返回列表 回覆 發帖

Hellboy決戰教會教徒耶毒焦點評述(二)

基督徒在「耶穌」回來,即是他們神經病發有幻覺的時候,便會殺人,是不是代表耶穌就是災星? ...
hellboy 發表於 2013/6/5 16:35

你不如在基督徒還未殺你前, 先殺哂所有基徒囉
先發制人, 先下手為強嘛。

d白膠真係好黐
常人不同於妖徒, 是因他們不拜七眼七角石怪.
只有拜七眼七角石怪的妖徒, 才會動不動要將異己"盡行滅絕". ...
旁觀者 發表於 2013/6/6 10:10

咁點解仲有咁多『常人』呢? 理應只餘下妖徒哩。
自己反駁了自己囉。

語膠七折大特賣耶?
你都知自己白膠黐呢?現代人做的是教育,我做的亦是教育,無你咁白痴,淨喺識打打殺殺,黑社會咩你? ...
hellboy 發表於 2013/6/6 14:53

你都識講哩...現在是重教育, 不是『將異己"盡行滅絕". ...』
你既問題, 自己解答了
將「異己盡行滅絕」是基督徒所信的神的本質,我有責

所以這些魔性,又如同計時炸彈,時間一到,便會爆炸,你也看見了

hellboy 發表於 2013/6/7 12:49

是甚麼時間?
幾時到?
將「異己盡行滅絕」

所以我要教曉基督徒這些神邪惡的本質,即是鎖定目標,然後再把危機折除,即是導引人離教,我的教育工作任重而道遠,若你阻礙我,等同於損害社會的福祉

hellboy 發表於 2013/6/7 12:49

比東方閃電,李洪志還白痴
你喺唔喺因為黔驢技窮,除左潑婦罵街之外再講唔出任何野喇?
hellboy 發表於 2013/6/7 15:50

我係咪技窮, 睇你肯露幾多囉.
我已經拋玉引磚, 太蝕本既野我唔做架
beebeechan你無料就無料啦,收皮啦。
hellboy 發表於 2013/6/8 12:47

最怕我收埋,有人又會自揩說:「往那裡躲」咋
爺爺說將異己「盡行滅絕」是基督妖教的核心教義,「萬能」的七眼七角石怪得把口,事實上卻無能到極。 ...
旁觀者 發表於 2013/6/8 10:14

你明白經上所說「把異己滅絕」是「得把口」就好囉。
突然間咁有慧根,俾個讚。
唔好以為在香港得把口,外國的事就可以當無到,反基督定必追究到底。
hellboy 發表於 2013/6/8 17:54

講佛偈耶?
你收皮,都好過無貢獻,你唔收皮,就唔該你有啲貢獻。
hellboy 發表於 2013/6/8 17:52

我在此壇貢獻了 7226帖
你才貢了 1778帖
你話邊個貢獻多

斷斤秤都多過你先勒
緊喺我貢獻得多,你絕大部份帖子都喺潑婦罵街、九唔答八和言之無物,點算貢獻? ...
hellboy 發表於 2013/6/9 13:10

係呀!
有一路人,即使是不作聲,已經係貢獻黎。
你與旁觀而多九翕者應向這路人學習。
你在這裡很不受歡迎
Guest from 180.218.152.x 發表於 2013/6/9 16:37

不過我出的帖總是很多回應。
永不落空。
緊喺我貢獻得多,你絕大部份帖子都喺潑婦罵街、九唔答八和言之無物,點算貢獻? ...
hellboy 發表於 2013/6/9 13:10

甚麼才是貢獻?
互相依偎,互相擦屁股才是貢獻?
「班門弄股」,BB仔你還獻出了個「股」呢!
旁觀者 發表於 2013/6/10 09:17

沙文一早獻上一股
你是好股之人? 出櫃耶?
219.79.255.x,瑪拉基書 第3章6節表明耶和華是永恆不變的,牠曾對牠的子民說不可敬拜別神,因為耶和華 ...
hellboy 發表於 2013/6/10 17:53

你都識講哩,這是對他的子民說:他的子民不可手拜其它神。
你是他的子民了嗎?
他不認識你啵,你在認親認戚。
爺爺並非gay 督徒, 只有gay 督徒才好玩"股".
..
旁觀者 發表於 2013/6/11 10:42

那你就不要再注視著我的屁股
「恭喜座主! 賀喜座主! 在奴才等人的努力下,聖徒人數已突破三十三億啦!」
    「唔! 小陳子做得好! 去廚房 ...
旁觀者 發表於 2013/6/11 10:47

語膠總代理, 行銷全國?
基督徒當我喺耶和華的受造物,即是他的子民嘛。
hellboy 發表於 2013/6/11 16:39

係啵
狗、豬、蛇、都係受造物黎。
咁又喺呀,基督徒認為,老鼠、甴曱、白蟻都喺受造物,beebeenchan都喺受造物。 ...
hellboy 發表於 2013/6/11 20:55

好有大6山寨廠作風:
一見外商有好產品便抄襲 iphone變愛鳳
你無病呀嘛?好產品?好心你你唔好咁低能啦。
hellboy 發表於 2013/6/13 19:07

能夠低過你,我都知真係好難。
高級模式 | 發新話題
換一個