返回列表 回覆 發帖

[轉載] 一相值千字

抽按:呢篇文都幾賤。

噚日,高明輝嚟咗探我,傾吓傾吓,佢拎起份報紙話:「睇吓!有八百個大學生宣誓保貞潔,話唔會搞婚前性行為喎。」

孫柏文:「吓!有冇可能呀!e家啲人差唔多三十歲先結婚,有冇可能等咁耐呀?」

高明輝猶豫咗一陣,望住份報紙好認真咁話:「其他人唔知,不過我睇,呢八百個學生都有可能成功嘅……」我問高明輝點解,佢就遞份報紙畀我,我亦即刻攞嚟睇,原來篇報道配咗張相,相入面就係班喺度宣誓保貞嘅女學生,我一睇都忍唔住話:「佢哋都應該可以成功保貞!」

http://phatdat.blogspot.com/2007/02/blog-post_13.html
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 1# 抽刀斷水 的帖子

我對這方面沒意見~對性前性行為中立

她們視這為對神的榮耀、作基督徒的榜樣

我倒覺得,縱然她們在身體上有「缺憾」

但仍可以從中找到生存價值和意義,是值得支持、慶賀的
原帖由 Login 於 2008-10-27 23:39 發表
我對這方面沒意見~對性前性行為中立

她們視這為對神的榮耀、作基督徒的榜樣

我倒覺得,縱然她們在身體上有「缺憾」

但仍可以從中找到生存價值和意義,是值得支持、慶賀的 ...

你 也要 ....

宣誓保貞潔,話唔會搞婚前性行為 ,

視這為 .... 對神的榮耀、作徒的榜樣 ,

是值得支持、慶賀的 ,

是可以從中找到生存價值和意義,

因為 ,

這樣,我 才 可以 追女 時 .... 追到 多幾個處女

.,;==^)

:笑裡藏刀:
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛

回復 2# Login 的帖子

恭喜您!閣下絕對有潛質在教會內溝女!

奬品:請選擇相片中6位嬌娃( )的其中一位。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 3# prussianz 的帖子

僅僅是欣賞她們有殘障 之餘亦搵到自己用處

所謂人鬼殊途,我還是莫要節外生枝

回復 4# 抽刀斷水 的帖子
諸位嬌娃各具風韻,小弟不知如何是好!

還是讓與她們共負一軛的基基男來捧場,一起守貞潔之身吧!
原帖由 Login 於 2008-10-28 18:23 發表
僅僅是欣賞她們有殘障 之餘亦搵到自己用處

回復 4# 抽刀斷水 的帖子
諸位嬌娃 各具風韻,小弟不知如何是好!

還是讓與她們共負一軛的基基男來捧場,一起守貞潔之身吧! ...

till!!!

你 本身 [人系] 醜樣,你 [京尤] 認 [o巴] !!!,還 在 [手分] [o野] !!!

by the way ,

你,匹配 得起 諸位嬌娃 [o馬] ???!!!

o k , sorry , just joking juggling jingling

.,;==^)
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
佢地個樣都生得好安全
一定保得住~
順帶一提小弟既貞操仍在
送Xmas gift俾佢地

用過又算破身嗎?
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 kkkk_kkkk 於 2008-10-29 18:16 發表
佢地個樣都生得好安全
一定保得住~
順帶一提小弟既貞操仍在

x-mas gift : :::::
: :

回復 5# Login 的帖子

別這樣啦...
人家抽水給你奬品, 要了就算啦...
任何禮品, 皆是可以在任何時候扔掉的...
原帖由 weakest 於 2008-10-30 02:59 發表
別這樣啦...
人家抽水給你奬品, 要了就算啦...
任何禮品, 皆是可以在任何時候扔掉的...

till !!!

including u

回復 9# prussianz 的帖子

留返閣下高興個陣用啦

回復 6# prussianz 的帖子

當然不是扮野,亦配不起!

因為我指的鬼當然不是嬌娃們,而是我啊

回復 10# weakest 的帖子
有道理啊...

不過她們沉魚落雁,我於心不忍

所以我還是主張不收貨的!
原帖由 Login 於 2008-10-30 21:51 發表
當然不是扮野,亦配不起!

因為我指的鬼當然不是嬌娃們,而是我啊

回復 10# weakest 的帖子
有道理啊...

不過她們沉魚落雁,我於心不忍

所以我還是主張不收貨的! ...

尊重 女性,[子需] 子 可教也

原帖由 kkkk_kkkk 於 2008-10-30 19:24 發表
留返閣下高興個陣用啦

你 如何 知 我 真是 有用 gaa ?? 你 用 間諜攝像機 偷看 我 ??
嘩....阿水你做乜登張power ranger既隊員合照出黎呀?

係就係甩皮甩骨咗d,其實肯抛個身出黎都無話搵唔到食既.但既然咁既質地都重要學人搵客既話,咁就只有祝佢地守節守到七十九嘞.

但我就對沙兄既提問相當有興趣,到底用異物/任何非人類肢體破身算唔算唔節呢??
做好男人,是讓身邊所有人開心
做賤男人,只是不想自己太傷心
原帖由 kkkk_kkkk 於 2008-10-29 18:16 發表
佢地個樣都生得好安全
一定保得住~
順帶一提小弟既貞操仍在

你 用 [人巨] laa,

用 [o左] [人巨] g 後,你 仍然是 可以 保得住 你的貞操,

原帖由 沙文 於 2008-10-29 20:50 發表
送Xmas gift俾佢地

用過又算破身嗎?

回復 16# Jom 的帖子

翻查沙老大的舊帳, 似乎跟這問題有關...不如找人一次過答埋佢啦...
http://exchristian.hk/forum/view ... amp;extra=page%3D24
原帖由 Login 於 2008-10-28 18:23 發表
諸位嬌娃各具風韻,小弟不知如何是好!

還是讓與她們共負一軛的基基男來捧場,一起守貞潔之身吧! ...

照片中右下角那位基基男神情古怪,好像滿懷心事,不知他在想什麽?
原帖由 ctaya 於 2008-11-1 10:14 發表

照片中右下角那位基基男神情古怪,好像滿懷心事,不知他在想什麽?

o
o
o
o
我為什麼,要如此傻 ??
我為什麼,要自我封鎖 ??
高級模式 | 發新話題
換一個