返回列表 回覆 發帖

飲水思源,感念猶太人

呢啲咪係亞當原罪本性嚟囉
beebeechan 發表於 2023/10/28 02:15

"原罪"根本就係基督邪教嘅自說自話, 没丁點證據.
"天主"咁威, 叫佢出來講清講楚, 咪得囉, 咪做縮頭烏龜嘞!
就好似女生出哂水, 高潮, 吔媽嗲...潮吹咁
(用宗教角度嚟睇, 呢啲又唔係吹牛嚟架....)
beebeechan 發表於 2023/10/28 03:21

字都未識, 只懂撒謊.
基督邪教根本就係班神經佬在玩, 對牠們而言, 當然唔係吹牛.
你都係同旁觀者玩住屎勿先
beebeechan 發表於 2023/10/28 03:21

係耶穌玩光豬少年屎窟, "神父"玩你BB仔屎窟!
人既自由旨意就會揀咗唔好既路嚟行 ...
beebeechan 發表於 2023/10/28 03:51

"自由旨意"實在是說明"天主"無能嘅表現. 你睇佢話殺人時, 就係威係勢, 話點就點, 没商量. 爺爺一叫佢蒲頭, 就立刻變成縮頭烏龜, ngair 都唔敢ngair.
天主經中一句:願你(指天主)的旨意奉行在人間。
beebeechan 發表於 2023/10/29 00:22

即係話:"將凡有氣息的盡行殺滅"也按牠旨意奉行在人間啦。
不如你了解清楚先再話人啦,你咁樣出到去會畀人笑架
抽刀斷水 發表於 2023/10/29 01:21

一個白癡,  唔使出去, 佢在呢度已經被大家笑餐死啦.
往天國條路係難行時, 都有人會行既 ...
beebeechan 發表於 2023/10/29 11:26

往"天國"條路其實好易行, 爺爺都教過你唔知多少次, 去伊斯蘭國家高喊:奉主之名, 來屌穆罕默德屎窟!
如此被斬首, 就立刻得著生命. 只是你基督鬼徒, 個個蠢過隻豬, 無法理解真理而已.
你開始出現旁觀者徵狀: 同一句話講了幾個月
beebeechan 發表於 2023/10/29 21:37

支擂漿棍一嘢挺入你鬼徒屁眼, ngair 都冇得ngair, 你啞口無言, 只好不斷挺入!
支擂漿棍挺入你屁眼, 就唔到你唔呱呱叫嘞!
講來講去, "天主"就係啥都冇做(無能做)!
回覆  dior13dior13
你憑感覺行事,已非第一糟。請列舉我憑感覺行事的例子。 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/3 18:36

字都未識, 讀多D書, 打好個底再講啦!
回覆  旁觀者
除左字冇野指教啦吓話癈物?
jimmychauck 發表於 2023/11/3 23:52

要指教就多咯!
    先去俾回教徒斬首就能得著生命,
    晚晚脫定褲子,  趷高屎窟, 等主"復臨", 就冚家蒙福.....切記要趷得比BBChan, 魔幻紀都高.
    就教住咁多先啦.
你都有啲岩架
生生死死, 唔係人可以控制話事
有啲人行街楂車....中搵雞咁...一樣大步檻過, 無事喎
beebeechan 發表於 2023/11/5 02:44

唔止啱, 支支擂漿棍都挺入你屁眼!
    一句起碼有三個錯字, 字都未識, 重係發神經去同"天主" 講啦!
回覆  旁觀者
還是回去自認魔鬼的路上。你悶不悶?跟DIOR拼複讀機排名? ...
jimmychauck 發表於 2023/11/5 09:50

你就日日同魔鬼為伍嘞!

查理周刊︰「嬰兒耶穌是‘罪惡之子’,是給人帶來苦難的撒旦。」
回覆  旁觀者
除左字冇野指教啦吓話癈物?
jimmychauck 發表於 2023/11/3 23:52

整個基督邪教都係人間渣滓!
「上帝」,叫佢出來隻揪,總做縮頭烏龜。
屁眼教主成日也文也武,喊打喊殺,公安一來,又係個縮頭烏龜。
妖徒吹能行「神蹟」︰移山倒海、天下無敵、有病俾佢摸下就好,結果呢……
全是廢物!
你唔驚我係你杯野到落迷姦藥呀.....唔好以為你係男就安全喎
(我有旁觀者啲嗜好:一野挺入你屎眼, 咁你咪弊 ...
beebeechan 發表於 2023/11/6 00:14

你爺爺唔好呢味嘢, 呢啲係屁眼教主同"神父"嘅至愛.
祈禱無效都唔等如用「義和團」既方式係正義, 唔會禍國秧民
beebeechan 發表於 2023/11/5 23:50

承認"祈禱"冇效lie, 基督妖徒存在, 就會"禍國秧民".
    字都未識, 等"神父"插你嘅秧啦!
明白真理,信從耶穌基督
逃出魔幻紀 發表於 2023/11/6 12:19

信從耶穌啦,你講得出就必須要做到︰
    「弟兄要把弟兄、父親要把兒子,送到死地。兒女要與父母為敵,害死他們。」《馬太》10:21
    「你們不要想我來,是叫地上太平。我來,並不是叫地上太平,乃是叫地上動刀兵。因為我來,是叫人與父親生疏、女兒與母親生疏、媳婦與婆婆生疏。人的仇敵,就是自己家裏的人。」《馬太》10:34
    「凡栽種的物,若不是我天父栽種的,必要拔出來。」《馬太》15:13
    「人到我這裏來,若不恨自己的父母、妻子、兒女、弟兄、姐妹和自己的性命,就不能作我的門徒。」《路加》14:26
    「至於我那些仇敵不要我作他們王的,把他們拉來,在我面前殺了罷。」《路加》19:27               
    「一粒麥子不落在地裏死了,仍舊是一粒;若是死了,就結出許多子粒來。愛惜自己生命的,就失喪生命;在這世上恨惡自己生命的,就要保守生命到永生。」《約翰》12:25
世界唔和平嘅原因係人認咗撒但做大佬
逃出魔幻紀 發表於 2023/11/7 09:17

耶穌就係撒旦,使乜搵!

kiss poetry
查理周刊︰「嬰兒耶穌是‘罪惡之子’,是給人帶來苦難的撒旦。」
天主最終將撒但連同反基者一網打盡亦係事實
逃出魔幻紀 發表於 2023/11/7 11:10

"天主"個撚樣叫極佢出來隻揪都做縮頭烏龜, "一網打盡"? 繼續吹啦!
高級模式 | 發新話題
換一個