返回列表 回覆 發帖

我與莫言的交集 —— 「與這個世界保持一定的距離」

回覆 80# leefeng

淨係識潑婦罵街就收皮啦。
回覆  旁觀者
日日淨識用啲已被破嘅舊句轉移話題,智力低下唔明人地講乜,反黨反智嘅粉紅,問題又唔係識答,洗9理你。你反黨咪反黨,有咩好抵賴?都唔知你個神經佬噏乜春!
jimmychauck 發表於 2024/9/15 06:56

你個神經佬只曉語無倫次。
答下個細路為啥要剝光豬先啦
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/9/15 17:23

本少爺收皮,你就冇收入,憑你個衰樣出黎撈,如果唔係靠我打你藤條打賞啲錢來交劏房租食飯囉喎,你日日都要食屎啦!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/9/15 17:23

回答唔到就死去鴨欄掛臘鴨,
咪日日重複啲冇厘新意既廢up ,廢性服務,寫埋啲淫詞穢語。
咁既性鴨服務,唔怪之得你要日日食屎,把口咁臭? (咪拾人牙慧呀,死曱甴)

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 82# 旁觀者

日日淨識用啲已被破嘅舊句轉移話題,智力低下唔明人地講乜,反黨反智嘅粉紅,問題又唔係識答,洗9理你。你反黨咪反黨,有咩好抵賴?都唔知你個神經佬噏乜春!
回覆 83# leefeng
回覆 84# leefeng

回覆  leefeng
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/9/16 05:34

又係要罵到你隻畜生仆街收皮,㸃吖,死曱甴鴨。
回覆 87# leefeng

回覆  旁觀者
jimmychauck 發表於 2024/9/16 05:33

你個神經佬語無倫次,只曉無中生有、撒潑耍賴,又無拿出實際說辭,誰會理你發神經﹖
講下個細路為啥要剝光豬先啦。
回覆 89# 旁觀者

我以前都答過晒你啦,你老人癡呆發作就食藥啦。

你答唔到一二咪認左佢囉,一二都未講叫乜野人地答三?講東講西做乜?有料就答,冇料就過主。日日鳩噏做乜柒啫?強迫症呀?你闡釋左問題未?

咩男友叫女死者去做舞女,如果唔係,男友冇錢養唔起佢。大佬呢啲係1999電影喜劇之王橋段黎㗎,連對白都一樣,一聽就知抄返黎作故啦。你識野少,可以問人㗎嘛。
仲話陪審團不是被告好友就是生意夥伴,當人地美國司法制度同檢方死㗎?檢方可以voir dire揀陪審團㗎。
咩罸兩百萬?罸咩?保釋金額黎㗎,罸你個頭呀。
最犀利係話,法庭上,女死者向陪審團提交自己收集到嘅鐵證。

如果呢啲水平嘅故仔,推翻法庭結論、錯漏百出,你都可以信,其實都完全反映你嘅水準。
jimmychauck 發表於 2024/9/7 05:19

首先,你轉移了話題,到底你是否承認你所引的油管片無中生有,或資訊不正確,或錯漏百出?
第二,錯謬百出一詞是否錯漏百出,你無需迴避問題,坦坦蕩蕩回答一下。
第三,我睇完啲經文,冇問題,如你覺得有問題你闡述一下(你以為我估唔到你講乜咩,你又以為我估到你講乜咩)

你一二唔答,我就唔洗答三嘅。
jimmychauck 發表於 2024/9/8 10:58

每次拒絕回答只不過顯示你幾虛怯啫,關我叉事。
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/9/16 16:30

又係要罵到你隻畜生仆街收皮,㸃吖,死曱甴鴨。

回覆 91# leefeng

回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/9/17 06:17

可以令全版人都討厭你,你真成功為基督教賣廣告!

回覆 93# leefeng

回覆  旁觀者
你答唔到一二咪認左佢囉,一二都未講叫乜野人地答三?講東講西做乜?有料就答,冇料就過主。日日鳩噏做乜柒啫?強迫症呀?你闡釋左問題未?
jimmychauck 發表於 2024/9/16 21:42

你個神經佬語無倫次,只曉無中生有、撒潑耍賴,又無拿出實際說辭,誰會理你發神經﹖
    係嘞,你話妖書冇問題,踩下五步蛇、黑曼巴蛇呀。
回覆 95# 旁觀者

咩男友叫女死者去做舞女,如果唔係,男友冇錢養唔起佢。大佬呢啲係1999電影喜劇之王橋段黎㗎,連對白都一樣,一聽就知抄返黎作故啦。你識野少,可以問人㗎嘛。
仲話陪審團不是被告好友就是生意夥伴,當人地美國司法制度同檢方死㗎?檢方可以voir dire揀陪審團㗎。
咩罸兩百萬?罸咩?保釋金額黎㗎,罸你個頭呀。
最犀利係話,法庭上,女死者向陪審團提交自己收集到嘅鐵證。

如果呢啲水平嘅故仔,推翻法庭結論、錯漏百出,你都可以信,其實都完全反映你嘅水準。
jimmychauck 發表於 2024/9/7 05:19

首先,你轉移了話題,到底你是否承認你所引的油管片無中生有,或資訊不正確,或錯漏百出?
第二,錯謬百出一詞是否錯漏百出,你無需迴避問題,坦坦蕩蕩回答一下。
第三,我睇完啲經文,冇問題,如你覺得有問題你闡述一下(你以為我估唔到你講乜咩,你又以為我估到你講乜咩)

你一二唔答,我就唔洗答三嘅。
jimmychauck 發表於 2024/9/8 10:58

係嘞,你話妖書冇問題,踩下五步蛇、黑曼巴蛇呀。
回覆 97# 旁觀者

高級模式 | 發新話題
換一個