返回列表 回覆 發帖

埃及和羅馬歷史中的麻風病與摩西

唔係,我唔少,係屌,唔好意思,來而不往非禮也!
堂堂正正的問候你娘親架!

你再講落去,我會用?個字,會用全句來問候你老娘,你咪話我冇預先通知你架!

leefeng 2021/11/5 11:33 提交

咁唔好等哩
有咁多少咁多
賤畜,
老毛一個人,而且已經死了N年!

leefeng 2021/11/5 11:05 提交

前副總理同女網球手依家仲未死
不是死無對證
你再講落去,我會用?個字,會用全句來問候你老娘,你咪話我冇預先通知你架!

leefeng 2021/11/5 11:33 提交

挑…..
我講粗口時你都未被你老荳唧出嚟哩
33萬法國小孩童被基督天主教淫棍教牧性侵都被人挖出嚟啵,

leefeng 2021/11/5 11:43 提交

乜又唔係「而且已經死了N年!」哩咩?
没錯,「路人甲」係豬頭丙。
旁觀者 2021/11/5 11:46 提交

搵人丁哩….茂你
咪企圖轉移視線啦,拉番去基督天主教淫棍教牧性侵小孩童吧啦!啲牧師淫棍和受害小孩子一樣依家仲未死,不 ...
leefeng 2021/11/5 11:48 提交

依家係你想轉台就真
唔敢理老毛
真係個海游行有毛手
不如借用蕭若元36字粗口敬贈你娘親啦,小小粗口請享用,不成敬意,唔使客氣啦!

.
...
leefeng 2021/11/5 11:54 提交

港大校粗、你識翕先算哩
事分輕重,大家喜歡救急扶危,當然要先打低基督淫教,救小孩子先啦!

.
...
leefeng 2021/11/5 12:07 提交

自己國內女同胞給幹部凌辱你不理,不想看…..
卻去關心洋人的兒童?
你還說你「愛國」?

你呢啲正一係屋企個亞媽病到癱癱腰你唔理,但又懶有愛心咁成日去探望老人院既基督徒。
女同胞給幹部凌辱很可能受了基督邪教的唆擺!

leefeng 發表於 2021/11/6 01:37

「幹部凌辱很可能受了基督邪教的唆擺!」
咁即係話幹部禁基不力, 或是基督教影響力不可檔了, 連高級幹部副總理也教唆到。

你真係愈講愈低能
正是幹部禁基不力,要問責啦!
等封基督教的命令一到,離教一定開香檳慶祝! ...
leefeng 2021/11/6 12:15 提交

你對時事政局的分析能力真是膚淺夾無知加笨拙。
你唔知乜係中梵建交,由無話講到有偈傾。
北京還需要梵蒂岡來孤立台灣。

你真是似閉關多年的「釋乜隠士」,出番嚟連已與社會脫節。
邊一個膚淺夾無知加笨拙加白痴加低B,問下全版人咧!
梵蒂岡面積只有0.44平方公里,一小時跑5公里的話, ...
leefeng 發表於 2021/11/7 00:51

你都係講番屎尿屁哩...不需要太多知識
中國需要梵蒂岡來孤立台灣?你真是白痴無底線!
美國都唔怕需要怕一個無軍無權的梵蒂岡?
leefeng 發表於 2021/11/7 00:51

所以話亞抽老版貼:
義媒:中國逼台梵斷交 教廷盼先設北京使館再談
https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=14386&extra=page%3D1
真係同你班垃圾講時局係屣膠氣
抽老版開既帖, 應該唔係諗住俾你睇。。。。
你唔係佢既「觀眾」嚟
睇得出佢背後既用意叫做「知音」,不是基督教徒的「有眼無珠」+「盲看」!

.
...
leefeng 發表於 2021/11/7 02:05

立冬哩!

你呢種低智孽畜識乜春吖!吠你就叻!

.
leefeng 發表於 2021/11/7 04:25

無錯勒, 你講番你老本行: 屎, 春, 姦, 脫光......人地先知你想翕乜
狗講人話, 好難聽得明架
當你去教堂睇淫牧棍脫小孩子的褲子,把小孩子脫光豬,強姦佢,
你呢隻賤畜幇兇在門口放風睇水,就自然會 ...
leefeng 發表於 2021/11/7 10:54

你果然變回口齒伶俐, 賤成一格
高級模式 | 發新話題
換一個