返回列表 回覆 發帖

Dream...Dream..Dream

我不排除的確係有部份神父沒有雞姦教友

但他們有夢遺嗎?他們可曾一覺醒來, 一褲都係, 原來是南柯一夢?
The Holy See有否一個機制去監察這種情况呢?神父夢遺後是否需要填一份form向樞機主教報告呢?是否要約略敘述一下夢境內容呢?

希望知情人士提供一些資料以作統計之用
我不排除的確係有部份神父沒有雞姦教友

但他們有夢遺嗎?他們可曾一覺醒來, 一褲都係, 原來是南柯一夢?
The ...
沙文 發表於 2010/5/1 04:51

笑到我碌地

夢遺是生理現象啵
副偈係天主俾既, 佢要漏油都係天主負責唶
咁都係罪?
你想多左哩

唔通去拎條野出黎屙尿都要告解咩....傻豬黎既
呢個壇原來係咁攪笑
回復 3# beebeechan

有您在又真係好難忍得住笑
係您教育我們, 舊約唔知幾多次話人獸交要打靶, 可見天主不喜人獸交

咁, 夢遺都講咗3次喎:

Lev 15:16 人若遺精,應用水洗淨全身,直到晚上是不潔的。
15:17 凡沾有精液的衣服或皮物,應用水洗淨,直到晚上是不潔的。

Deu 23:11 你中間如有人夜間夢遺,即成為不潔,應走出營外,不可進入營內;
傍晚時,應用水洗澡,日落時,才能進營。

您副偈漏油咩?唔該出去瞓街, 除條底橫俾神父聞完再洗
回復  beebeechan
咁, 夢遺都講咗3次喎:

Lev 15:16 人若遺精,應用水洗淨全身,直到晚上是不潔的。
15:17 凡沾有精液的衣服或皮物,應用水洗淨,直到晚上是不潔的。

Deu 23:11 你中間如有人夜間夢遺,即成為不潔,應走出營外,不可進入營內;
傍晚時,應用水洗澡,日落時,才能進營。

您副偈漏油咩?唔該出去瞓街, 除條底橫俾神父聞完再洗
.
沙文 發表於 2010/5/1 08:47

叔台係咪唔識分個人衛生 同罪過呢?
上完廁所唔該洗手, 不然請勿與我同檯進食和打麻雀 (你唔乾淨既手會摸過dee牌)
要求有無過份?

我無話你有罪,
不過你明知手唔乾淨仲同我握手, 進食, 同我搣橙...咁你就係有罪了.

如果你唔介意, 我可以搣個橙你食
回復 5# beebeechan
唔係卦?乜貴教人仕傳承自猶太佬, 有夢遺完用手卒下佢此怪癖嘅咩?咁用霉蝨律法去天橋底瞓一晚等尐精液風乾固然都係辦法, 但叫神父舐乾淨佢咪快好多呢?
您想服侍我, 係咁意用sanitizer抹洗下手都得咯, 邊有要成日罰企咁傻咖?要您成晚享出便咁過份, 我心急等唔切
P.s. 咁照計我人獸交完, 注重衛生洗番乾淨碌嘢, 您都唔應該介意俾我咩格?若然您咁都介意, 話唔定係您有罪喎?
喂嗱, 講真嘅, 成日有人good一聲飲哂我一炮精液, 她仲話好味過杏仁糊. 咁, 究竟夢遺有乜Q嘢咁唔衛生啫?天主係邊間衛生局做衛生幫咖?
唔係卦?乜貴教人仕傳承自猶太佬, 有夢遺完用手卒下佢此怪癖嘅咩?咁用霉蝨律法去天橋底瞓 ...
沙文 發表於 2010/5/1 10:08

係囉
鼻屎都係分泌物唶, 我唔明有乜咁污糟, 究竟鼻屎有乜Q嘢咁唔衛生啫?

來, 握個手, 握個手, 搣個橙搣個橙.
同你『分享分享』
唔係卦?乜貴教人仕傳承自猶太佬, 有夢遺完用手卒下佢此怪癖嘅咩?咁用霉蝨律法去天橋底瞓 ...
沙文 發表於 2010/5/1 10:08

印度人不會用左手進食, 同人握手

咁左手同右手有咩唔同唶

涉及文化習俗的規矩, 要用太科學的萌塞腦袋,
用自己的風俗去嘲笑別人的風俗是幾戇居下.
緊係, 若然精液污糟, 鼻屎又污糟, 天主就冇奶油咁大頭蝦唔話liu過鼻屎要走出營外,不可進入營內;
傍晚時,應用水洗澡,日落時,才能進營咖嘛。可見鼻屎係乾淨的
所以您應該可以liu舊鼻屎出來即場舐在舌尖俾各位網友景仰天主的智慧
Don't know where God is but the Devil is in the details
印度人不會用左手進食, 同人握手
咁左手同右手有咩唔同唶
涉及文化習俗的規矩, 要用太科學的萌塞腦袋, ...

