返回列表 回覆 發帖

【轉載】禽獸傳教士

回覆  leefeng

你連仆直個仆字都唔識,都話人寫錯字啦,自證自己精神病?
唔識我問題講東講西就過主啦。 ...

jimmychauck 發表於 2024/9/16 05:36

我依家扑濕你个死人頭,一脚踢你隻癫狗jimmychauck仆街!

的確冇人識你啲歪理廢問題,因為你個心又黑又爛又雙標,語無倫次。
你呢隻癲狗做鴨都做得衰過人,怕你冇命過主!
咪次次重複你果幾句死人講既廢話,想向大家表演你冇料冇墨水? (咪抄呀)

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

回覆 41# leefeng

唔識我問題講東講西就過主啦。次次得果句謾罵,問題一概唔答,想同人表演你冇料冇墨水?
回覆  旁觀者
我以前都答過晒你啦,你老人癡呆發作就食藥啦。
你答唔到一二咪認左佢囉,一二都未講叫乜野人地答三?講東講西做乜?有料就答,冇料就過主。日日鳩噏做乜柒啫?強迫症呀?你闡釋左問題未?
jimmychauck 發表於 2024/9/16 05:35

你個神經佬語無倫次,只曉無中生有、撒潑耍賴,又無拿出實際說辭,誰會理你發神經﹖
講下個細路為啥要剝光豬先啦。
回覆 43# 旁觀者

你答唔到一二咪認左佢囉,一二都未講叫乜野人地答三?講東講西做乜?有料就答,冇料就過主。日日鳩噏做乜柒啫?強迫症呀?你闡釋左問題未?

咩男友叫女死者去做舞女,如果唔係,男友冇錢養唔起佢。大佬呢啲係1999電影喜劇之王橋段黎㗎,連對白都一樣,一聽就知抄返黎作故啦。你識野少,可以問人㗎嘛。
仲話陪審團不是被告好友就是生意夥伴,當人地美國司法制度同檢方死㗎?檢方可以voir dire揀陪審團㗎。
咩罸兩百萬?罸咩?保釋金額黎㗎,罸你個頭呀。
最犀利係話,法庭上,女死者向陪審團提交自己收集到嘅鐵證。

如果呢啲水平嘅故仔,推翻法庭結論、錯漏百出,你都可以信,其實都完全反映你嘅水準。
jimmychauck 發表於 2024/9/7 05:19

首先,你轉移了話題,到底你是否承認你所引的油管片無中生有,或資訊不正確,或錯漏百出?
第二,錯謬百出一詞是否錯漏百出,你無需迴避問題,坦坦蕩蕩回答一下。
第三,我睇完啲經文,冇問題,如你覺得有問題你闡述一下(你以為我估唔到你講乜咩,你又以為我估到你講乜咩)

你一二唔答,我就唔洗答三嘅。
jimmychauck 發表於 2024/9/8 10:58

每次拒絕答只不過顯示你幾虛怯啫,關我叉事。
我依家扑濕你个死人頭,一脚踢你隻癫狗jimmychauck仆街!

的確冇人識你啲歪理廢問題,因為你個心又黑又爛又雙標,語無倫次。
你呢隻癲狗做鴨都做得衰過人,怕你冇命過主!
咪次次重複你果幾句死人講既廢話,想向大家表演你冇料冇墨水? (咪抄呀)

leefeng 發表於 2024/9/16 07:48

回覆  leefeng

唔識我問題講東講西就過主啦。次次得果句謾罵,問題一概唔答,想同人表演你冇料冇墨水? ...
jimmychauck 發表於 2024/9/16 16:29

你隻死雜種又拾人牙慧?
抄我駡你隻雜種狗的「表演你冇料冇墨水?」?

你的抄襲當原作终于原形露了?
學十足你個基督教抄襲叫做聖經一模一樣,雜種狗!
各位留意呀,jimmychauck係靠抄襲架,
佢問既所謂問題都是靠抄襲別人的,jimmychauck係冇料冇墨水架,
咪答雜種狗 jimmychauck 的狗吠!!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 45# leefeng

中文係你發明㗎?

唔識答我問題講東講西就過主啦。次次得果句謾罵,問題一概唔答,想同人表演你冇料冇墨水?
回覆  leefeng

中文係你發明㗎?

