返回列表 回覆 發帖

點解天主教有關人仕服務費咁貴?

呢排歐洲佬周身唔掂,以佢嘅素質冇理由收到呢個價卦?

天主教學校人妻秘書 兼差性服務男女不拘

英國媒體17日披露,一所天主教學校的已婚女秘書竟利用下班時間,以每小時150英鎊(約台幣6900元)的代價出賣靈肉,而且性服務對象男女不拘。

據《太陽報》報導,在成人網站的資料中,這位現年40歲、名為凱莉(Kerri Mallier)的學校秘書將自己形容為一位「極度調皮」的女人,能提供各種「跨性別」的服務,而付出8百英鎊(約台幣3萬6800元)的人可以和她共度一夜春宵。

凱莉在成人網站上表示,「我為男人、女人或情侶提供服務,我愛這份工作」。記者假扮為尋芳客釣凱莉出來赴約,結果凱莉向記者透露,夜晚從事性工作讓她暫時逃離喧囂的學校環境。

天主教學校的一名學生家長,日前在成人網站上看見凱莉的照片,將這樁醜聞公諸於世。目前,凱莉僅對外表示,不清楚為何自己的照片會出現在成人網站,也拒絕承認她具有雙重身分。

一位學校行政主管表示,凱莉的副業僅是她的「嗜好」;學校校長佛格森(Jim Ferguson)則不願對此做出回應。凱莉已在天主教學校工作5年,這所學校收的學生年齡介於11歲至18歲之間,全校共有1145名學生。

原文網址: 天主教學校人妻秘書 兼差性服務男女不拘 | 色區新聞 | NOWnews 今日新聞網 http://www.nownews.com/2012/01/18/350-2777542.htm#ixzz1joVAn0ml
有無幅無戴黑超既玉照可以參考,以便報價?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
4兜野嘅英国婆,都無乜期望了!隔著个罩(眼罩)都显示出唔少皱纹。阿抽,你只能期望她技术高超,向难度挑战。。。
4兜野嘅英国婆,都無乜期望了!隔著个罩(眼罩)都显示出唔少皱纹。阿抽,你只能期望她技术高超,向难度挑 ...
ali 發表於 2012/1/19 01:43

習武一樣, 到了某境界, 不再是講硬橋硬馬的招式格鬥, 講內功, 內力, 陰力。
其實,由這位秘書都可以反映出夭主教係一個好奢侈的團體。若是抗議教學校秘書,收費應該會大眾化一些
Don't know where God is but the Devil is in the details
收費應該會大眾化一些

沙文 發表於 2012/1/19 04:15

又無錢, 又想嫖!

你生不逢時囉
你應生在古時中東, 拜巴力, 亞舍拉。。。。那時有廟妓, 免費服務。
快過打針。。。。。。。。。next !!!
今自由市場,顧客有得揀,橫掂都係畀錢啫,冇理由幫襯夭主教
Don't know where God is but the Devil is in the details
今自由市場,顧客有得揀,
沙文 發表於 2012/1/19 05:36

咁你仲唔曉收嘴?
自由市場嘛,我收唔收嘴,係由市場决定。
自由市場嘛,我收唔收嘴,係由市場决定。
沙文 發表於 2012/1/19 05:54

神經佬 (仲唔曉食藥過種)咪收唔到嘴囉
終日口喃喃
夭主教成日都有嘢畀人講,想收都唔得啦
夭主教成日都有嘢畀人講,想收都唔得啦
沙文 發表於 2012/1/19 06:30

你識講既咪只得那幾味: 雞姦, 性侵
(唔知係咪你童年陰影囉)
回復 12# beebeechan

咁又唔止。我同神父一樣,識唱信德的奧蹟4次。係您以為每堂只可以一次? 您估射精咩?
quote:“4兜野嘅英国婆。。。。習武一樣, 到了某境界, 不再是講硬橋硬馬的招式格鬥, 講內功, 內力, 陰力。”

妳做乜野对号入座呀?又唔系话妳!
妳做乜野对号入座呀?又唔系话妳!
.
ali 發表於 2012/1/20 00:08

因為你黐到成壇都係膠
个D黏液唔系膠。。。
个D黏液唔系膠。。。
ali 發表於 2012/1/20 00:24

咁港交所也要改名香港黏液所
quote:“咁港交所也要改名香港黏液所”

都好喔,得闲可以去捐番D帮下其他人!
quote:“咁港交所也要改名香港黏液所”

都好喔,得闲可以去捐番D帮下其他人! ...
ali 發表於 2012/1/20 01:26

搵主人帶著, 續家續戶兜售
I'm coming!妳洗净晾干等我吓!
高級模式 | 發新話題
換一個