返回列表 回覆 發帖

這里人氣好像越來越小?

這里人氣好像越來越小?
爹親娘親都不及耶和華親?
三位一體,姦淫、擄掠、兼連體!
1# clive

你有咩好計,可以搞旺個場呀?
我都想!
如果一齊去踢基督徒網站!等人地來尋敵。這里自然有人氣!
我在外面網站已有很多仇家了!

已長期受到耶徒們之詛咒……
4# clive

你以為我又仇家少呀?只不過我習慣轉名,每去到一個地方就會轉用另一個名,免得仇家找上門來。

近來互聯網哪裡有多教徒護教的網站?
台 yahoo 基督。我一post 賤徒馬上罵我癈物!香港XX!
我不轉名的!
回答者: 喂 ( 小學級 5 級 )
回答時間: 2009-04-23 23:18:51
[ 檢舉 ]
選為最佳回答

笑死人了

【沒有宗教信仰的】和【只信科學的】最是王八蛋
台灣現在是一級戰場,沒空理【香港來的廢物】
【這個香港廢物還停留在討論個案的水準】
真是蠢斃了
真是無聊透頂、智障加三級 !
英國人沒把你們教好啊
我將來會重辦英國人和你們這些忤逆的香港人

這是什麼教徒??
7# clive

我記得響 UWANTS 見過你. 唔見有人黎搵你尋仇丫....
8# clive

yahoo知識 我未玩過, 有時間等我試下點登記.
UWANTS我post 過一兩次。一下就被人delete 左!

我一般在 HKyahoo 同 TW yahoo
11# clive

下次你要響下朵, 睇下有冇人黎尋仇丫.
好的!尋仇也算是有人氣嘛!
UWANTS我post 過一兩次。一下就被人delete 左!

我一般在 HKyahoo 同 TW yahoo
clive 發表於 2009/4/28 16:46

uwants 咁狗???

其實如果舊人小左都係好, 即係可能大家都搵到基基之外既新天地, 所以都小左上黎, 傷亦好左

不過就未必咁多剛剛離教既人咁好彩搵到呢度療傷, 我都係搵搵下無心搵到咋
金句一: 禱告變咀咒; 聖經變神經
金句二: 基督徙講就仁義道德, 做就傷風敗德
金句三: May God Fuxk u

always 咁狗。

一 post 一陣就 delete ,都沒謂再post 。浪癈時間!

Yahoo 知識好D囉。
14# 實

always 咁狗。

一 post 一陣就 delete ,都沒謂再post 。浪癈時間!

Yahoo 知識好D囉。
clive 發表於 2009/4/28 23:53

uwants 有宗教立場咩, 攪咩攪到咁呀, 大陸咩

你去試試。同 discuss .com 一樣!

我 post 投票。

那個是你們最想反的宗教?

一陣就block 左!
16# 實

你去試試。同 discuss .com 一樣!

我 post 投票。

那個是你們最想反的宗教?

一陣就block 左!
clive 發表於 2009/4/29 00:46

好少野之嘛, 咁都唔得??? uwants 都係比基基收買左
17# clive

依家黑仔明做左版主唔係好 d咩?不過有 d野, 版主有時都冇權過問.

UWANTS 好多管理都係耶徒來的.
高級模式 | 發新話題
換一個