返回列表 回覆 發帖

主動爭取民主自由,違反基督精神

回覆  leefeng

犯法就係犯法,除非你係警察。
犯法就要負責,咁簡單一個原則都講唔出,講東講西全屬癈話 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/16 19:14

犯法就要負責?
黃絲黑暴曱甴犯法就滾地扮乖孩子咯,
jimmychauck砸爛成個香港又龜縮喺離教網逃避法律既制裁?

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 141# leefeng

犯法就要負責,咁簡單一個原則都講唔出,講東講西全屬癈話。
回覆  leefeng

犯法就要負責,咁簡單一個原則都講唔出,講東講西全屬癈話 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/17 06:16

雙標的爛仔基督教徒
jimmychauck,基督教出品的爛仔教徒!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 143# leefeng

犯法就要負責,咁簡單一個原則都講唔出,講東講西全屬癈話。
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/9/17 08:41

Jimmy兄完全係錄音機,或者說話佢A,聆聽佢UNCL
完全不會聆聽別人
回覆 145# Guest from 203.145.89.x

你地唔識答問題我除左錄音機我洗有其他野俾你?
高級模式 | 發新話題
換一個