好似這位神父咁,為了紀念耶穌基督係木匠個仔,佢特意用木匙羹
https://www.santafenewmexican.co ... 2-2325faa88fd7.html

您可以因應個人喜好選用其他器具
de omnibus dubitandum
超,我仲以為你話用foreign object隊入去個春袋可以deactivate個神父添。
支持鼓勵每位離教者
我係鳴謝陳版友提醒,sexual abuse嘅辦法繁多,就算神父個春袋被disarmed,佢仍有其他玩法,信衆根本防不勝防
我係鳴謝陳版友提醒,sexual abuse嘅辦法繁多,就算神父個春袋被disarmed,佢仍有其他玩法,信衆根本防不勝 ...
沙文 2019/8/30 00:04 提交

按抽水既思維,咁就要掉哂啲匙羮
唉,神父癲起上黎,拎十字架個柄黎拮人都得啦,唔通我要你地掉哂尐十字架咩。

睇黎閹人神父都挽救唔到幾多信心架喇。
支持鼓勵每位離教者
所以您嘅proposal係解決唔到問題嘅,要我嗰個先有機會
你嗰個係咩proposal呀?
支持鼓勵每位離教者
pls refer to #1197
沙文 2019/9/1 03:11 提交

哦。。。。
日日夠柒
沙文 2019/9/1 03:11 提交

好似以前有個講波佬講:
依家係一比一,
如過南華完埸前入多一球,咁就會嬴波勒。
真係幾柒
神父確係
日日夠柒行一淫
主恩獸慾常降臨
神父確係
日日夠柒行一淫
主恩獸慾常降臨
沙文 發表於 2019/9/1 03:56

睇多啲自然生物片哩....
動物發情係季節性既, 平時根本係唔會有性慾, 唔會日日行一淫
只有人類先會時常淫根動, 囡囡常叫春。
所以, 日行一淫過啲唔係「獸慾」嚟
沙文 發表於 2019/9/1 03:11

if 從此冇神父濫用春袋

if 從此冇神父 比較容易實行
if 從此冇神父 比較容易實行
抽刀斷水 發表於 2019/9/1 10:43

轉行做上師, 仁波切?
攞正牌用龜頭去為信眾開光, 進入大樂, 升呢喎!
fact check
神父嘅獸慾係狗公型, 7-11, 7/24

https://kknews.cc/pet/8o95mkg.html
fact check
神父嘅獸慾係狗公型, 7-11, 7/24
沙文 發表於 2019/9/2 02:36

無乜興趣睇你個連
狗公型即係點?

淨係露個連, 唔知你想點
畀我督爆您無知就話無乜興趣睇。其實咁都落唔到台嘅。愈冇興趣就愈無知
畀我督爆您無知就話無乜興趣睇。其實咁都落唔到台嘅。愈冇興趣就愈無知
沙文 發表於 2019/9/2 23:32

你除咗條褲, 拎出條野, 都要篤先得㗎
唔通除咗褲就話: "老婆, 少完哩, 篤爆咗你哩" 咁咩
高級模式 | 發新話題
換一個