咁天主都係用猶太佬風俗唔俾中國佬人獸交啫, 咁人人交同人獸交有咩唔同啫?用猶太佬的風俗去限制別人的風俗都是幾戇居下.
點解連天主都咁戇居茄?
緊係, 若然精液污糟, 鼻屎又污糟, 天主就冇奶油咁大頭蝦唔話liu過鼻屎要走出營外,不可進入營內;
傍晚時,應用水洗澡,日落時,才能進營咖嘛。可見鼻屎係乾淨的

沙文 發表於 2010/5/1 15:50

即係咁, 不潔都有大不潔小不潔
摳鼻屎同腹瀉爆屎渠都有不同清潔方法罷.
摳完鼻屎都話要去全身沖涼咁人生咪一半世都係沖涼?
若你夢遺賴屎都好似摳鼻屎咁頻密, 你副偈真係好有問題
速速睇下醫生好dee
回復 11# beebeechan

有能本事對不潔分得咁仔細, 係應該唔會無能本事編制仔細的冲凉指引嘛
但賴屎都還算事小, 原來, 流牙血而吞口水之不潔仲大鍋

Lev 7:27 不論誰,若吃了什麼血,這人應由民間剷除。

您火速去check下教友中有幾多%有牙周病, 排期告解(但本網仍要忠告教友:又係小心被神父雞姦)

P.S. 點解天主咁戇居茄?人地流牙血關佢叉事咩?

..
沙文 發表於 2010/5/1 22:18

就算在今日,
有人在寺院吃肉, 這人也要在寺院中給鏟除.
有些大寺, 的確也有這條規矩貼在當眼處警告遊人.
佢地晤啱, 您冇奶油跟尾
在諾厄時, 天主已下旨唔信佛食齋
Gen 9:10 凡有生命的動物,都可作你們的食物;我將這一切賜給你們,有如以前賜給你們蔬菜一樣;

您不爭取天主賜予的權益, 還要跟隨歪風, 仲有面目吹水?
Don't know where God is but the Devil is in the details

沙文 發表於 2010/5/1 22:18

今日的猶太人, 仍是不會隨便在街外吃肉的
他們所吃的肉必經放血和由勒比祝聖過, 才可吃.也不會隨便到一間超市中買肉.
基本上, 他們仍遵從肋末紀的規章.

肋末紀, 申命紀是寫給猶太人的律法.
你是猶太人嗎?
為甚麼猶太人要守特別的法?
咁今日猶太佬買屋會唔會俾一年回購權我?
您是猶太人嗎?您做咩叫我唔好人獸交?
佢地晤啱, 您冇奶油跟尾
22:33

佢地---你想指邊個
唔岩---點唔岩法

你講過一清二楚我先插你
點先1清, 何謂2楚? 3點解又唔駛3明?您有何能插到我?
今日的猶太人, 仍是不會隨便在街外吃肉的
他們所吃的肉必經放血和由勒比祝聖過, 才可吃.也不會隨便到一間超市中買肉.
基本上, 他們仍遵從肋末紀的規章.

肋末紀, 申命紀是寫給猶太人的律法.
你是猶太人嗎?

因為, 50協刻耳今日在以色列依然好使, =U$13.44 = HK$104.34
http://coinmill.com/ILS_USD.html#ILS=50

Deu 22:28 若有人遇見一個尚未許配與人的年輕處女,抓住她而與她同寢,並被人發見。
這與她同寢的人應給少女的父親五十「協刻耳」銀子外,還該娶她為妻,因為他強姦了她,一生不能休她。

您去深圳打一炮都唔止一舊水啦
因為, 50協刻耳今日在以色列依然好使, =U$13.44 = HK$104.34

Deu 22:28 若 ...
沙文 發表於 2010/5/2 02:25

現在講開的話題是夢遺
你係咪再無野好講先?
無喇喇又跳去講強姦做乜?
想轉移視線係咪先

你話講完左夢遺想講強姦
我奉陪
不過又唔好講講下又跳返黎講夢遺
一單還一單
你明唔明呀?
高級模式 | 發新話題
換一個