返回列表 回覆 發帖

沙文信主了

回復 40# dye 的帖子

你唔記得佢成日叫人唔好信哂佢咩~佢早有預謀架啦~
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

算啦,佢信又好唔信又好,大家咪當八掛新聞睇完咪算囉.正式話頭佢信我又無肥到,佢唔信我亦唔覺輕咗.咁既然佢疑似行呢條路既,咪祝福佢一路好走囉.反正佢自己都相當清楚個代係乜架啦.
做好男人,是讓身邊所有人開心
做賤男人,只是不想自己太傷心
原帖由 Jom 於 2008-9-22 16:58 發表
算啦,佢信又好唔信又好,大家咪當八掛新聞睇完咪算囉.正式話頭佢信我又無肥到,佢唔信我亦唔覺輕咗.咁既然佢疑似行呢條路既,咪祝福佢一路好走囉.反正佢自己都相當清楚個代係乜架啦. ...

又唔係死左.....
那不是這問題的答案呀......

回復 43# HTBROKE1 的帖子

嗱,咁係你多心咗啦.

一路好走唔一定餘係用係故人身上既,你估信老耶穌哥條路易行呀?
原帖由 prussianz 於 2008-9-21 21:21 發表

各 [人立] , 沙兄 僅是一個普通人  非 將帥 之 才 ,
你們 饶了 沙兄 罷 ,不要 壓迫 他
您咁論證又唔啱啦,人家阿B出得題,即是佢對本將軍觀感同您絕不一樣。而要壓迫一個人就不会因為佢是否將帥之材啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
見到沙哥番黎就好喇 即係對決定信耶穌重有保留啦
自從抽水向我轉述了你信主的話之後 我一直都吾安樂呀 陰公
好喇 講住咁多先 美股就黎開市 要睇住下 你地慢談

回復 46# 訪客得得b 的帖子

股票嘅嘢,談笑用兵就得啦。人地羽扇綸巾談笑間, 強虜灰飛煙滅,話執就執幾輕鬆,阿b您太上心啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2008-9-22 21:55 發表
股票嘅嘢,談笑用兵就得啦。人地羽扇綸巾談笑間, 強虜灰飛煙滅,話執就執幾輕鬆,阿b您太上心啦

呢排大上大落 搵錢就係呢d時候喇  早幾日敢博aig反彈就發啦 我考慮緊隻蒙牛腹牌博吾博好
原帖由 沙文 於 2008-9-22 21:55 發表

股票嘅嘢,談笑間俾人灰飛煙滅
那不是這問題的答案呀......

回復 48# 訪客得得b 的帖子

....阿B叔...你無落搭呀???

炒奶媽啦,放唔到都可以自己用...除笨有精...
原帖由 Jom 於 2008-9-24 16:43 發表
....阿B叔...你無落搭呀???

炒奶媽啦,放唔到都可以自己用...除笨有精...

我會落搭???
叫人吾好落搭就有我份

回復 51# 訪客得得b 的帖子

咁都正常d...你知你向來都係齋炒消息架嘛,一個唔該有條粉餅話你知有得反彈你跟就死得嘞
原帖由 Jom 於 2008-9-24 18:07 發表
咁都正常d...你知你向來都係齋炒消息架嘛,一個唔該有條粉餅話你知有得反彈你跟就死得嘞

股海搵食嬴臝輸輸平常事 最緊要係蠃夠黎輸 係講住咁多算喇
早前都話過不在網上談股票了

回復 53# 訪客得得b 的帖子

您早前夠在網上叫人專買penny stocks咯
原帖由 沙文 於 2008-9-24 22:46 發表
您早前夠在網上叫人專買penny stocks咯

吾叫喇  吾叫喇 以後都吾教人玩股票喇
如果係真,
真係恭喜晒呀
高級模式 | 發新話題
換一個