返回列表 回覆 發帖

主動爭取民主自由,違反基督精神

呢個就係最乞人憎既思維
即係有人追你還債, 你去打劫, 老笠就係應該既, 係迫出嚟既
然後仲話:正常人 ...
beebeechan 發表於 2024/9/13 01:20

即係,如果有邊啲傻仔要贊成呢啲傻觀點呢,唔好話我知
- 咩元朗人被迫保家衛國,責任全在黃方
- 咩警察因為急就被迫打人,責任全在黃方,為左執行任務就可以犯法耶?
- 咩中央被迫取消香港民主選舉,責任全在黃方

法利賽人咪就係咁。

831冇犯法,去幫朱蛇翻案嘛。
犯法就係犯法,除非你係警察。
犯法就要負責,咁簡單一個原則都講唔出,講東講西全屬虛偽嘅法利賽癈話。
回覆  旁觀者
冇你嘅事,你返屋企練書法疴屎屙尿或者答吓一二先啦癈物。 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/12 22:16

講東講西閪你最叻,記得時刻趷高屎窟吖。
回覆 122# 旁觀者

人地講民主自由你就講疴屎屙尿,你primitive到咁咪返屋企自己練習囉,關人忍事咩。
講東講西跑題就過主啦。

你連日常「疴屎疴尿」嘅嘢都未識,學啥人講民主自由呀。你日夜叫耶穌做主,你係奴才,你腦子活在封建社會重未知﹖講啥民主自由呀!
回覆 124# 旁觀者

你淨識玩屎忽,行埋一二邊睇我表演啦。

人地講民主自由你就講疴屎屙尿,primitive到咁你咪返屋企自己練習囉,關人忍事咩。
講東講西跑題就過主啦。
回覆  旁觀者
你淨識玩屎忽,行埋一二邊睇我表演啦。
人地講民主自由你就講疴屎屙尿,primitive到咁你咪返屋企自己練習囉,關人忍事咩。
jimmychauck 發表於 2024/9/13 23:19

淨識玩屎窟係你個主噃,大家都等住睇你趷高屎窟表演。
    你成世都係奴才,講民主自由冇你份。
回覆  leefeng

犯法嘅係唔會認佢有犯法,佢會覺得自己係無可指摘。

唔識答果啲係唔會認佢唔識答,佢會覺 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/12 23:54

地原来只係一班做假,做鴨,只為斂財,用眾籌所得的錢去嫖妓和賭波的黄屍曱甴垃圾!

1.垃圾
2.乞盡香港人憎
3.做專門店
4.天滅曱甴
你自己揀啦。

·
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 126# 旁觀者

你活在中國,民主自由就不嬲冇你份,你亦唔會識,亦唔見你宜家識。

淨識玩屎忽,行埋一二邊睇我表演啦。

講東講西跑題就過主啦。
回覆 127# leefeng

拾人牙慧唔該拾叻啲,不入眼簾呀。
犯法就要負責,咁簡單一個原則都講唔出,講東講西全屬癈話。
Leefeng: 算啦,jimmychauck 已被黃絲黃師洗腦,被人洗咗腦係叫唔醒的,因為黃家的洗腦技術太厲害。
Leefeng: 算啦,jimmychauck 已被黃絲黃師洗腦,被人洗咗腦係叫唔醒的,因為黃家的洗腦技術太厲害。 ...
Guest from 124.217.137.x 發表於 2024/9/15 10:51

我知呢隻賤畜冇得救,亦從来冇旨意佢會正常番,
佢呢種畜生又要頼死在香港攞着數,黐飲黐食,又要搞破壞,怨天怨地,唯恐香港不亂,成個流氓爛仔,癲狗一隻,見人就咬,俾咁多人駡,還面皮厚過屎坑板,不知羞恥為何物!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

拾人牙慧唔該拾叻啲,不入眼簾呀。
犯法就係犯法,除非你係 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/15 05:15

你専心做你隻曱甴鴨,金主們會召喚你。
記得光屁股入来,上面披件麻布,不穿亦可。

.
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/9/15 05:15

原來犯法就要負責?
不過有例外,有7隻屠龍雞鴨,只有一隻負責?點解呢?
唔通因為這一隻接了太多金主恩客?
或呢7隻屠龍雞鴨指證你jimmychauck是隻雙標的鴨貨?!

.
回覆 130# Guest from 124.217.137.x

我都冇諗住叫醒你
回覆 133# leefeng

人地法庭判左冇罪你仲噏乜鳩?識答人先出黎獻世啦,日日出黎罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。
回覆  leefeng

人地法庭判左冇罪你仲噏乜鳩?識答人先出黎獻世啦,日日出黎罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/15 17:27

你做鴨架咋,充乜呢?你冇着底褲都唔怕大家嘲笑你,咪唔知醜係度扮上菜啦。

回覆  leefeng

人地法庭判左冇罪你仲噏乜鳩?識答人先出黎獻世啦,日日出黎罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/15 17:27

你隻雙標鴨咪時時大嗌法庭唔公平嘅,判左冇罪一樣可以再追責,人民覺得唔公平,對社會有壞影響,七鷄鸭一樣會再死多一次。
你依家咪在獻緊世囉,收黑金做鴨,收幾錢一晚?你提供乜野服務?

回覆 137# leefeng

法庭係對朱經煒唔公平㗎啦,你有半點正義感咪幫佢翻案囉。
回覆  leefeng

法庭係對朱經煒唔公平㗎啦,你有半點正義感咪幫佢翻案囉。
...
jimmychauck 發表於 2024/9/16 05:33

你班雙標廢柴,斷骨斷手斷腳都係抵死,
抵你地折墮做鴨做雞舔金主個屁股,你地為財死為財亡,扮乜野香港人吖,賊種!

.
回覆 139# leefeng

高級模式 | 發新話題
換一個