返回列表 回覆 發帖

美國空軍一袋螺紋襯套9萬美元

回覆 60# leefeng

聲大大冇貨賣。反駁唔到人任何論點就收皮啦。
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/5/6 03:46

你在説你自己嗎?收皮啦,雜種賴皮狗!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/5/6 03:46

leefeng呢條友真係唔識收皮架
好似在公眾地方晒底褲咁
leefeng呢條友真係唔識收皮架
好似在公眾地方晒底褲咁
beebeechan 發表於 2024/5/6 11:32

你亦是爛仔黑暴同黨?或基督教爛仔樣版?

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 64# leefeng

回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/5/6 17:15

你的理論貨真是很多,怎樣令異見收聲,怎樣去打殺唔啱聽既人,然後話自己理由充足,貨源不斷?

回覆 66# leefeng

聲大大冇貨賣,自己冇貨反駁唔到人地論點就收皮啦。
高級模式 | 發新話題
換一個