返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

回覆 601# 旁觀者

諸多藉口,唔識字就唔識字啦,刵和華都打得出,有咩字你識?
磨擦唔識,百度唔識,谷歌唔識,字唔識理唔識,死藍屍除左舔共跪拜有咩係識?返鄉下收皮啦。
回覆 603# 旁觀者

奇怪,咩居心一直逃避自己唔識字?

不是妄稱刵和華之人死得快,而是盲從者死得快。
旁觀者 發表於 2024/1/4 02:09

由1月逃避到宜家,虛怯到不行。

旁觀者的話,明顯是在缺乏任何證據下,指控BBC分飾多角。彼等離教者,自稱對聖經這麼有研究,連聖經研究中常用的文字分析等手段都不會?我引經文的風格、內容,均和以前無甚麼二致,所引經文用詞遣字均為基督教用語,且思辯邏輯等遠不同於BBC級數,只不過隱藏了基督教天主教分道揚鑣的簽名性言論罷了。旁觀者旁觀這麼久,還是每次都以BBC為遊客219下結論,要不,顯示旁觀能力有限,要不,顯示推理能力有限,要不,顯示搜證能力有限,總之,這麼多有限加起來,反正他提出的甚麼反基言論,可靠可信程度就有點限。
jimmychauck 發表於 2013/6/17 22:11

都唔好提啲十年如一日嘅逃避啦,虛怯到腎虛。

返鄉下收皮啦死藍屍,連一個青年人都可以耍到你團團轉,共產黨靠你班癈柴護航捱多幾年陸沉呀。
回覆 605# leefeng

ONL9,十咩四億人,有十億人撐你,維穏費洗咩貴過軍費?

我幾歳你唔知,我喺邊你唔知,食屎收皮啦。

口中愛國乜乜柒柒,叫人地幫你做,真係得把口。
回覆 606# 旁觀者

當然係啲從十年前開始逃避嘅人啦。
回覆 609# 上流寄生族

我叫過佢用文言文答我㗎,佢做唔到喎,你咁叻你係咪識幫佢答呀?

回覆 613# 旁觀者

連文都幫你引埋都可以一直挑避,瞧,這是正式錄用的爛屍嗎?
回覆 616# leefeng

我幾歳關你9事我青唔青年又關你乜Q事?次次你開個頭唔夠人講就鳩縮,都見慣啦,死爛屍得呢種程度有咩奇?
成班爛屍答唔到我唔敢答我,我咪日日寫埋同樣果幾句提醒囉。
癈字都答唔到,咪癈物中嘅癈物囉。
仲等緊你條愛國L答#117 #156呀,成年都答唔到因住中宣部要你退返人工呀。
回覆 620# leefeng

哇真係小學雞都肉酸,下一秒你仲喺地球變烏龜吖。

又一條分裂中國嘅柒頭,宜家話香港人唔係中國人吓話?早睇穿你係潛伏嘅外國勢力意圖分裂中國㗎啦,報國安拉9你。
回覆 622# leefeng

我呢啲反共亂港共,國安捉我唔到不嬲都係佢失職,你啲笨柒仲要喺佢傷口撒鹽正一ONL9,因住佢拉9你先。

又點會及你啲低級紅高級黑一日到黑用盡謀略咁陰險地顛覆政權分裂國家?一係就話共產黨邪惡,一係就話香港唔屬於中國,跟手就搖紅旗。咪以為扮熟國安唔會拉你,你真係當人地豬黎㗎?一年一百幾十億經費點洗呀?
回覆 624# 旁觀者

先同後都分不清嘅癈老死爛屍,你連十年前自己喺邊,我喺邊都唔知,我問你嘅,你通統都唔識答,你問嘅所有問題同偽問題我係冇需要答嘅。

你不識字,不識理,不自知,旁觀不清,中文唔識,文言文唔識,google唔識,百度唔識,我所有問你你都答唔識,就板上釘釘嘅事實。

你連兜口兜面指出你錯都可以唔洗認,其實係冇需要同你討論,你同李瘋一樣其實都只不過係我嘅笑料。你有錯時我嘲9你就OK。
回覆 630# leefeng

不恥下問你以為係唔明先問?每事問,禮也。呢啲中華文化偉大承傳,你啲馬列龜孫唔識㗎啦。

問左你,你答唔出,就顯示你低能。你連我點解要問都唔清楚,以為高材生唔問問題,呢啲就叫做你知識貧乏限制你想像啦。死埋一二邊學野啦,學成返黎答#117 #156呀記得。
回覆 629# leefeng

你以為我同你討論?我插你小你嘲9你咋,我都唔係第一次講你知,你0記性想俾我由頭再嘲一次都冇乜問題㗎。
鍾意俾人小嘅柒頭繼續柒

話題要轉了嗎?
回覆 639# leefeng

講咁多癈話,出咁多癈帖,就係答唔到任何#117 #156,即係自己滿口謊言無法自圓其說囉。
你一日未答到我,我冇需要答你任何其他問題,日日吊死你就得,洗同你客氣。
死爛屍智力咁上下。
回覆 638# 旁觀者

字唔識,理唔識,學咩人吹牛。多次指出你錯解亂解聖經你依然故我,你呢啲馬列後人其實又會識分咩係啱咩係錯咩。

google唔識,百度唔識,唔通指望你識正確搜集資料。

來來去去淨係識重覆幾個錯誤觀點、貼圖謾罵,爛屍不嬲呢種水平。
回覆 642# leefeng

畸形,我係香港人你都未係,2019年時你共產黨選舉輸到山泥傾瀉,2020年直接投降唔敢選。你咪繼續打飛機囉。
回覆 643# 旁觀者

連字都唔識,誠信都冇埋嘅人,收皮啦,搞掂自己問題先好叫我答你啦戇9。

回覆 646# leefeng

自己冇學識冇知識黎問問題呢,學返啲態度。
2019年區議會選舉邊個嬴左呢,維基百科就有寫嘅,港共有刊憲嘅。
2020年取消立法會選舉呢,就港共有刊憲嘅。
2021年立法會選舉機制修改呢,就港共有刊憲嘅。
你連資料都唔知,就攤大手問人攞,就即係連香港民情係點都唔柒知,講起香港就麻煩你收皮。
要柒呢,自己要出醜呢,要顯示自己幾冇常識冇學識冇學歷冇智力呢,就冇人阻到嘅。
回覆 652# leefeng

淪落到同旁觀一樣咁低級吓話,除左字乜都唔識駁
回覆 656# leefeng

打錯一兩隻字就有問題,咪你啲低能爛屍先好意思一日到黑講。

有谷歌都仲喺度るするす,道聽途說,冇學識低學歷。

識字同錯別字概念到今日仲要混淆,冇學識低學歷。

叫我唔好寫錯字,即係自認唔識字啦,冇學識低學歷。
高級模式 | 發新話題
換一個