返回列表 回覆 發帖

死人去打仗? !

送到都揸唔實啦。所以不如研究宇宙
沙文 發表於 2011/12/20 11:58

嗯。。。。專心研究宇宙內的奧秘: 正一 Grand Design !!!
又未必。Design甩漏都好多
Don't know where God is but the Devil is in the details
又未必。Design甩漏都好多
沙文 發表於 2011/12/20 12:09

點甩漏法?
你見過好多唔好既 design 哩咩?

貼出黎分享下
回復 43# beebeechan

有您囉
回復  beebeechan

有您囉
沙文 發表於 2011/12/20 12:16

我屁股無生痔瘡啵
您痔瘡唔係生在屁股嘛
Don't know where God is but the Devil is in the details
哇。。。你舐我既。。。。。。。。。。帖。。
真係舐得好切底啵, 由頭舐到篤。。。一滴不漏

(好野黎架 ...
beebeechan 發表於 2011/12/20 11:35

哇。。。你避我既。。。。。。。。。。帖。。
真係避得好切底啵, 由頭避到篤。。。一問不答

(聖經係假野黎架, 你慢慢避)
您痔瘡唔係生在屁股嘛
沙文 發表於 2011/12/20 12:20

噢。。。咁梗係生左係你把口到勒
死人去打仗? !
列王記上
16:6 巴沙與他列祖同睡、葬在得撒.他兒子以拉接續他作王。
16:8 猶大王亞撒二十六年、巴沙的兒子以拉在得撒登基作以色列王、共二年。

聖經說巴沙死於亞撒二十六年

歷代志下
16:1 亞撒三十六年、以色列王巴沙上來攻擊猶大、修築拉瑪不許人從猶大王亞撒那裡出入。
咁又未必。您同夭主關係密切尐
死人去打仗? !
列王記上
16:6 巴沙與他列祖同睡、葬在得撒.他兒子以拉接續他作王。
16:8 猶大王亞撒二十 ...
芝士蛋糕 發表於 2011/12/20 12:23

五幅屁, 貼完又貼

你無料, 即係無料。。。。一抽就無哂
回多帖都已經唔曉
咁等我教你點回帖
你應就Jennifer的回帖, 人地俾出了兩個解釋, 咁解釋那裡可笑, 點解要笑既理據你講出黎, ...
beebeechan 發表於 2011/12/20 11:25

當然不是擘大個口, 白痴地笑. (雖然逃避回答這是你的長項)
當然不是擘大個口, 白痴地笑. (雖然逃避回答這是你的長項)
芝士蛋糕 發表於 2011/12/20 12:26

睇你真慘, 回應只似四仔女星咁。。
訓係到。。啊。。啊。。。啊。。。
咁既回應好行貨唶。
回復 53# beebeechan

四仔女星唔係咁顧啵

四仔女星唔係咁顧啵
沙文 發表於 2011/12/20 12:32

乜咁顧?
翕乜?
睇你真慘, 回應只似四仔女星咁。。
咁既回應好行貨唶。 ...
beebeechan 發表於 2011/12/20 12:31

睇你真慘, 你回避問題左閃右避似隻過街老鼠咁。。
咁既回應好行貨唶。
五幅屁, 貼完又貼

你無料, 即係無料。。。。一抽就無哂
回多帖都已經唔曉 ...
beebeechan 發表於 2011/12/20 12:24

五幅屁, 廢話又廢話

你無料, 即係無料。。。。識答一早就答咗,
唔使係度廢話
回復 53# beebeechan

死人去打仗? !
列王記上
16:8 猶大王亞撒二十六年、巴沙的兒子以拉在得撒登基作以色列王、共二年。

聖經說巴沙死於亞撒二十六年

歷代志下
16:1 亞撒三十六年、以色列王巴沙上來攻擊猶大、修築拉瑪不許人從猶大王亞撒那裡出入。

但竟然在亞撒三十六年可攻擊猶大?!

識答一早就答咗囉,喔呵呵,睇你又做隻過街老鼠咁。。喔呵呵...
睇你又做隻過街老鼠咁。

芝士蛋糕 發表於 2011/12/20 17:42

係咪好似呢隻過街鼠咁受歡迎呀?

(俾幾舊水入埸都係睇佢咋)
嘩!你以為你自己好似呢隻過街鼠咁受歡迎呀?
喔呵呵,睇你又做隻思覺失調精神病左閃右避的過街老鼠咁。。喔呵呵...
高級模式 | 發新話題
換一個