返回列表 回覆 發帖

[分享] 信徒既然咁羨慕天堂,那就早D去吖嘛..笨!

盲信徒既然咁羨慕上帝所造的天堂,你們講得那個天堂咁完美,那又為何不早點去那裏呢?? 早D去吖嘛..笨! "口旱旱..大隻講"...

但李天命教曉我們思考...
反教奴既然咁討厭上帝所造的世界,你們講得這個世界咁痛苦,那又為何不早點離開這裏呢?? 早D走吖嘛..笨! "口旱旱..大隻講"...
盲信徒既然咁羨慕上帝所造的天堂,你們講得那個天堂咁完美,那又為何不早點去那裏呢?? 早D去吖嘛..笨! "口旱旱..大隻講"...

反教奴既然咁討厭上帝所造的世界,你們講得這個世界咁痛苦,那又為何不早點離開這裏呢?? 早D走吖嘛..笨! "口旱旱..大隻講" Guest from 121.202.61.x 發表於 2011/5/4 05:40

根本就無上帝所造的世界,點離開呀?
回復 1# Guest from 121.202.61.x

你既然咁討厭我們,為何不早d走,還在這裏胡鬧
反教奴既然咁討厭上帝所造的世界,你們講得這個世界咁痛苦,那又為何不早點離開這裏呢?? 早D走吖嘛..笨!Guest from 121.202.61.x 發表於 2011/5/4 05:40

你們最拿手來這招...
盲信徒既然咁羨慕上帝所造的天堂,你們講得那個天堂咁完美,那又為何不早點去那裏呢?? 早D去吖嘛..笨! "口 ...但李天命教曉我們思考...
Guest from 121.202.61.x 發表於 2011/5/4 05:40

李天命有咁樣教過?
盲信徒既然咁羨慕上帝所造的天堂,你們講得那個天堂咁完美,那又為何不早點去那裏呢?? 早D去吖嘛..笨! "口 ...
Guest from 121.202.61.x 發表於 2011/5/4 05:40

平心而論我發覺信徒學精了, 他們只要將指控反過來講, 反教者(包括:李天命)又確當堂無言以對!
   .
平心而論我發覺信徒學精了, 他們只要將指控反過來講, 反教者(包括:李天命)又確當堂無言以對!
   . ...
Guest from 121.202.53.x 發表於 2011/5/5 17:34

請問你是否離教者??
   . ...
Guest from 121.202.53.x 發表於 2011/5/5 17:34

正如宣傳短片話齋:「唉,依家冇咁易架喇~....
盲信徒既然咁羨慕上帝所造的天堂,你們講得那個天堂咁完美,那又為何不早點去那裏呢?? 早D去吖嘛..笨! "口 ...

如此的話多的是...
盲信徒,米盲目信教呀!人信你又信,完全唔經大腦!
離教者,米盲目反教呀!人反你又反,完全唔經大腦!
如此的話多的是...
離教者,米盲目反教呀!人反你又反,完全 ...
Guest from 121.202.58.x 發表於 2011/5/8 00:47

簡而精,插得靚!
如此的話多的是...
離教者,米盲目反教呀!人反你又反,完全 ...
Guest from 121.202.58.x 發表於 2011/5/8 00:47

這算是理據嗎?

嘩!回應得好正...我撐你.
由此可見,大家都很相親相愛
反教奴既然咁討厭上帝所造的世界,你們講得這個世界咁痛苦,那又為何不早點離開這裏呢?? 早D走吖嘛..笨! "口旱旱..大隻講"...Guest from 121.202.61.x 發表於 2011/5/4 05:40

回應得好正,我都撐你
十卜you
離教者,米盲目反教呀!人反你又反,完全唔經大腦!Guest from 121.202.58.x 發表於 2011/5/8 00:47

可惜,我不是~
離教者,米盲目反教呀!人反你又反,完全唔經大腦!
Guest from 121.202.36.x 發表於 2011/5/17 23:45

離教者,盲目反教,盲從符和.為反而反... 係根本唔需要用腦嘅!唔~好鐘意呀!!
離教者,米盲目反教呀!人反你又反,完全唔經大腦! Guest from 121.202.58.x 發表於 2011/5/8 00:47

要我相信創造論? 唔係話唔得嘅! 叫上帝在我面前再創造一次,我親眼見到咪信LOR~呵呵!!
要我相信進化論? 唔係話唔得嘅! 叫猿猴在我面前再進化一次,我親眼見到咪信LOR~呵呵!!
高級模式 | 發新話題
換一個