返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

回覆  旁觀者
一個人話反中即反共
一個人話愛國可以不愛黨
哈。
不嬲話你條友,唔閱讀,唔理解,淨識宇。乜义都唔識,返去幼字園串人唔識字罷啦。
jimmychauck 發表於 2023/9/15 05:14

你爺爺有講過"反中即反共"咩?無中生有你就最叻!
    國與黨你都分不清, 難怪你字又唔識, 理又唔通.
    為屁眼教主當炮灰就可以上天堂, 咁顯淺嘅"真理"都唔懂, 爺爺點到明條好路俾你去行, 去俾伊斯蘭教徒斬首, 立刻就可上天堂享福, 都未了解, 真係蠢到加零一.
回覆  leefeng
為啥你問我不問林奠月娥不問李家超?
jimmychauck 發表於 2023/9/15 05:12

"林奠月娥"真係多得你唔少, 咒人冚家鏟.
不過, 你又啱嘅, 佢係異端, 異端就得綁上火刑柱燒死! 還有, 魔幻紀, BBChan都係異端, 該死!
回覆  leefeng
大概是類近跳出跳入打我吖笨嘅啫好。
jimmychauck 發表於 2023/9/15 08:14

"啫好"? 爺爺就唔明嘞, 爺爺去你讀間"幼字園"問下好唔好?
回覆  旁觀者
你爺爺李瘋講過吖嘛笨柒,唔閱讀,唔理解,入壇不讀帖嘅癈老。
回覆  旁觀者
又跌出金字 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/16 04:37

你個二世祖, 除咗"啃老", 最叻就係"無中生有".
    你若不想"掉出金字塔底層", 早就應認識"真理", 去俾伊斯蘭教徒斬首!
回覆  旁觀者
唔識睇文言文呀?又拎老題型出黎?
李瘋講反共即反中,你講愛國可以不愛黨,你咪話佢錯囉,有咩問題?
"唔閱讀,唔理解,唔推理,入壇不讀帖嘅癈老。"呢句我講嘅。
jimmychauck 發表於 2023/9/17 04:22

你這二世祖不學無術, 字又唔識, 理又唔明, 一味無中生有, 所謂文言文, 只為識者笑.
    "為我失喪生命的必得著生命", 去俾斬首就享福, 咁大條"真理"擺在面前都唔曉, 爺爺一再曉喻, 仍無智慧領悟, 真是"愚"子不可教也.
回覆  旁觀者
你除左字,乜都唔識答,日九日睇埋啲共產黨洗腦大內宣就以為識天下事,好意思出黎話我高材生?
Mat 4:6  對他說:「你若是神的兒子,可以跳下去,因為經上記著:主要為你吩咐他的使者用手托著你,免得你的腳碰在石頭上。」
Mat 4:7  耶穌對他說:「經上又記著說:『不可試探主你的神。』」
大把我問嘅問題,指出你嘅錯誤,你都未答到,真係洗九理你。
jimmychauck 發表於 2023/9/18 00:40

爺爺就從未聽過二世祖有高材生. 一個字又唔識, 理又唔明, 表達更一塌糊塗, 只懂無中生有嘅東西, 能有多出色.
    你引屁眼教主的話, 就最能說出你情況, 阿Q精神, 天下無敵!
    怎麼? 你還未去俾伊斯蘭教徒斬首?
回覆  旁觀者
錢鍾書高材生,數學不合格清華一樣破取錄。文理本各有高低強弱。電腦人日日用英文編碼,打錯一兩個同音中文字打啥希奇?慘得過打錯你都識睇?我打錯你都識睇,咪即係你明到囉。打字唔為溝通為書法?
你倒是始终如一地無法回答我的論點,一味跌出金字塔,讓人見盡你畢露的醜態。
jimmychauck 發表於 2023/9/19 01:00

數學與事物嘅道理你都分唔清, 亂搞一通!
    你嘅錯字, 根本係唔識而唔係打錯, 明眼人一看就知.
    表達一塌糊塗, 唔知噏乜, 就話人唔識答, 企圖轉移視線, 無中生有你就叻, 二世祖能"高"到那裏?
    你先弄懂俾伊斯蘭教徒斬首就能得著生命嘅"真理"再講啦.
即是還有其他的, 你未能作有理有據的反辯
(咁你都唔係好過旁觀者, 條屎尿feng幾多, 雖然都係高出佢哋幾個 ...
beebeechan 發表於 2023/9/20 09:15

"神父"命你趷高屎窟, 你就高過大家幾個碼嘞!
乜唔係我無料咩?
beebeechan 發表於 2023/9/21 01:56

你有料! 不過是在屁眼!
高級模式 | 發新話題
換一個