返回列表 回覆 發帖

什麼信仰適合我?

50個極壞嘅妖酋,即係佔1/5,那只是被捅出來的而已,未捅出來的有幾多就未知。這些妖酋,連自己女兒、 ...
連自己女兒、姊妹都屌,真係禽獸不如。
旁觀者 發表於 2021/11/9 05:38

中国十大乱伦皇帝排行榜
https://club.6parkbbs.com/bolun/ ... adview&tid=15474348

中國皇帝都有唔少禽獸架
你唔好做中國人哩。。。
宗教?道德?制度?在放縱的人性面前有用嗎?
leefeng 發表於 2021/11/9 07:28

咁你做畜牲囉
走獸係無宗教, 道德同制度架勒
你都狗狗地架哩
移鼠唔係講,信牠的,有病摸下就好?何況妖酋唔摸好自己梅毒、花柳? ...
旁觀者 發表於 2021/11/9 05:41

如果行淫濫交後不會生花柳梅毒, 生咗摸下又會好番。。。
咁會唔會更令人肆無忌憚咁淫呢
花柳梅毒的可怕, 使人生畏, 唔敢亂扑野

所以, 你諗既野無上主咁周到。屎即係屎

,睇曬呢件beebeechan的所有回帖,就會一清二楚
leefeng 發表於 2021/11/9 08:22

咁啲人睇到你又會點清楚呢?
生嚿义燒好過生你?
有你, 真係屣米飯?
千祈唔好做反基, 做咗反基好似你咁無腦就該燴勒
你果然真是足以代表基督教和基督教徒!

.
leefeng 發表於 2021/11/9 11:29

蠢代, 就由你當好囖
唔駛唔好意思既,當事件一發生,報得上新聞拉得人時,其實就已成為歷史架啦。我打緊字既呢一刻,有 ...
抽刀斷水 發表於 2021/11/9 11:50

道德尺度, 係一把大尺嚟, 唔係一, 二十年就可以更換既。
十年, 廿年前的孌童性侵, 今日仍然是罪過嚟。
社會上對同性戀者的尺度改變算是快的了, 也需要五十幾年先有今日的接納尺度。

我同你講既「教宗有女人」,, 係五, 六百年前既尺。
「上主」嘅代理人搞到滿身花柳、梅毒,竟然摸唔好,「上主」真係諗得周到。
    BB仔,你個腦真係都係 ...
旁觀者 發表於 2021/11/10 00:52

正因佢地係上主既代理人, 先要滿身花柳梅毒, 說明人行差踏錯, 誰也不獲放過

「天子犯法與庶民同罪」, 在中國古代, 只係得把口講下, 
在上主那裡, 是落實執行的。

高低又立見
所以你旁觀者出去滾, 也隨時會有滿身花柳梅毒
移鼠偷呃拐騙、敲搾勒索,樣樣齊。你即係話:移鼠亦必須受審判啦。
旁觀者 發表於 2021/11/10 01:51

咁如果有條傻佬話你旁觀者係「偷呃拐騙、敲搾勒索,樣樣齊」
咁係咪即刻可以把你收監, 同埋用抽版的法: 馬上閹割!同你起個英文名: Jack Yim
高級模式 | 發新話題
換一個