返回列表 回覆 發帖

[沙文的最愛]「兒童床邊聖經故事之扑野的意義 」

兒童講聖經故事大賽

規則:內容必需包含聖經故事,除此以外並無任何規則。
格式/解像度/長度/形式:不限
參賽資格:地球任何角落0-999歲兒童
參賽方法:貼到奧姐姐的facebook專頁
評分標準:最多like者勝(如果同一段片貼超過一次,將以最多like那段為準)
獎品:印有"俄南知道生子不歸自己、所以同房的時候、便遺在地、免得給他哥哥留後。俄­南所作的、在耶和華眼中看為惡、耶和華也就叫他死了。(創世紀38:9-38:10)­"聖經金句的純情小底底一條
截止日期:復活節(2011年4月25日星期一)
領獎方法:最多like者請於2011年4月25日自動發私人訊息到奧賣葛faceb­ook(http://www.facebook.com/truthbible.o­mg),報告like的數目及提供獎品地址。
兒童講聖經故事大賽

規則:內容必需包含聖經故事,除此以外並無任何規則。
格式/解像度/長度/形式:不 ...
奧賣葛 發表於 2010/12/11 01:20

原來閣下就是 truthbible.net 網主.
在此出帖是想推廣個人網站, 和貼幅相來推銷商品矣?
那條底褲想賣多少錢呢? 無標價啵

按人流,
truthbible.net 全球網域排名第 3329115名
exchristian.hk 全球網域排名第1144231名
這裡比 truthbible.net 人流量高。
難怪你要到此沾沾光!

(雖則兩站人流都不屬高人流。 距離尚遠!)
睇完之後
超無奈
好笑,post多d上黎
bbchan唔好話我冇腦,我知佢會咁講...
路人甲
奧姐姐終於講新故仔啦~!
奧姐姐終於講新故仔啦~!

但係…說好了的屎屎呢?
咁我唔使再多講囉
呵,新故事呀。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
希望可以出多d,好中意睇....
以聽故仔心態去睇/聽
路人甲
原來閣下就是 truthbible.net 網主.
在此出帖是想推廣個人網站, 和貼幅相來推銷商品矣?
那條底褲想賣多少 ...
beebeechan 發表於 2010/12/11 02:38

呢位朋友冇睇清楚勒,條底褲係獎品,又點會有價錢呢
但係…說好了的屎屎呢?
豬丫痾腎 發表於 2010/12/11 14:27

原來你仲記得!因為屎屎故事太短,所以最後我地決定做扑野

耶和華:「以西結,要用人屎燒餅食。」
以西結:「但我從來冇食過污糟野架喎!」
耶和華:「咁我比牛屎你代替人屎,用黎燒餅啦。」

以西結書
4:12你喫這餅、像喫大麥餅一樣、要用人糞在眾人眼前燒烤。
4:13耶和華說、以色列人在我所趕他們到的各國中、也必這樣喫不潔淨的食物。
4:14我說、哎、主耶和華阿、我素來未曾被玷污、從幼年到如今沒有喫過自死的、或被野獸撕裂的、那可憎的肉也未曾入我的口。
4:15於是他對我說、看哪、我給你牛糞代替人糞、你要將你的餅烤在其上。
希望可以出多d,好中意睇....
以聽故仔心態去睇/聽
him1006 發表於 2010/12/12 00:59

多謝!要構思一下下個故事既稿先
呢位朋友冇睇清楚勒,條底褲係獎品,又點會有價錢呢
奧賣葛 發表於 2010/12/12 01:52

有無男裝, 前邊開窿過款
有無男裝, 前邊開窿過款
beebeechan 發表於 2010/12/12 02:10
請問咩size呀
請問咩size呀
奧賣葛 發表於 2010/12/12 02:44

有無咁既屣士?
兒童講聖經故事大賽
"俄南知道生子不歸自己、所以同房的時候、便遺在地、免得給他哥哥留後。俄­南所作的、在耶和華眼中看為惡、耶和華也就叫他死了。(創世紀38:9-38:10)­"
.
奧賣葛 發表於 2010/12/11 01:20

路邊有乞丐向人討錢。

有條友行過, 望下個乞丐, 掏出銀包, 拿出 $100 美元.....

跟著..........

我都覺得條友好很賤, 想打佢一鑊甘!
你有無咁既感覺呢?
條友所作的、在耶和華眼中看為惡、

如不懂解聖經故事既含意, 問下人先好無?
為甚麼哥哥的遺孀就照扑, 不體內射令亞嫂懷孕是惡事呢?
有無咁既屣士?
beebeechan 發表於 2010/12/12 13:00

sorry 冇你size啊!
睇完條片, 我就興起一個問題何解俄南不肯遺在大嫂的面上
遺在地上要轉身才可以做到. 照計遺在面上會較容易嘛
即使係玩狗仔式
遺在背脊上都快過遺在地上
Don't know where God is but the Devil is in the details
高級模式 | 發新話題
換一個