返回列表 回覆 發帖

亞當吃禁果之後為何要躲避天主?

啲錢用咗嚟補償真正的受害人
beebeechan 發表於 2022/5/27 20:30

教會啲錢咪又係黎自信徒。

個cash flow即係:信徒 -> 教會 -> 賠償受害人
回覆 61# leefeng

所以咪話「閹割神父,刻不容緩」囉,啲信徒仲懶懶閒咁。
其實抽水係咪有啲羡慕呢個bishopaccountability.org呢?
同樣係貼啲反基料, 人地就搵到油水, 你就要撲水來維 ...
beebeechan 發表於 2022/5/28 05:07

你估如果我係為咗賺錢,會唔會2004年經營呢個網到依家都近廿年,都係學你話齋「要撲水」咁呢?

人生有幾多個廿年,你話畀我聽?
正係人生無幾多個廿年, 當你發覺自己原來盲丙咗兩個廿年.....會唔會覺得幾戇居咁呢 ...
beebeechan 發表於 2022/5/29 00:03

咁你信教護教咗咁耐,唔好話畀我聽你無錢收架喎。
哦。。。若你係教會
你願出幾多錢請我護教咁呢
beebeechan 發表於 2022/5/29 01:03

五毛一帖。
希望大家身體健康哩。
因為唔知下一個十年我仲有冇咁長命可以再一次提點你:唔好信哂網上睇到既野,帶眼行 ...
beebeechan 發表於 2022/5/29 15:29

咁你做多啲運動啦。
英文叻有用咩?聖經原文都唔係用英文寫架喎。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
不過, 嗰篇「主教無辜」,, 罪名不成立的報導, 原文英文寫架喎
beebeechan 發表於 2022/6/8 01:59

你發個電郵向該網投訴啦。
「該網」指乜東東? 話不清意不明。。。。。
beebeechan 發表於 2022/6/8 11:32

連自己傾緊啲乜都跟唔到
高級模式 | 發新話題
換一個