返回列表 回覆 發帖

[搞笑] 日本AVo靚模天使 之 串燒聖誕歌MV

請留意歌詞,歌曲十分具有歷史和教育意義!

支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
靚模靚
歌聲就肉酸都痺
(建議看時把聲音 mute 掉)
反基也明白若無靚模, 條片幾難搵人睇
你先係姐,唔好用你思想諗我地
主要睇歌詞,仲可以講真相
路人甲
靚模靚
歌聲就肉酸都痺
(建議看時把聲音 mute 掉)
beebeechan 發表於 2010/12/16 20:46

咁又係喎,
應該搵個唱得好d既人黎嘛,
女仔唱更佳
你先係姐,唔好用你思想諗我地
him1006 發表於 2010/12/16 21:00

哇.....你仲留意歌詞? (你係咪正常男人?)
我留意靚模咋.

主要睇歌詞
我真無你咁虛偽!
偽善
him1006 發表於 2010/12/16 21:00

其實「真相」是甚麼呢?
我忙著看靚模, 無分心看其它囉
咁又係喎,
應該搵個唱得好d既人黎嘛,
女仔唱更佳
豬丫痾腎 發表於 2010/12/16 23:52

係囉....
無番咁上下的音樂底子, 不要學人來清唱! 令人肉麻!

無番咁上下聖經的認識, 也不要學人來講聖經矛盾!! 令人噴飯

這條片, 除了靚模外, 一無是處!
(可惜睇靚模都不是高清畫面, 扣分)
回復 1# 抽刀斷水

點解唔唱埋唔應該老作人口普查要返鄉下先可以登記此等咁豬頭丙嘅古仔呢?
哇.....你仲留意歌詞? (你係咪正常男人?)
我留意靚模咋.
主要睇歌詞
我真無你咁虛偽!
偽善

我真係只睇歌詞...
一路慢慢飛住黎睇歌詞
仲有,我唔係男人....
我都唔係女人
我係男"仔"
路人甲
我即時聯想到兩個故事:

一次我和基督徒在逛一間國內博物館,內有展品說明「反基督教運動」的始末,我叫他看,他就口中唸唸有詞地說:「真不明白為甚麼有人會反基督……」我告訴他展品說明有寫的呀,他繼續視而不見地繼續諗著「真不明白為甚麼有人會反基督……」

以前成日有基督徒來這個網,問為何會有人離教,我叫他們看離教見證啦,他們卻繼續反覆問為何會有人離教……

我感到基督徒有個習慣,就是不利於其宗教的所有事物,都會關閉自己的感官,視而不見
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
我即時聯想到兩個故事:

抽刀斷水 發表於 2010/12/17 04:35

第2個呢?
第2個呢?
沙文 發表於 2010/12/17 21:24

"第2個呢?"
低能到反肚!
冇錯嘞!
第2個就係您對自己智力的自述, 我唔問您就唔講

所以我一定要問一問先得
Don't know where God is but the Devil is in the details
第2個呢?
沙文 發表於 2010/12/17 21:24

喂,分左兩段喇喎。
兩段古係一式一樣嘛
Don't know where God is but the Devil is in the details
兩段古係一式一樣嘛
沙文 發表於 2010/12/18 13:16

乜你現在認是「兩段古」喇咩?
衰左就認衰, 打就企定
乜你現在認是「兩段古」喇咩?
衰左就認衰, 打就企定
beebeechan 發表於 2010/12/18 13:41

咁開心睇靚模?
兩段古係一式一樣嘛
沙文 發表於 2010/12/18 13:16

咁第三段古(本主題六、七樓)咪又係一樣~
所以係兩段古一般同, 其實幾段古都只係一個故事, 唔係兩個故事嘛
高級模式 | 發新話題
換一個