返回列表 回覆 發帖

<聖經>可以導人向善?

哈!聰明!
基督狗乘基督狗的確係出81!
你唔喜歡做老鼠?喜歡做基督狗?

leefeng 發表於 2020/6/4 03:14

基督徒又變咗狗?
咁你要換幅釘狗相先得喎

又要搵埋釘羊,釘魚先得喎

你聽清楚主人講乜哩
beebeechan 發表於 2020/6/4 04:42

乖!基督老鼠狗吱吱chan!

乖!基督老鼠狗吱吱chan!
leefeng 發表於 2020/6/4 06:58

我做乜,講乜你都跟住我做嘅?
睇嚟睇去都係你似狗多啲(跟尾狗)
我做乜,講乜你都跟住我做嘅?
睇嚟睇去都係你似狗多啲(跟尾狗) ...
beebeechan 發表於 2020/6/4 07:18

全版都公認你吱吱chan係老鼠狗雜種!
全版都公認你吱吱chan係老鼠狗雜種!
leefeng 發表於 2020/6/4 10:38

你幾時做了「全版」既代言人?

係咪幾隻曱甴爭民主就係代表咗全香港人既心聲㗎呢?
你鬧曱甴就大聲,
自己就曱甴上身!
你幾時做了「全版」既代言人?

係咪幾隻曱甴爭民主就係代表咗全香港人既心聲㗎呢?
你鬧曱甴就大聲,
自 ...
beebeechan 發表於 2020/6/4 10:45

信耶穌的老鼠狗係特蠢既!
呢度係離教網,「全版」個個都是反基架,會唔會幇你同你件垃圾耶穌呢?
咪旨意轉移讀者注意力,信教的全部都是曱甴,曱甴全部都是信教,有證有據!
咪旨意企圖將基督教徒是曱甴的事實淡化?發夢冇咁早!

「賣國賊都是耶穌教徒!信了耶穌教的必賣國!」

.
信耶穌的老鼠狗係特蠢既!
呢度係離教網,「全版」個個都是反基架,會唔會幇你同你件垃圾耶穌呢?
咪旨意 ...
leefeng 發表於 2020/6/5 00:40

睇你呢帖,
我聯想到立法會上「基佬陳」擘大口,亂咁嗌既模樣
睇你呢帖,
我聯想到立法會上「基佬陳」擘大口,亂咁嗌既模樣
beebeechan 發表於 2020/6/5 22:41

100個人為例,所謂近墨者黑!
一天到晚被99個基督教徒洗腦洗到short咗,唔止嗌,聯同99個基督教徒去打殺老人家都夠膽死做啦!
100個人為例,所謂近墨者黑!
一天到晚被99個基督教徒洗腦洗到short咗,唔止嗌,聯同99個基督教徒去打殺 ...
leefeng 發表於 2020/6/6 01:18

乳毛撚廁
西方學者菲爾斯Emmett F. Fields:
    「基督教是從宗教之恨中發展出來的。」《聖經》是上帝的言語嗎? Emmett F. Fields 方舟子譯 「新語絲」電子文庫
    移鼠恨父母、恨兄弟姊妹、恨兒女、恨世人、憎恨世上一切!
西方學者菲爾斯Emmett F. Fields:
    「基督教是從宗教之恨中發展出來的。」《聖經》是上帝的言語嗎? Em ...
旁觀者 發表於 2020/6/6 22:03

咁你學到人點反基未?
人地唔係靠講屎尿屁,擂漿棍㗎喎
「基督教是從宗教之恨中發展出來的。」講屎尿屁,擂漿棍咩?
潑皮陳,冇得好講就只曉(舌累)地耍無賴(口翕)三(口翕)四。
「基督教是從宗教之恨中發展出來的。」講屎尿屁,擂漿棍咩?
潑皮陳,冇得好講就只曉(舌累)地耍無賴(口翕 ...
旁觀者 發表於 2020/6/8 02:21

我唔係話人,係話你喎
高級模式 | 發新話題
換一個