返回列表 回覆 發帖

飲水思源,感念猶太人

但係你哋班反基嘅智商就真係⋯⋯(所以我鍾意喺度學嘢),希望你哋浪子回頭,認識天主。
逃出魔幻紀 發表於 2023/11/7 11:10

你有智商, 早就去俾回教徒斬首, 得著生命.
還要晚晚趷高屎窟, 等主"復臨", 冚家蒙福.
你認識"天主"?你有智商?
擁抱罪惡嘅反基網主講世界安寧?聽下主耶穌點講先啦
逃出魔幻紀 發表於 2023/11/7 22:29

聽下主耶穌點講先啦
「弟兄要把弟兄、父親要把兒子,送到死地。兒女要與父母為敵,害死他們。」《馬太》10:21
    「你們不要想我來,是叫地上太平。我來,並不是叫地上太平,乃是叫地上動刀兵。因為我來,是叫人與父親生疏、女兒與母親生疏、媳婦與婆婆生疏。人的仇敵,就是自己家裏的人。」《馬太》10:34
    「凡栽種的物,若不是我天父栽種的,必要拔出來。」《馬太》15:13
    「人到我這裏來,若不恨自己的父母、妻子、兒女、弟兄、姐妹和自己的性命,就不能作我的門徒。」《路加》14:26
    「至於我那些仇敵不要我作他們王的,把他們拉來,在我面前殺了罷。」《路加》19:27               
    「一粒麥子不落在地裏死了,仍舊是一粒;若是死了,就結出許多子粒來。愛惜自己生命的,就失喪生命;在這世上恨惡自己生命的,就要保守生命到永生。」《約翰》12:25
這幫人不要臉的程度,不可見一般般!
dior13dior13 發表於 2023/11/7 17:01

鬼徒均有精神病, 没思想, 没靈魂, 一群活行屍而已.
講咗又唔記得,反反覆覆復讀機
逃出魔幻紀 發表於 2023/11/7 17:29

日日念"信經", "主禱文", "複讀機"還有誰比得過基督鬼徒?
天主當然讓人有骨氣、自由選擇。
beebeechan 發表於 2023/11/7 22:46

有骨氣就出來隻揪啦,吹牛就叻!
牠「兒子」一個撚樣(請恕我對基督鬼徒忍不住又要爆粗),吹噓有閃電22連鞭絕技,唔信佢嘅要拉來殺死。可公安一來,立馬就變縮頭烏龜,骨氣呢﹖
當然會有伯約:幾拆墮都好有骨氣唔會信
beebeechan 發表於 2023/11/8 00:20

成日話自己係"老師", 要教人, 班細路有個咁嘅"老師", 就真係"拆墮"咯.
回覆  dior13dior13
我效法耶穌難道能超過聖經所記載?
jimmychauck 發表於 2023/11/8 08:58

唔使超過移鼠, 跟牠一樣去俾伊斯蘭教徒釘死就得嘞!
回覆  上流寄生族
"不可試探神",是回覆旁及DIOR的叫人去自殺死的戇鳩言論。這兩人完全無能為力提出新的論點,只能複讀自己的文字,我何需有其他回應?
jimmychauck 發表於 2023/11/8 09:01

"不可試探神",只是妖教遁辭嘅"戇鳩言論".
    叫"上帝"出來, 牠只做縮頭烏龜.
    屁眼教主也一撚樣, 叫佢跳崖, 就話唔准試探, 叫顯"神蹟", 就話永冇"神蹟", 叫佢燒村民, 又話係嚟"救人".
    妖徒話有移鼠賜予X閃電連鞭絕技, 結果又係縮頭烏龜. "我何需有其他回應"亦係縮頭烏龜!
    基督妖教從上到下, 全是縮頭烏龜!
如果多啲人抱住學習心態嚟上網
逃出魔幻紀 發表於 2023/11/8 09:46

教極你去俾伊斯蘭教徒斬首, 就可得著生命.
晚晚趷高屎窟等主"復臨", 就冚家蒙福.
可惜你全無智慧領受真理, 連個幼稚園學生程度都冇, 點教?
語氣態度一膠樣
呢種人, 天主一早批咗會有, 幾千年不變。
beebeechan 發表於 2023/11/8 10:17

語氣同阿Q一樣!
回覆  旁觀者
信果個又唔係你,你又唔係自己去做,你解又解錯,你有乜Q資格講野?咁想得生命,又咁想證明 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/9 03:47

稍有閱讀能力嘅都知點解, 只有妖徒才會用屁眼看問題, 顛倒是非黑白.
回覆  旁觀者
所以你連歷史都唔識,公元三十年邊度黎伊斯蘭教?讀多啲書先出黎獻世啦。 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/9 03:48

你爺爺何時講過公元三十年來個伊斯蘭教?你只曉無中生有, 叻過"上帝"!
跟旁觀那癈物一樣,光說不練
James ...
jimmychauck 發表於 2023/11/9 07:36

是的, 基督妖徒都是廢物!
    永遠不見死, 移山倒海, 有病俾鬼徒摸下就好, 講外邦語......
    光說不練!
你既不遵守,就更沒有資格話其他人遵唔遵守。你若仍要叫人守,就如經上所記法利賽人 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/9 17:21

人家又不是妖徒, 遵唔遵守關人鳥事!
    看你亂寫東西, 應是個精神病人. 不過, 基督妖徒有那個不是精神病人呀!
回覆  旁觀者
耶穌死時公元三十,耶穌死時釘死,請問你係腦缺鈣定腦缺腦?
講完當自己冇講過,勁過二郎 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/10 00:04

都唔知你(口翕)乜春, 精神病人一個!
回覆  旁觀者
耶穌死時公元三十,耶穌死時釘死,請問你係腦缺鈣定腦缺腦?
jimmychauck 發表於 2023/11/10 00:04

爺爺講的是你去俾伊斯蘭教妖徒釘死, 學移鼠一樣.
話你没閱讀理解能力, 就係冇閱讀理解能力.
回覆  旁觀者
解錯經了複讀經。回唔回應到我解經呀複讀經?

表達能力一塌胡塗, 很明顯係神經佬!
日日念"主禱文", 複讀有誰比得上基督妖徒?
一切的發生也是在主回來之後
jimmychauck 發表於 2023/11/11 20:17

所以你醒目嘅, 就要晚晚脫下褲子, 趷高屎窟, 等主"復臨"!
回覆  旁觀者
識字便識理,引申便是不識理必定不識字,故你連字都唔識,病態反基爛屍一個,冇野需要教你。
jimmychauck 發表於 2023/11/12 00:25

是誰不識字了? 是你呀! 是誰不懂理了? 是你呀! 妖徒只曉顛倒是非黑白!
爺爺早就教過你不知多少次了, 只是你全無智慧領受真理罷了.
回覆  旁觀者
你從來沒有展示過自己識什麼理,是故從來認為你不識理,複讀的話你倒是沒有任何問題。 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/13 00:50

爺爺教過你唔知幾多次︰
去俾伊斯蘭教徒斬首,就能得著生命;晚晚趷高屎窟,得主臨幸,就全家蒙福!
只是你全無智慧領受真理而已!
複讀﹖因為你根本回答不了!
高級模式 | 發新話題
換一個