返回列表 回覆 發帖

「趕鬼牧師」夫婦相繼離世

禱告求告,奉耶穌基督的聖名求,有什麼用?比我早死,還智慧的開端......
dior13dior13 發表於 2023/9/7 22:46

年紀比你大, 比你早死, 有甚麼問題?
精神病嚴重侵蝕了你的智慧? (本來就已經不多的了)
教徒離世就直上天堂啦,應該可喜可賀。
抽刀斷水 發表於 2023/9/8 13:09

話係「教徒」就「直上天堂」......咁使乜耶穌嚟審判呢?
搵個「實Q」守門口, 睇下有無pass咪得囉
閻王就話要審啫,天主全能架喎,凡人又估佢唔到架喎,咁審黎做乜?
抽刀斷水 發表於 2023/9/9 17:52

天主全能, 人唔係嘛

咁係咪有日你被帶上法庭, 個「全能」法官話我知你衰咗乜, 唔使審, 判你坐30年, 加打藤10下, 每月打一藤......由白衣獄吏執行!
(咁你都唔知你衰咗乜喎..........

(原來係容許離教者之家版友發文日屌夜屌, 和言論傷害咗國家感情, 都要話聲你知嘛))

B按: 仲有, 收取國外捐款進行傷害國家感情的事宜
天主係咁照顧人類感情,就唔會唔聽禱告照打九號風球啦,依家仲落埋五百年一遇既特大暴雨,死得人多。

所以死後審判都係多舊魚,直接send去目的地就得啦。
抽刀斷水 發表於 2023/9/10 00:33

呢啲係一個啟示,
平時啲人唔醒覺市區內的排水系統, 垃圾塞满渠口, 點去水呢...
亦以為五百年一遇既大雨...即係唔會發生..唔好忌人憂天
點知就係突然而來, 無得預.

咁人生都係咁..
平時唔醒覺, 臨死先慕道未遲咁...
有時....話嚟就嚟。 要時常準備好。
(經上十個童女點燈既教導, 你會聽過下卦)

B按:
就唔會唔聽禱告照打九號風球啦,依家仲落埋五百年一遇既特大暴雨,死得人多。

相信8號晚前無人祈求唔好落黑雨卦....咁先知??
你屁眼就係"神父"嘅排水系統!
旁觀者 發表於 2023/9/10 00:42

你一日都卦住插屎忽.....莫非你有此癖好?
(或好奇想試試係咪真係講到咁爽?  爽過食蟹)
都話咗天主唔會理會人類感情架啦,
抽刀斷水 發表於 2023/9/11 01:14

「都話」.....誰話? 你話之喎

(不如你話聽日股市升定跌)
高級模式 | 發新話題
換一個