返回列表 回覆 發帖

正確態度看人獸交

我都知教會都有專人評估呢dee崎屎, 而且仲係長工薪優但冇假期(因cases積壓)work load大, 但很有挑戰性以及需求大量人手. 不如您去做啦, 工作很有意義, 好過做人獸交糾察隊長

沙文 發表於 2010/4/28 12:52

我只係個小小, 微不起眼既基督徒唶
你唔使俾咁重要既職位我既
在這些案件中,教會都拒絕接受司法機關調查,何來會賠償。最近教廷更下了條死命令要教會掩蓋這些案件。
會破產,都只是教會投資不善的結果。

HTBROKE1 發表於 2010/4/28 13:22

你好掂呀
連新聞都可以作
幾時搵你去編劇? 或做xx報記者, 專寫字大大無內容既頭條:
教會疑投資失誤, 破產!
你好掂呀
連新聞都可以作
幾時搵你去編劇? 或做xx報記者, 專寫字大大無內容既頭條:
教會疑投資失誤, 破產 ...
beebeechan 發表於 2010/4/28 13:32

夠你掂??連教會有抄股票都唔知。(笑

還有,別逃避有關淫牧被教會組織包庇而無須負上刑責問題。有關這個問題你還沒有回應。
回復 77# 沙文

條link是航空公司來的嗎?? 和99.99歲戇99先听到律法和先知、到約翰止新約允許人獸交合有咩關係????
夠你掂??連教會有抄股票都唔知。(笑

還有,別逃避有關淫牧被教會組織包庇而無須負上刑責問題。有關這個 ...
HTBROKE1 發表於 2010/4/28 13:58

古時的經書就話要人手『抄』唶

另外, 股票可以『抄』便有, 真發達....真頭係神跡

再另外, 有邊個教會牧師不需要負上刑責咁大把炮?
你的新聞觸角要更新一下
回復  沙文

條link是航空公司來的嗎?? 和99.99歲戇99先听到律法和先知、到約翰止新約允許人獸交 ...
淚兒 發表於 2010/4/27 23:51

可能是beebee以前曾受過神父摧殘, 有極不平衡心理佢問「天下雖大,不知何處可供我合法地肏親姊」
我見狀哪有不同情之理?故貼出航空公司網站方便beebee訂機票去比利時嘛

若然他鐘意踢波則可去巴西合法亂倫, 您幫手找Air Brazil網址啦
我只係個小小, 微不起眼既基督徒唶
你唔使俾咁重要既職位我既
beebeechan 發表於 2010/4/27 21:23

您唔駛咁謙, 此position需招聘大量人手應付教區需求
而且我們都睇得出您權力相當大 -- 可以自行宣告Lev25:29無效、但Lev20:15則有效,基督叫您起碼信心要有芥菜種咁大, 您就理性大過個缸....絕非一個小小, 微不起眼既基督徒可以做到嘅
您的權力, 至少同基督耶穌一樣大, 此position可勝任愉快
古時的經書就話要人手『抄』唶

另外, 股票可以『抄』便有, 真發達....真頭係神跡

再另外, 有邊個教會 ...
beebeechan 發表於 2010/4/28 03:33

您都可以塗「雅」
"你都未係對畫有研究, 幅畫對你是一般的塗雅而已."

咁人地抄下股票唔得咩?呢尐好似叫「刺」vs「樑木」嘛
回復 125# beebeechan

我認手殘打錯字。那是「炒」。
回復 129# HTBROKE1
您打錯字係因為手殘, beebee打錯字則可能涉及其衪器官之功能障礙

您都可以話「漢字七萬幾個我信您呢世都唔打錯」, 或者「通常詞窮冇嘢講就會淪落為捉錯字街坊組長」
回復  HTBROKE1
您打錯字係因為手殘, beebee打錯字則可能涉及其衪器官之功能障礙

您都可以話「漢字七萬幾個我信您呢世都唔打錯」, 或者「通常詞窮冇嘢講就會淪落為捉錯字街坊組長」

有人數過,
聖經 (英文版) 有 774746個字
古時用人手抄, 手抄本抄錯了一些字, 反基便用來大造文章了, 天要塌下似的: 拿..都話聖經有錯哩.
你話, 反基無野反, 要淪落為捉錯字街坊組長?

係囉, 你抄聖經一次哩,
我信您呢世都唔抄錯
可能是beebee以前曾受過神父摧殘, 有極不平衡心理佢問「天下雖大,不知何處可供我合法地肏親姊」
我見狀哪 ...
沙文 發表於 2010/4/28 19:39

人地話你條野九唔答八
你都可以拉我落水同你共浴既?
您唔駛咁謙, 此position需招聘大量人手應付教區需求
而且我們都睇得出您權力相當大 -- 可以自行宣告Lev25: ...
沙文 發表於 2010/4/28 19:59

回帖字數就多勒
可惜..無重點
你想翕乜
回帖未必要字多
您有咩解經唔明可以返教堂問神父
不過都係要忠告您, 提防被神父雞姦
Don't know where God is but the Devil is in the details
人地話你條野九唔答八
你都可以拉我落水同你共浴既?

大家共沐主恩唔好咩?
耶穌話,  好樹不能結壞果子, 憑果子就認出樹來. 現實天主教會咁多賤種神父, 而教會本身又愛包庇, 睇怕呢段經文一定又係抄錄既時候抄錯啦.
耶穌話,  好樹不能結壞果子, 憑果子就認出樹來. 現實天主教會咁多賤種神父, 而教會本身又愛包庇, 睇怕呢段 ...
龍井樹 發表於 2010/4/30 12:05

那你以為天主教會是一棵結壞果子的樹?
耶穌話,  好樹不能結壞果子, 憑果子就認出樹來. 現實天主教會咁多賤種神父, 而教會本身又愛包庇, 睇怕呢段 ...
龍井樹 發表於 2010/4/30 12:05

2007年數字, 全球有 408024個神父
計鬆dee勒, 俾你話有10000個神父衰孌童有性侵勒
還有398024個好神父
咁算唔算是一棵結壞果子樹呢?

你去果欄買箱橙, 一箱24隻, 會有一隻是爛的, 唔奇啵
損壞率是4.2%
天主教會408024個神父, 俾你話有10000個壞的
損壞率是2.4%, 比買一箱橙還要低

你話係咪一棵結壞果子樹?
係喎, 龍#您大驚小怪啦. 10000個神父雞姦下教友之嘛, 好X大把咩?
而且而家又唔係姦完唔俾錢
顛鼠教應該算係好樹 ---用來當柴燒就冇得彈
Don't know where God is but the Devil is in the details
高級模式 | 發新話題
換一個