返回列表 回覆 發帖

「轉載」“聖經中的秘密”拿撒勒謊言

因為拜咗個衰猶太人上帝,上帝教的太平天國禍國殃民!
不管黑貓白貓,能指出個衰猶太人上帝的信徒破壞中 ...
leefeng 發表於 2024/4/24 03:05

長城內的教科書對太平天國其極為推崇,將其定義為「起義」,推至「反侵略、求民主」的高度。其中,十分強調《天朝田畝制度》反映的平均主義思想,評論其為「幾千年來我國農民反封建鬥爭的思想結晶」。運動後期的《資政新篇》,則被認為是「先進的中國人首次提出的在中國發展資本主義的設想」。

你話太平天國禍國殃民!不配合國家政策, 不懂亞爺臉色......要再教育
「起義」冇問題,係因為民不聊生,冇得食。
不過,如果拜上帝的太平天國得民心,就不會再被清朝打敗了, ...
leefeng 發表於 2024/4/24 07:24

你講野立埸要跟亞爺一致。
祖國說了算。
你唔可以再唱衰偉大的無產階級「農民起義」
跟亞爺一致的偉大的無產階級「農民起義」並不代表可以把國家打到爛曬,
..
leefeng 發表於 2024/4/24 08:54

文化大革命時打爛哂唔少野

一再警告你, 你若還唱衰祖國支持的太平天國, 我將你你帖轉發給國家,
即使身在英國, 都有特派的海外公安上門勸教你!
祖國根本不會支持太平天國,只不過拎出來做失敗的様本:「
leefeng 發表於 2024/4/24 12:04

毛主席已經定調了。 洪秀全等人代表了「在中國共產黨出世之前向西方尋找真理的一派人物」。

毛澤東都對太平天國的「消滅私有」給予很高的評價。

在1951年紀念太平天國起義100周年。
決定勒石立碑,建議中共中央主要領導人為紀念碑寫碑文。
“太平天國起義百年紀念碑”

咁高調, 不支持?
行的是基督邪教惡事。
旁觀者 發表於 2024/4/24 20:54

你乜春歷史都唔識
共產黨50年代推共主義時, 都不知幾friend洪秀全既 《天朝田亩制度》
唱到係十分之德政。。。惡乜事!?

(莫非老毛才是認賊作父?)
文化大革命時打爛哂唔少野,所以咪俾人鬧足幾十年!
leefeng 發表於 2024/4/24 12:04

今日仲繼續打爛野

唔係喎,好似話唔可以用後40年否定前40年㗎喎, 要認真學習總書記重要講話
沙文 發表於 2024/4/24 21:28

只要係習爺爺講既, 今日就實岩。
(唔岩都等下個40年佢落咗台先好講)
毛澤東支持因為未知耶穌教想在中國稱王啦!
leefeng 2024/4/24 23:30 提交

當年毛主席邊個想作反都知。
劉先生就係咪被整治。
我講到國家主席總書記咁無能!!
呢句啱你:一再警告你, 你若還唱衰國家主席總書記咁無能, 我將你既帖轉發給國家,
即使身在英國, 都有特 ...
leefeng 發表於 2024/4/24 23:51

你剃人頭, 我切你jer!:

盗用我既學識當係你自己既學識呀?知唔知醜!
.
打爛今日個個以斂財為目的而造的巨型塑像,等人民咪亂花寃枉錢,唔好咩?
leefeng 發表於 2024/4/25 01:16

你錯勒., 用嚟斂財既佛像先係受保護, 唔使拆, 幾大幾高都唔會有危險

唔聽話, 唔跪低, 無油水既佛像先要拆
酸酸地? 哎哟,呢個像係耶稣就發咯!
leefeng 發表於 2024/4/25 01:41

老早發過老佛喇
每日排隊等入埸要粒幾鐘

係囉,你快點去排隊支持下神父修女既性侵賠償費,記得帶埋塊遮羞布去奉獻呀!
記得唔好食咗偉哥入去,四 ...
leefeng 發表於 2024/4/25 01:57

60年代, 主席話要搞大躍進, 咁就餓死咗3千至4千萬人
一個崩都無得賠
仲要無人敢嗌一聲要賠
古代做唔做教徒,有揀嘅空間亦好少,無可奈何。
而家都做教徒,就係自己攞黎。
沙文 發表於 2024/4/25 08:04

你講到古代, 中世紀...被逼做教徒..好慘
今日無人逼人做基督徒喇, 點解仲有20幾億人「自己攞嚟」呢
會唔會「唔攞」先係笨實呢
若果真係咁盞鬼應該全人類餓狗搶屎湧入教堂爭位坐,您解釋點解得廿零個億咁L少? ...
沙文 發表於 2024/4/25 12:12

少....

又話馬克斯副身家俾1%你都夠哂
依家俾30幾個巴仙你就嫌少?
高級模式 | 發新話題
換一個