返回列表 回覆 發帖

[發問] 核彈能摧毀惡魔/恐怖大王嗎?

如題,印象中早前有新聞指甚麼末日預言中,會有甚麼恐怖大王/惡魔出沒=W=

我想問...如果他降臨的時候,全世界向他使用核武,結果會怎樣0.0?
基基講法,e類野係靈體
人世間既野都殺唔到佢(地)
路人甲
回復 2# him1006

簡單啦,發明「靈魂核武」,它的作用是破壞任何有生命物體的意志,到時惡魔無了意志,就算係靈體都死期到。
基基:神(姐係魔鬼)已經超越一切,你用咩都殺佢唔死
你再講我地都唔會認錯
路人甲
係時候要佢地出手啦!
kyo_028168:
殺唔到, 佢有從魔鬼那得來的超能力.

him1006 :
唔好成日以為自己知道基督徒會點回答. 我見過好多扮曬基督徒既答案, 好多都唔係用腦的基督徒會答既答案.
所謂的"恐怖大王"唔係一個靈體, 係一個人.

kyo_028168:
我想問 發明「靈魂核武」有幾簡單?

豬丫痾腎:
如果你請到佢地黎, 你可以叫佢地試下. 我唔反對.
我想問 發明「靈魂核武」有幾簡單?
出位基督徒 發表於 2011/3/1 06:44

複雜過發明gay督教did咁dur
複雜過發明gay督教did咁dur
沙文 發表於 2011/3/1 22:58

你個指標好浮動性喎, 不如講得實在D, 唔好咁隱悔?
浮先好嘛。若是好似gay督教咁唔浮就变咗Titanic啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
浮先好嘛。若是好似gay督教咁唔浮就变咗Titanic啦
沙文 發表於 2011/3/1 23:11

點解我有一個好強烈既感覺, 就係你答唔到就開始發up風既? 唔通係錯覺... 真係奇...
唔奇。就係因為有錯覺才能成就一徊gay督徒嘛。
Don't know where God is but the Devil is in the details
唔奇。就係因為有錯覺才能成就一徊gay督徒嘛。
沙文 發表於 2011/3/1 23:34

好! 咁等我實驗一下睇下係唔係錯覺先.
我問:
你答的 "浮先好嘛。若是好似gay督教咁唔浮就变咗Titanic啦" 呢一句,對 "發明「靈魂核武」有幾簡單?"  呢一句的答案有咩幫助?
点解您会認為"浮先好嘛。若是好似gay督教咁唔浮就变咗Titanic啦" 呢一句,對 "發明「靈魂核武」有幾簡單?"  呢一句的答案應該有幫助呢?
咁果條先係我既問題吖嗎, 如果你的所謂的答案對條問題毫無幫助, 咁唔係發up風係咩呀?
回復 14# 出位基督徒
您問嘅問題唔止果條嘛, 冇得規定人一定要答果條而不准答第條
回復  出位基督徒
您問嘅問題唔止果條嘛, 冇得規定人一定要答果條而不准答第條 ...
沙文 發表於 2011/3/2 00:01

哦, 咁請問你可唔可以答我果條問題?
唔好成日以為自己知道基督徒會點回答. 我見過好多扮曬基督徒既答案, 好多都唔係用腦的基督徒會答既答案,所謂的"恐怖大王"唔係一個靈體, 係一個人

where可以知道???
路人甲
高級模式 | 發新話題
換一個