返回列表 回覆 發帖

天主講故事——聖體奇妙例子兩三則

未上就鹽住先啦。
仲有鍊獄嘛, 边有咁易落下邊
沙文 發表於 2020/3/16 00:36

煉獄, 唔使鹽, 
係派鎚仔。。。。個個楂住, 塱起嚟揼心
猶如路加福音中, 去到陰府個富翁咁
我好open minded嘅
搭lip都唔止上落兩個option有機会同靚女困lip嘛
Don't know where God is but the Devil is in the details

沙文 發表於 2020/3/16 00:42

open mind , 不過唔 open heart
心栓塞

唔會同大媽困笠㗎咩
你係用嚟賞俾大媽既, 因為佢誠心過你
回覆 101# beebeechan

平时都有練心口碎大石, 有機会我表演畀您睇
回覆  beebeechan

平时都有練心口碎大石, 有機会我表演畀您睇
沙文 發表於 2020/3/16 00:46

我都有練插砂, 一陽指仲係必殺技, 秒殺羅莎蓮

為咗打救你, 鹽你腦味, 我都要同大媽困多幾粒鐘笠,算唔話得哩卦
好過另一位啦。
我只要令佢認為我羅汁唔掂、一講屎尿毛佢就硬曬舦,顕然就係未能應付all rounded福傳scenario, 仲有排學
Don't know where God is but the Devil is in the details
好過另一位啦。
我只要令佢認為我羅汁唔掂、一講屎尿毛佢就硬曬舦,顕然就係未能應付all rounded福傳scenar ...
沙文 發表於 2020/3/16 01:55

或者你同我講正經既討論, 少鹹走屎, 我就頂你唔順呢?
試下哩

鹹你唔夠我多鹽, 
粗你唔及我。
冇用嘅。旁觀版友又夠正經, 佢都係「你....你...你侮辱天主, 嗚.....嗚.......嗚...我唔睬你! 你開我名我都唔睬你!嗚.....嗚.......嗚..」
而且我一向都係同您正經討論咖啦。鹹屎都係天主正經創造,唔正經天主就唔會整出來啦
冇用嘅。旁觀版友又夠正經, 佢都係「你....你...你侮辱天主, 嗚.....嗚.......嗚...我唔睬你! 你開我名我都 ...
沙文 發表於 2020/3/16 07:01

唔知你嗚乜
高級模式 | 發新話題
換一個