返回列表 回覆 發帖

逃出魔幻紀及beebeechan救命

移鼠自身都難保,救你?發夢冇咁早。
魔幻紀同BB仔對對方而言都是異端,佢兩個都要將對方燒死。救你?佢哋自身能否過得今日都難講,你還是早啲瞓覺好過。
[quote]魔鬼會很高興
哈佛專家 發表於 2023/3/5 00:56 [/quote
    基督教教人殺死親族同自鈠, 基督徒會高興到極!
我們肖似天主,是天主所造萬物中最尊貴的物種
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/5 12:30

「天主」視天地萬物賤過泥:
「將凡有氣息的盡行殺滅。」《約書亞記10:40》
    你還想撒謊造謠?
你兩個互相哥哥前哥哥後惺惺相惜,背靠背肩並肩一齊對抗天主
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/7 11:08

「天主」唔係話有侮辱牠的,必「當面報應」、「決不延遲」?沙、李兩兄話佢啲靚係一嚿嚿蠢肉,等於係侮辱緊佢,報應呢?為啥總係得個講字?唔肯蒲頭?
天主「不願任何人喪亡
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/7 22:03

「天主」:「將凡有氣息的盡行殺滅」?怎麼會「不願任何人喪亡」?
間接地表明跟佢地劃清界線, 保持距離.....不埋他們的堆
(真是智慧的開端) ...
beebeechan 發表於 2023/3/8 10:53

BB仔,天誅妖教反社會、反人類,如硬說是埋堆,咱們都是人類!只有妖徒,才遠離人群之外。
    你信邪教,咁有「智慧」,何以唔將南非礦場嘅鑽石、黃金搬來,娶72個處女做老婆都得,使咁戇鳩,尤其是冬天,天未光就要返學校?你真有「智慧」!
大家係有責任站出來指正他們的仇中護基的歪理謬論,以免更多人入坑上當
leefeng 發表於 2023/3/9 02:02

作為人類一份子,大家應該挺身出來揭發牠們的邪惡,以免更多人受害!
只有停止反基,向天主痛悔己罪,改認耶穌基督為哥哥,先至可以離開你啲反基哥哥們,得蒙主耶穌救恩
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/10 10:43

耶穌自己都被釘死,「救恩」?唔好講夢話嘞。
    為邪教張目,累積惡業,顧好你自己先啦!
專心愛好上主法律的,和晝夜默思上主誡命的,像這樣的人才是有福的
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/11 00:00

你有「專心愛好上主法律」咩?
    為啥叫你借錢,你唔肯。叫你講個地圵,你又唔肯?
我好少屌人, 呢舖唔屌鳩你我不快。
beebeechan 發表於 2023/3/11 01:48

「神父」就喜歡屌 B仔!
高級模式 | 發新話題
換一個