自言自語,癲三倒四,撒賴耍流氓,癲到令任何一個正常人都會怕怕!

你繼續表演,冇人會阻止你,我和各位版友得閒會寫两句逗下你,欣賞你歇斯底里的瘋言瘋語,
當做免費娛樂都唔錯。(咪拾人牙慧呀)

.
回覆 130# leefeng

無能嘅垃圾,爛屍粉紅嘅寫照。
回覆  leefeng

無能嘅垃圾,爛屍粉紅嘅寫照。
jimmychauck 發表於 2024/9/10 03:21

咪話唔教精你,
與其喺呢度狂吠,得咁少人睇,
建議你去沖先生電台發表你既謬論,睇下有多少人覺得你不是垃圾,先至來吹你隻牛啦!

如果你上到沖生節目,記得在離教網開題留低條link,等大家欣賞你的尖牙瘋狂駁斥和精彩發言,好過日日喺度發up風,又冇人欣賞吖!

.
回覆 132# leefeng

叫沖生出馬,即係你唔得啦,你唔得就死埋一二邊。
識答人先出黎獻世啦,日日出黎罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。你自己唔夠人地黎,請師傅上身吖嘛。

一係你咁叻,咪叫個沖生上黎囉。佢係咪唔敢上黎同我辯呀?佢唔上黎我當佢唔敢。
你叫佢睇埋我#117做完功課先好開波添呀。
回覆  leefeng

叫沖生出馬,即係你唔得啦,你唔得就死埋一二邊。
識答人先出黎獻世啦,日日出黎罵街以為 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/10 03:41

你既演繹唔錯,睇見你既言行,了解乜野叫做黑暴曱甴同基督教。

回覆 134# leefeng

一係你答到,一係你請你個英雄阿沖生出黎啦,經常蹂躪你唔係唔得,有時試吓新野冇壞。
你通知左阿沖生未?定係佢唔敢上黎?
回覆  leefeng

一係你答到,一係你請你個英雄阿沖生出黎啦,經常蹂躪你唔係唔得,有時試吓新野冇壞。
你 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/10 04:35

你真係有病!
回覆 136# leefeng

識答人先出黎獻世啦,日日出黎罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。
回覆  leefeng

識答人先出黎獻世啦,日日出黎罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/10 06:01

就是駡你隻癲狗,你有狂犬症!
回覆 138# leefeng

回覆  leefeng

識答人先出黎獻世啦,日日出黎罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/10 10:44

你的而且確,確而且的是一隻癲狗,駡的就是你,㸃吖?
高級模式 | 發新話題
換一個