返回列表 回覆 發帖

基督教是垃圾吗?

呢到係講緊寺院在山林大火中未燒毀係咪神蹟,
唔好扯去聖母院
beebeechan 發表於 2020/5/30 06:56

驚呀?
都要有水射先至得架!
性母院的神棍d精射曬去d兒童身上,冇水冇精射,所以性母院咪要燒到見底囉!

我發覺你一到無野回既時候,就會射精,失禁
beebeechan 發表於 2020/5/30 06:57

講緊你自己呀?在離教日日玩打飛機射精性侵細路仔?
講緊你自己呀?在離教日日玩打飛機射精性侵細路仔?
leefeng 發表於 2020/5/30 07:10

你咪好似「太極掌門」馬保國咁囉,
拎啲反基材料出嚟,兩野就俾老師我 KO,

你於是惱羞成怒,係咪咁呢???

經一事,長一智哩。。。下次想引東引西時小心啲哩,
不過,白痴你又好難有長進既,
我期望都唔會太高
你咪好似「太極掌門」馬保國咁囉,
拎啲反基材料出嚟,兩野就俾老師我 KO,

你於是惱羞成怒,係咪咁呢? ...
beebeechan 發表於 2020/5/30 07:18

揾d中英法德日韓拉丁文阿拉伯印度泰文的紀念碑來見證你件性母同耶稣,

先至来吹牛啦!
揾d中英法德日韓拉丁文阿拉伯印度泰文的紀念碑來見證你件性母同耶稣,
先至来吹牛啦!
...
leefeng 發表於 2020/5/30 07:23

我見你一而再咁講話有日本人立碑, 咁就實係真咁.

不過, 呢碌「世界和平柱」日本人在中國, 台灣。。。。豎立咗唔少碌, 
好多到都有喎

人地係老君台插一䟿, 班道士就high 到以為人特登向老子謝罪咁, 
自笠高帽。

好似酒樓靚女知客, 個個客嚟到都笑住歡迎哩,
人對你笑你就以為人對你起痰。。。。。。。。真係白痴feng
我見你一而再咁講話有日本人立碑, 咁就實係真咁.

不過, 呢碌「世界和平柱」日本人在中國, 台灣。。。 ...
beebeechan 發表於 2020/5/30 08:17

唔使叉開話題!
記得叫中英法意德日韓印泰越…每國擲13個炸彈去炸你件性母同耶穌又唔爆,
佢地個個立紀念碑來見證你件麻化性母同耶穌的神蹟,先至來吹牛啦!
每國擲13個炸彈去炸你件性母同耶穌又唔爆,
leefeng 發表於 2020/5/31 00:43

睇你呢句, 係咪你仲未知你衰咗乜呢?
你仲以為「擲13個炸彈去炸。。。。又唔爆」係真既咁

你真係可以列入瀕臨絕種受保護動物冊內: 品種係「人頭豬腦」
睇你呢句, 係咪你仲未知你衰咗乜呢?
你仲以為「擲13個炸彈去炸。。。。又唔爆」係真既咁

你真係可 ...
beebeechan 發表於 2020/5/31 00:54

你簡直連動物畜生都不如: 品種係「垃圾細菌性雜種老鼠屎」!
13個炸彈有證有物都夠膽話唔應該相信?
但幾個牧童的謊話又奉為預言同事實?
件性母連屁都冇出現過,又放屁話有神蹟?
雙重標準的垃圾基督邪教徒的垃圾言論建立了一個垃圾邪教基督天主垃圾教!

一堆垃圾基督邪教老鼠屎為害香港同全地球!
13個炸彈有證有物都夠膽話唔應該相信?
但 ...
leefeng 發表於 2020/5/31 10:41

你好似故意, 特登, 刻意睇唔到#10老師點教你呢啲「証物」有幾「証」啵。

你愈唔去反駁, 愈扮睇唔到。。。。。其實潛意識就係默認咗我既理據好堅, 堅到石咁堅。。。
高級模式 | 發新話題
換一個