返回列表 回覆 發帖

我們的祖先很長壽

或許人壽的遞減另有原因,可能是天主恩寵的安排,讓我們可以盡快離開這個看似正常,但其實已經遠離了天主真理,罪浪滾滾的世界
逃出魔幻紀 發表於 2023/10/21 10:13

既然如此, 為啥你唔去伊斯蘭教國家, 到大街上高喊:奉主之名, 來屌穆罕默德屎窟. 如此被斬首, 就立刻可以到天堂享福, 為啥還要在世上磨蹭呢?
癱瘓病人聽到主耶穌的建議後,有些人選擇無視,因為他們根本不相信耶穌有如此大的本領

屁眼教主不是吹噓只要求牠, 托塔都應承.
癱瘓算啥? 癌症, 愛滋, 唔使出動教主, 俾鬼徒摸下就好! 所有醫院, 統統關門大吉!
人類已經完全成了撒但的奴隸,沒有自主能力擺脫牠的魔掌

眾裏尋它千百度,
魔鬼原本是耶穌。

查理周刊︰「嬰兒耶穌是‘罪惡之子’,是給人帶來苦難的撒旦。」
因為他們根本不相信耶穌有如此大的本領

屁眼教主平時就係威係勢,唔捧牠為王就拉來殺死。可來了幾個唔捧牠為王嘅公安,為嚇得屁滾尿流,乖乖扮蟹。
一遇硬嘢,最大本領就係做縮頭烏龜
回覆  旁觀者
殺殺殺時就話人心狠手辣,唔殺時就話人縮頭烏龜,係咁上下水平。 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/23 05:51

殺殺殺, 這是屁眼教主說的, 遇到軟柿子就揑, 遇上硬嘢就做縮頭烏龜, 這只能說明屁眼教主冇料, 有料的只是嘴上功夫.
回覆  dior13dior13
旁觀者一天到晚叫人到中東自殺,叫人丟掉生命才得生命,現在死了那麼多人,旁觀者又到哪裡去了呢?
jimmychauck 發表於 2023/10/23 18:17

為牠失喪生命就得生命是屁眼教主說的, 爺爺點條好路, 叫你去俾伊斯蘭教徒斬首, 是得著生命的一個好方法, 只是你無智慧領略真理而已.
    兩個邪教教徒互相殺戮,  旁觀者又不是神, 如何阻得了牠們?
古語亦說塞翁失馬焉知非福, 你想得福係咪要故意頻頻去失馬?
你咁屎蠢就係福嚟, 福頭
beebeechan 發表於 2023/10/24 10:00

BB仔!
    你咁精早就應該去俾回教徒斬首嘞, 丁點都唔明真理, 福?真係福頭個福!
對基督教就左批右彈, 對著唔係人咁品既回教徒就air都唔敢air一下
(還要為恐襲搖旗)
beebeechan 發表於 2023/10/24 02:58

你爺爺啥時候都鞭撻三個一神教躝癱, 其中當然包括伊斯蘭教, 基督教, 猶太教, 你發雞盲睇唔到而已, 也或者你根本無閱讀理解能力, 要降到幼稚園4低B班!
你爺爺曾叫魔幻紀去伊斯蘭教國家高叫:奉主之名, 來屌穆罕默德屎窟, 算唔算為回教徒搖旗呢?
BB仔, 救世主就快復臨嘞, 記得晚晚趷高屎窟, 而且必需要高過魔幻紀, Jimmychauck, 才有機會蒙主寵幸呵!
一個邪教, 不可以常常鞭撻? 你話點就點架 la?
    "一丁點道理都唔明"嘅係你!
妖書本就荒誕絕倫, 引它就當"真理", 不如你去俾回教徒斬首, 就著"生命"嘞.
爺爺又不是妖徒, 妖徒若認識"真理", 就應該去俾伊斯蘭教徒斬首!
用妖徒嘅自慰器去塞妖徒屁眼, 唔得咩?
誰自認魔鬼?你表達都不知所謂, 只曉無中生有!
所以咪話啲人讀得書少,聖經裡面唔係信徒又引聖經,
jimmychauck 發表於 2023/11/1 22:42

「真正的基督徒心裏更清楚,一個人如果真心熱愛並且獻身于基督教,決不會知道那麼多,決不會有那麼多書。
    一本書就足够了。
    這本書就是『聖經』,它裏面的每一個字,每一個逗點,每一個冒號和感嘆號,都是在神的啟示下寫出的。」房龍《寬容・艱難的求知》
所以咪話啲人讀得書少,聖經裡面唔係信徒又引聖經,咪新約魔鬼試探耶穌囉,咪引左好幾次俾你睇囉,你都唔知 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/1 22:42

你日日拜的就是魔鬼,重懵盛盛做人︰

查理周刊︰「嬰兒耶穌是‘罪惡之子’,是給人帶來苦難的撒旦。」
妖徒都有精神病, 腦子全是屎水.
高級模式 | 發新話題
換一個