返回列表 回覆 發帖

什麼信仰適合我?

你諗既野無上主咁周到。屎即係屎
beebeechan 發表於 2021/11/9 08:24

「上主」嘅代理人搞到滿身花柳、梅毒,竟然摸唔好,「上主」真係諗得周到。
    BB仔,你個腦真係都係屎!
如果看都未看就反反覆覆地說我不回答,那就有點說不過去了。肯定有答過的
逃出魔幻紀 發表於 2021/11/9 09:42

係有答過:唔明、自由意志、信德、無聊、錄音機。有答等於冇答。
任何打向天主的都是「七傷拳」,但祂是不會受到分毫損傷的
逃出魔幻紀 發表於 2021/11/9 09:42

幻想出來的東西,當然打不傷牠!你叫牠出來,爺爺支擂漿棍就有得牠嘆!
妖酋不是「天主」嘅代理人嗎?天誅教不是代表「真理」嗎?真理是永恆的,怎麼五、六百年前和現在有不同尺度呢?
正因佢地係上主既代理人, 先要滿身花柳梅毒, 說明人行差踏錯, 誰也不獲放過
beebeechan 發表於 2021/11/10 01:28

「天主」嘅代理人,地位就差不多等同「天主」,能行「神蹟」就不在話下,連牠們都滿身花柳、梅毒,呢個「天主」有幾多料,就可知了。
「天子犯法與庶民同罪」, 在中國古代, 只係得把口講下, 
在上主那裡, 是落實執行的。
beebeechan 發表於 2021/11/10 01:28

移鼠偷呃拐騙、敲搾勒索,樣樣齊。你即係話:移鼠亦必須受審判啦。
咁如果有條傻佬話你旁觀者係「偷呃拐騙、敲搾勒索,樣樣齊」
咁係咪即刻可以把你收監,同埋用抽版的法:馬上閹割!同你起個英文名: Jack Yim
beebeechan 發表於 2021/11/10 02:05

呢條傻佬就係你!
    妖書自掌嘴巴,講到明移鼠偷呃拐騙、敲搾勒索,證據確鑿。
    BB仔,無謂講東講西嘞,要閹,就閹你。
高級模式 | 發新話題
換一個