返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

祖國的高級餐館已經好低要求啦,少見多怪。
在外國,一間小餐館的要求都唔少啦!

處處Clinic, Hosp ...
leefeng 發表於 2023/9/4 23:53

無錯, 在國外去普通餐館也要求顧客四四正正衣著。
所以, 你「腦囟不整, 恕不許發言」未嘗是不合理訴求
你幼兒園都未讀完,腦囟還未發育,次次俾抽刀同沙文窒到冇聲出,可憐! ...
leefeng 發表於 2023/9/5 00:24

你係暗示你無能力窒到我?
所以....假窒於人?
leefeng話, 我係咁款架喇, 你吹呀!
大家明架啦! ...
leefeng 發表於 2023/9/5 00:46

既然大家明, 你係到翕乜春夏秋冬?!
滚啦,基督教黄絲曱甴!
leefeng 發表於 2023/9/5 03:14

你都係曱甴喊口號咁, 喊嚟喊去都係嗰句,
你貼嚟貼去都係呢幅
你只是一隻藍曱甴
bbchan老鼠另有招呼!
leefeng 發表於 2023/9/5 05:53

leefeng 又一次發膠盲。

人地講明只係驅鼠, 用陣味來趕鼠, 不是把鼠「殺」掉, 或使牠訓覺。

(其實leefeng放個臭屁, 把臭口一張。。。都會有此功效)
狗展?

有謂狗似主人型

唔知貼狗相條友都係咪咁狗樣
是不是你這個狗臉樣?

你跟你放的屁,上主覺得好吃嗎?

為什麼求神禱告治病的牧師比我還命短 ...
dior13dior13 2023/9/8 22:49 提交

你真是他媽的笑死人了!

你想命短早死,死得快過其他牧師⋯
多笑便是
回覆  beebeechan

命比你們長,真爽! ...
dior13dior13 發表於 2023/9/8 23:54

對你嚟講, 命長...係受多啲苦。被鬼纏, 精神錯亂
你既人生都唔平安快樂既
命長有屁用
乜共產黨近年來有殘害你冚家咩?有令到你jimmychauck冚家鏟?
如果冇,你拎共產黨幾十年前嘅野來挑釁做乜春?居心何在?
leefeng 發表於 2023/9/11 06:43

想唔調校你都唔得
講到神父性侵, 就1950年既都要拎番出嚟,
原著民寄宿學校仲成百年前...
美國開發西部與原著民開戰, 三百幾年前喇
咁耐既野你咪又係拎嚟挑釁做乜春?居心何在!!
麻煩抽刀版主俾條9月7日的Link
leefeng 發表於 2023/9/11 13:11

青頭仔, 唔知個「連」係邊? 係咪低能

低能人, 不能吟道
「神父」性侵,無時無刻不在發生,連三歲BB仔都係受害者。BBChan你發雞盲如此,睇下維基百科點講啦,難怪 ...
旁觀者 發表於 2023/9/11 23:11

早幾日的黑雨, 其實整個大灣區, 深圳、廣州、坦洲、珠海都嚴重水浸 !
若只著睇香港, 拿來唱特區政府如何不善, 你病就真
美國新教「美部會」的稗治文來到中國,鼓吹對中國武力征服,他說:
    「倘若我們希望同中國締結一項條約,就必須在刺刀尖下命令它這樣做,用大砲的口來增強辯論。」《龍與上帝・扭曲的十字架》網絡版  董叢林

引文只是說董叢林指傳教仕丁韙良講過上邊的一句話, 但董某亦未引述出處來証明丁教仕曾說過這話, 在那埸合講, 在那著作中講。 董某可以是受國家之命, 販賣愛國情緒。
咪扮盲呀!全部睇清睇楚啦!

自古至今有許多有血有肉的非基督教血淚史,可惜一直以來都寂寂無名,他們只 ...
leefeng 發表於 2023/9/12 10:45

少理,!

呢堆野係我講架咩!!

學下點用 [  quote ] 先哩, 低能仔
乜 quote 好難寫咩?低能佬!

咁大把

.
leefeng 2023/9/12 11:40 提交

唔難,不過你真係唔曉。
啲愛國愛黨高級有識之士淨識耍嘴皮。
jimmychauck 發表於 2023/9/13 00:20

【-------溫馨更正------】

旁觀者, leefeng之流, 是低級無知識階級...
(條上流族更只是跟尾狗一條, 不入流)
爺爺有講過"愛黨"咩?
旁觀者 發表於 2023/9/12 23:14

你愛國不愛黨, 已經需要再教育一下

國家教導.....愛黨比愛國更重要, 是排在首位!
没有黨就没有國咁講
基督教當然唔敢殘害leefeng冚家,
不過基督教近年來就有殘害你jimmychauck冚家喇!

基督教鏟到你jimmycha ...
leefeng 發表於 2023/9/13 02:13

五毛一條
你既爛仔講話方式,顯示你既出身唔多好,生活素質條件差,係泊車仔?洗頭仔?或古惑仔之流。你一定係住 ...
leefeng 發表於 2023/9/13 03:15

高級模式 | 發新話題
換一個