唔識答我問題講東講西就過主啦。次次得果句謾罵,問題一概唔答,想同人 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/17 06:15

你jimmychauck的確係耶稣的代表:爛仔流氓

回覆 47# leefeng

唔識答我問題講東講西就過主啦。次次得果幾句謾罵,問題一概唔答,想同人表演你冇料冇墨水?
回覆 43# 旁觀者

神經佬語無倫次,女事主叫乜名揾到未呀?都成十日啦。
回覆  旁觀者

呢位網友就示範乜野叫做道聽塗說人云亦云啦。

求9其聽個油管就信到十足。
根本陪審團就商 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/7 05:19

呢次你岩,因為刑事案件太多奸詐,好多賊贓嫁禍。
智慧要好高先搞得掂。
回覆 50# Guest from 203.145.89.x

癈話,有字就叫有理?
我啱係因為佢資料錯,關咩奸詐插贓嫁禍乜事?
你真係鳩噏無極限。
根本陪審團就商議兩日後裁定事主罪名不成立

仲話陪審團不是被告好友就是生意夥伴,當人地美國司法制度同檢方死㗎?檢方可以voir dire揀陪審團㗎。

....
條油管片主做L個陪審員未架?

去到法庭揀陪審團前, 法官宣讀案情和被告身份.....之後便對會被抽簽挑為陪審團的百幾名候選者問:
有誰認識被告, 或受害人, 原告 (甚至(簡接有關係的) )......有就要申報, 不會被抽為陪審團的。

如事後查出「陪審團不是被告好友就是生意夥伴」實俾人告到甩褲. 判決也推翻。

呢條「屎忽旁」未有資格到過法庭當陪審員條選者, 識條鐵!! 咁既片都信, 無啲常識!

(講屎忽佢就拿手)

遊客 203.145.89.x
呢次你岩,因為刑事案件太多奸詐,好多賊贓嫁禍。
智慧要好高先搞得掂。

呢條友仲好似認同條屎忽旁講得岩, 常識一樣㒼L塞
回覆  旁觀者
jimmychauck 發表於 2024/9/16 05:35

你個神經佬語無倫次,只曉無中生有、撒潑耍賴,又無拿出實際說辭,誰會理你發神經﹖
講下個細路為啥要剝光豬先啦。
回覆  旁觀者
神經佬語無倫次,女事主叫乜名揾到未呀?都成十日啦。
jimmychauck 發表於 2024/9/17 08:43

新聞報道有時為避免影響事主,會隱匿其真名,咁嘅常識你都未懂。你搵個光豬細路個名俾你爺爺睇下。
屌....
呢條「屎忽旁」未有資格到過法庭當陪審員條選者, 識條鐵!! 咁既片都信, 無啲常識!
(講屎忽佢就拿手)
beebeechan 發表於 2024/9/17 22:17

正常嘅情形是這樣,但有勢力插手,就唔係咁講嘞。「神父」屌BB仔屎窟,世界有許多案例,然而,在妖教干預下,「神父」一樣冇罪。
    講屎窟,有啥比得過Gay督邪教﹖
正常嘅情形是這樣,但有勢力插手,就唔係咁講嘞。「神父」屌BB仔屎窟,世界有許多案例,然而,在妖教干預 ...
旁觀者 發表於 2024/9/17 22:46

你條友學歷低, 從未收過律政署要你到法庭當陪審團既信, 唔知陪審團係點運作既, 你唔止識條鐵, 連條鐵都冇
回覆 54# 旁觀者

證明自己係癈柴,十日都揾唔到

https://en.wikipedia.org/wiki/Felicia_Tang

問得你就梗係一早起左成件事嘅底。不過真實一次又證明你谷歌唔識百度唔識之嘛。垃圾。

咩男友叫女死者去做舞女,如果唔係,男友冇錢養唔起佢。大佬呢啲係1999電影喜劇之王橋段黎㗎,連對白都一樣,一聽就知抄返黎作故啦。你識野少,可以問人㗎嘛。
咩罸兩百萬?罸咩?保釋金額黎㗎,罸你個頭呀。
最犀利係話,法庭上,女死者向陪審團提交自己收集到嘅鐵證。

如果呢啲水平嘅故仔,推翻法庭結論、錯漏百出,你都可以信,其實都完全反映你嘅水準。

人云亦云,道聽塗說,唔怪得問親你乜Q野都唔識答。
..

jimmychauck 發表於 2024/9/17 23:33

佢地兩條友 (屎忽旁+白痴瘋)既知識, 不外人云亦云, 百度, 油管。。。多啲都唔曉。

正如草根階層食野, 不外大排檔, 大家樂, 兩餸飯, 
酒店自助餐, high tea,  西貢海鮮唔岩佢地
你條友學歷低, 從未收過律政署要你到法庭當陪審團既信, 唔知陪審團係點運作既, 你唔止識條鐵, 連條鐵都冇
beebeechan 發表於 2024/9/17 23:01

幼稚園雙低B班學歷就高嘞,你高嘅係屎窟。講東講西啦!
回覆  旁觀者
jimmychauck 發表於 2024/9/17 23:33

誰個人云亦云﹖妖書大把問題,你就話冇嘢。
    講下個細路為啥要剝光豬;踩下五步蛇、黑曼巴蛇先啦。
高級模式 | 發新話題
換一個