返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

回覆  旁觀者
當然係"不是妄稱刵和華之人"果啲人唔識字,你顧左右而言他做乜? ...
jimmychauck 發表於 2024/2/21 05:02

「顧咩左回而言他」,真係識字。
回覆  旁觀者
你連我以前問過你乜都唔知,又唔識答,其實我係冇需要答你任何野㗎
jimmychauck 發表於 2024/2/21 05:05

子虛烏有嘅「問」,只有你這樣的神經病人才會答。
摩擦..又真係未見過
前幾帖見過係「磨擦」
beebeechan 發表於 2024/2/21 07:55

啱嘞!BB仔,Jimmy Chauck話你俾佢(扌禁)住磨擦,有冇咁嘅事﹖你嚟澄清下嘞。
回覆  leefeng
所以這分裂中國的敗類現在把共產黨作為惡和兇殘的標準了? ...
jimmychauck 發表於 2024/2/22 02:07

分裂中國的敗類是基督邪教妖徒!你真眼盲!
邪教反社會, 反親族, 反人類, 妖徒正人渣!
回覆  dior13dior13
寬容兩個字都揾唔到,可能你同旁觀者一樣都有眼疾,我就俾過你睇幾次。
jimmychauck 發表於 2024/2/22 03:58

「寬容」兩個字點會搵唔到﹖你就眼盲嘞!
    「他們覺得書中包含的那些描寫殘忍、貪婪、謀殺的令人毛骨悚然的故事,不可能是在神的啟示下寫成的,從內容上看,它只能出自仍然生活在半野蠻狀態的作者之手。
    從那以後,很多人自然不會再把《聖經》當成唯一的智慧源泉。」房龍《寬容・宗教改革》
    「新教徒也和天主教徒一樣視科學和醫學為敵人。他們視探究事物本質的人為人類最危險的敵人,在這方面,他們和天主教徒表現了同樣的愚昩和不寬容。」房龍《人類的故事・宗教戰爭》
放你看你看不見,跟盲子沒差。沒事不要再浪費我時間
jimmychauck 發表於 2024/2/22 16:24

一神教三個躝癱,好行夾唔送!
沒事不要再浪費我時間,直到你能回答我的問題,或指出我邏輯中的問題。
jimmychauck 發表於 2024/2/22 06:25

講邏輯﹖你先講講屁眼教主帶住個細路,為啥要佢剝光豬先啦!
回覆  旁觀者
你字唔識,中文唔識,白話唔識,文言文唔識,google唔識,百度唔識,資料唔睇,呢啲癈柴死 ...
jimmychauck 發表於 2024/2/23 01:38

妖徒用屁眼看世界, 你所講嘅, 正正就係講緊你自己!
回覆  旁觀者
你字唔識,中文唔識,白話唔識,文言文唔識,google唔識,百度唔識,資料唔睇,呢啲癈柴死藍屍自己鍾意點講咪點講囉。
jimmychauck 發表於 2024/2/24 04:38

無中生有你就最叻, 你爺爺嘅問題你一個都答不出, 只會講東講閪.
回覆  旁觀者
你字唔識,中文唔識,白話唔識,文言文唔識,google唔識,百度唔識,資料唔睇,口窒窒,連個你認為冇邏輯嘅你都講唔過,我已完全反駁你嘅論點,你當睇唔到繼續重覆自己說話,呢啲癈柴死藍屍你自己鍾意點講咪點講囉。
jimmychauck 發表於 2024/2/25 06:43

仍係無中生有!
    你爺爺是旦問個問題︰屁眼教主帶住個細路,為啥要佢剝光豬﹖你都答唔出。
    「藍屍」? 呢度guy督喪屍就有三具!
回覆  旁觀者
你字唔識,中文唔識,白話唔識,文言文唔識,google唔識,百度唔識,資料唔睇,口窒窒,連個你認為冇邏輯嘅你都講唔過,我已完全反駁你嘅論點,你當睇唔到繼續重覆自己說話,呢啲癈柴死藍屍你自己鍾意點講咪點講囉。
jimmychauck 發表於 2024/2/26 05:29

答唔到咪繼續重覆囉!
直到你能回答我的問題,或指出我邏輯中的謬誤
jimmychauck 發表於 2024/2/27 21:45

你咁懂邏輯, 屁眼教主帶住個細路, 為啥要佢剝光豬?用邏輯分析下呀.
回覆  旁觀者
你不嬲同我講野都係重重覆覆,原來係因為自己答唔到,今日你自己終於承認了。
jimmychauck 發表於 2024/2/27 07:19

俾回教徒斬首就得著生命, 晚晚趷高屎窟, 主一下"復臨", 你就會冚家蒙福, 咁嘅真理你都未懂, 來來去去無中生有, 話你有神經病真冇錯!
回覆  旁觀者
回唔回教徒斬唔斬,以前就嘲過晒你
jimmychauck 發表於 2024/2/28 03:33

無中生有都係"答"過.
    唔識答就快閃!
回覆  上流寄生族
佢黎黎去去都果幾招血手印,我啲閃時功一野一野係咁鐘落佢度啦。你睇住佢咪咳血添呀。 ...
jimmychauck 發表於 2024/2/28 03:35

字都未識, 吹咩牛呀?屁眼教主"復臨", "生命之根"就一下一下"鍾"落你屁眼嘞!
"閃時功"即係閃功!
回覆  旁觀者
你唔識答我問題又唔快閃,睇住你玩迴力鏢咁過癮點會走呢? ...
jimmychauck 發表於 2024/2/28 23:35

唔走就好, 繼續俾大家玩!

屁眼教主"復臨", "生命之根"就一下一下"鐘"落你屁眼嘞!
回覆  旁觀者
吖,好犀利呀,一個唔識字嘅識得用啲唔同嘅字去不停用性暗示試圖侮辱,真係好高水準呀。
吖又唔見呀kam出黎鬧,真係識做。
jimmychauck 發表於 2024/3/1 16:53

語無倫次, 又牽個"呀kam出黎",  都唔知你想噏乜, 神經佬即係神經佬!
回覆  旁觀者
吖,好犀利呀,一個唔識字嘅識得用啲唔同嘅字去不停用性暗示試圖侮辱,真係好高水準呀。
jimmychauck 發表於 2024/3/1 16:53

"聖父", "聖子", "聖靈"唔使暗示, 直接就幹瑪利亞.
    屁眼教主就同"楊蓮亭", 光豬少年玩三位一體.
    "神父"也玩大串連.

屁眼教主"復臨", 也會同你玩gay督, 好好洗乾淨八月十五啦!冚家蒙福"口架".
回覆  旁觀者
字都唔識,了無新意,除了侮辱外別無才能,切合死藍屍學歷及水平。 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/3 18:46

你真識字!
    屁眼教主"復臨", "生命之根"就一嘢一嘢"鐘"入你屁眼, "湧出活水", 你就冚家"蒙福"嘞.
高級模式 | 發新話題
換一個