返回列表 回覆 發帖

修女和神父“互传色情讯息” 被赶出修道院反求偿466万

沙文乜都慢咗人一步既?
去睇睇N+1 之 第94頁 #1865
(人哋洞完房你先話去飲人結婚酒咁)
佢presume全世界只有一pair神父/修女有路。教徒思維水平係咁上緊咖啦
沙文 發表於 2023/7/3 11:06

咁你又有無presume修女必淫, 神父必孌童性侵咁呢
回覆  beebeechan

罪行有出入喎:N-1話修女與神父有性關係,
抽刀斷水 2023/7/3 10:56 提交

一個係德州,一個係蒙大拿州。。點有性關係
咁快可以發展到有AI   i-sex?

咁可能係Michael Olson主教屈佢。
抽刀斷水 發表於 2023/7/3 14:08

法庭唔係在處理修女同神父是否搞野犯法啵

事件中主教的處事方法又的確有啲唔妥。主教都要守法既

法庭唔會判“违背贞操誓言”、违反“十诫第六条诫命”,呢啲都係天主教相關部門去 ...
抽刀斷水 發表於 2023/7/3 23:47

咁一個地方主教, 係咪「相關部門」呢?
未有相關權力前, 要不要這樣大動肝火??動作太大矣

好似花墟花店擺賣阻住大廈出入口,係好很衰呀, 都要相關部門處理哩, 唔通業主法團主席就可以搬走, 掉咗花店阻路啲花?
又輪到你五行欠屌, 佢同一個神父裸聊, 另一個神父扑嘢唔得㗎咩?
沙文 發表於 2023/7/4 06:13

你又加多咗鹽, 太咸...對血壓唔好囉

報導都唔係話有視頻, 祼聊.......係「風sex」  (請如實報導)
我對貴教部門沒有很了解,不干涉貴教內政。
抽刀斷水 2023/7/4 11:20 提交

但衰在成日在門外叫囂、唱衰。
高級模式 | 發新話題
換一個