返回列表 回覆 發帖

令人戰慄的聖經裡面

一個三年半都無人打理既垃圾網都仲有人當寶?
尤如去堆填區執垃圾。
淪落到咁慘?!
係囉,一本垃圾生蟲謊話連篇幼稚白痴的聖/性經教一樣有人信?
信果件低B仔真是淪落到咁慘? !

.
  ...
leefeng 發表於 2020/12/10 05:21

連寄生蟲都知呢個網 truthbible.net 無乜好野,所以:
上流寄生族 發表於 2020/12/10 04:41
但不便评之

你仲懵盛盛去做粉腸
又唔可以咁講,裡面都有好多指出基督教衰野的寶貴資料,
只不過離教者裡面仍然有人毒素未清得曬,死牛 ...
leefeng 發表於 2020/12/10 06:19

我要作野唱衰你,都隨時可以寫滿一版哩。
白夠黐
我唔使作,你一樣大把野比人唱衰你,唔止寫滿一版,我隨時可以寫十版哩!
你bbchan = on9+白黐+老鼠種+神 ...
leefeng 發表於 2020/12/10 07:58

係得咁多咋?
LeeFeng反基反到走火入魔
哈佛專家 發表於 2020/12/10 14:39

走火就一定有㗎勒

有無入魔就唔知
即係咁。我同我老婆講I love you.
我冇話I love you only. 咁佢就唔能夠鬧我中意羅紗蓮。 ...
沙文 發表於 2020/12/11 00:13

咁老婆話小文係你個仔,都未必係你only, 或者係你同亞陳合股經營
要吸毒先知道毒品有害咩
抽刀斷水 發表於 2020/12/13 21:47

黃花處女教人如何達到高潮 ,潮吹。。。。又會服人嗎?
睇見 leefeng 信咗佛變成呢個隠樣
都係信基督教穏陣啲。
如果我一定要科学与宗教並有的话;我一定会考虑揀佛道儒教
leefeng 發表於 2020/12/14 02:43

你去揀食屎都無人阻到你㗎
反正都係你自己揀既野
.多种宗教中,我所赞成的是佛教。历史上所有宗教中我对佛教最具好感
leefeng 發表於 2020/12/14 06:15

比你祖祖祖祖祖父更你老祖的唐朝韓愈,一早就話佛教係信唔過既。
你又捉錯用神,又無知扮专家啦?

我只否定基督教的信仰。不要混淆视听!
Georges Lemaître 的物理科 ...
leefeng 發表於 2020/12/14 02:43

你成篇野就係到玩名人效應,搵班名人嚟掹車邊。

一時話唔好信埋啲洋人野基督教,數典忘乜宗。。
睇你,就班埋成班「鬼佬」來促銷喎
一个咁大把?

.
leefeng 2020/12/14 06:28 提交

made in china 㗎喎
唔L使你教,卧底基督教徒講既野千祈咪信!!!

.
leefeng 2020/12/14 06:34 提交

唔使你信,只望你反基反得有點水準,唔好咁狠膠

呢個萬能插乜都插到: 英式方腳,圓腳, 兩扁腳兩圓腳, 大陸斜腳印度腳都插得

leefeng 又係個萬能插, 天主教徒插佢,佛徒插佢,無神論插佢,離教者又插

千夫所插!
唔使你信,只望你反基反得有點水準,唔好咁狠膠
beebeechan 發表於 2020/12/14 06:40

最大既問題係leefeng 唔知佢係玉皇大帝第九個孫
嗱,你又一次自己証明佛教徒係比较和平的人,佛教係一个比较和平的信仰!乖!

.
...
leefeng 發表於 2020/12/14 08:14

佛徒會修成忍讓
你就修歪咗, 修成個隱樣
嗱,你又一次自己証明佛教徒係比较和平的人,佛教係一个比较和平的信仰!乖!

.
...

多留意世界大事, 唔好淨係睇住香港啲曱甴。

2017年, 信佛教的緬甸人, 在西部滅族屠殺信回教的羅興亞族人
L得过你个樣?三不像!

.
leefeng 發表於 2020/12/14 08:27

好帥喎

無影腳。。。一出...(同黃飛鴻的有啲出入)

.
...

自己人打自己人, 應該都仲算係和平。
高級模式 | 發新話題
換一個